Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 147

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Somn usor dragelor!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chichi nu mai fi stresata ca nu marimea sanilor conteaza si nici daca curge ceva inainte! Te dregi tu dupa nastere cu litri de ceai de lactatie si vei avea lapte!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Chichi nu mai fi stresata ca nu marimea sanilor conteaza si nici daca curge ceva inainte! Te dregi tu dupa nastere cu litri de ceai de lactatie si vei avea lapte!

POZE

Cum a aparut Printul!

pai sa stii! trebuie sa ma duc sa-mi fac stoc de ceai!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Zic si eu noapte buna ca vaz ca-s cam singurica pe-ici! Multi si noapte buna!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

intru si eu rapid, ca abia am ajuns la zi cu cititul ... si am avut ce citii, interesant si mult

Ana si pentru mine este Ok "intalneala"

noapte buna

camelia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Lora, nu mai sunt pe munte de pe 16 august....nu sunt eu chiar atat de curajoasa incat sa fi stat atat...si aveam si o groaza de treaba acasa, acum cel putin mai am ultimele detalii pentru venirea lui bb2. Cu toate ca, recunosc, m-ar fi tentat weekendul asta sa merg la Busteni, aveam o invitatie.
Acum tin strans din picioare sa nu nasc pana pe 6 septembrie ca doctorul meu e plecat din tara in perioada 2-5 sept....deci ori nasc pana pe 1 sept, ori pe 6 clar.

puiutza, acum pot sa dau detalii....in dec 2008 am pierdut o sarcina in 20 sapt. S-a oprit din evolutie, trebuia scos bb. Atunci am avut parte de "nastere" provocata, cu epidurala. Nu m-a durut altceva decat pielea abdomenului de cat m-au frecat ca sa iasa tot. Apoi mi-au facut anestezie generala ca sa ma curete cum trebuie fara sa ma chinuie. De-asta zic eu, daca epidurala ar fi fost anestezie, la cat m-au chinuit ca sa-l scoata pe bb, ar fi putut si sa ma curete ulterior fara anestezie...

Acum aflu ca exista epidurala si cu anestezic si cu analgezic....ma mira...si totusi eu sunt absolut convinsa ca epidurala cu analgezic nu face nici un rau bebelusului si cred cu tarie ca asta se face la o nastere naturala. (la cezariana nu ma pronunt ca n-am studiat)

Si de data asta vreau sa nasc natural cu epidurala, eu am avut la Vladi o nastere de exceptie, fara repercursiuni neplacute...stai ca termin ce mai am de spus apoi povestesc, ca tot am mai zis de cateva ori ca o sa fac asta.

Liliana, te intrebi numai cat o sa rezisti fara sa ceri epidurala? Stai sa te mai intreb eu atunci... Ce te faci daca nu mai rezisti cand deja vei avea dilatatie 7-8 si nimeni nu-ti va mai pune epidurala? Ai citit ca epidurala se poate pune numai pana pe la dilatatie 5-6? Si daca, Doamne fereste, ai vreun travaliu de vreo 7-8 ore pana ajungi la dilatatie 6, obosesti de mama focului, ceri epidurala, ti se pune, dar esti atat de tare obosita incat nu mai poti sa impingi? Atunci ce te faci? Nu-i mai bine sa ceri epidurala de la inceput, care oricum nu afecteaza pe nimeni si sa nasti frumos, modern, linistita? IArta-ma pentru scenariile horror de mai devreme dar se pot intampla... si nu te supara pe mine, departe de mine gandul sa te conving pentru epidurala...tu esti cea mai in masura sa iei o decizie corecta pentru tine, atata timp cat stii la ce te poti astepta.

chichiutza, eu cat am fost insarcinata cu Vladi nu mi-au curs absolut deloc sanii...si l-am alaptat 8 luni jumate (apoi am oprit eu, as mai fi avut lapte mult si bine).

Andreea, cu (AMR 10 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

acu citind atatea pareri pro din cate vad despre epidurala mi-am adus aminte de asistenta medicului cu care am nascut-o pe baby si care imi prezenta definitia nasterii prin cezariana = "nasterea ca o doamna" no, intotdeauna va exista cineva pro si cineva contra orice. sa ne ajute Dumnezeu sa luam deciziile cele mai potrivite in orice

noapte buna

-----

Mami de roza + 35 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Chichiuta, al tau sot nu acorda consultatii de urgenta? Ca io nu's ce am, dar, cu toate ca pic de somn, nu pot inchide ochii defel. Ma foiesc, nu pot sta in pat, cred ca deja nu mai am niciun hormon priponit, toti au luat-o razna. Si bebelina e in continuare la fel de agitata, mai ales daca ma asez in pat.

Alynta, ai dreptate!

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina
AMR 4 zile

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Uff...a picat forumul tocmai cand vroiam sa povestesc cum l-am nascut eu pe Vladi...acum e prea tarziu asa ca ma bag la somn dar n-o sa raman datoare....

Andreea, cu (AMR 10 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

e cineva prin zona?
acum m-am intors de pe lipscani si nu am somn, normal daca am dormit de la 18-20.

aura 38 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput