Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 147
Raspunsuri - Pagina 11
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Ana, felicitari pentru semnaturica! Ca tare bine iti mai sade! ![]() 38+ ![]() |

Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
alynta27 spune:
SAlutare!
M-am trezit la 4.30 cu dureri puternice de burta si spate! La 5 strangeam bagajul ca am crezut ca plec spre maternitate! Dar m-au lasat durerile in vreo 2 ore! AM reusit sa dorm putin! Si acum am o "jena"! De travaliu nu poate fi vorba ca nu se succeda ritmic! Se pregateste organismul! Sper din suflet sa ajung ziua de luni cand dr mea va fi pe pozitii!
Si o data cu mine a facut ochi si piticu' Matei! S-a kk-cit de doua ori, a mancat, s-a plimbat! L-am trezit si pe tati sa-l spele ca eu abia stateam! ![]()
Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui be_one Buna dimineata! Ana felicitari! Lora...inca o zi . Eu zic ca nu e cazul inca sa te gandesti la nastere provocata. La mine s-a declansat la aproape 42 sapt. Si atunci mi-a facut cezariana la cald, cum se spune. Stiu ca e greu, dar...mult a fost, putin mai este Multumesc fetelor care m-ati ajutat cu lamuriri cu privire la contractii. Eu am vrut doar sa stiu daca niste dureri mici justifica tratamentul cu Gynipral. Dar avand in vedere starea colului meu, am inceput sa iau de azi dimineata. Mi s-au cam inmuiat mainile, dar per ansamblu nu e atat de groaznic pe cat ma temeam. Sper sa fie de ajutor. Stiu ca ar fi indicat mai mult repaosul la pat, dar cu asta am o mare problema, ca ma doare spatele cumplit de la stat in pat. Adica ieri am incercat sa stau o perioada in pat si ma dureau spatele, burta, capul, nu puteam sa respir Cum m-am ridicat, mi-a fost mult mai bine. Acum, o sa incerc sa le alternez, sa mai rezistam macar doua sapt, pana se intoarce dr din concediu.Am scris o multime, probabil sunt inca sub efectul tratamentului Pun si eu imediat 35+ la semnatura si va ![]() Oana 34+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
pune-ti perne mai multe la sale. sau vii la mine sistam ca fetili la o petrecere in pijama
eu am BH de aseara la greu si m-am bagat pe no-spa da' nu ma prea lasa...alynta tine-te tare ca vine acusi

felicitari pt semnaturi

-----
Mami de
roza +
35 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
Eu am sa schimb de azi semnatura pentru ziua de maine, ca nu stiu daca mai reusesc sa o fac maine! Plec spre casa si voi fi ocupata cu bagajele si copii!
Anist.. astept sa ne scrii de nastere! AI punctat bine!
Alina-Mirela
39+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Mai3..vine mititica! Dar eu tot nu cred ca asa curand!![]()
Alina-Mirela
39+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 ALYNTA,SCOATEM MOTATELE??? ![]() ![]() Ana 34+ Maia Elena lu' mama |
Nu stiu ce sa zic... Dupa cum sunt acum zic "nu", dar eu stiu cum vor decurge lucrurile?! Totul e posibil.... Poti sa nu ai nimic si in secunda doi sa se declanseze nasterea!!
Revin mai tarziu ca nu am stare de stat la PC!
Alina-Mirela
39+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Hai ca astazi avem iar chef de chef: lyvyLa multi ani si tot ce-ti doresti tu sa se indeplineasca!Te asteptam cu cinstea![]()
Alynta cred ca ne mai dai si tu un motiv de chef in curand.
Lora plimbarica placuta! Sa fie cu folos!Poate vine si Adelina cine stie.
Felicitari dragelor : Ana, Be one pentru semnaturile frumoase! Si tie Alynta pentru maine!
Bubule ti-au trecut durerile dupa nospa?
Chichiutza
Aniast te asteptam cu povestea nasterii lui Vladi.
Si noi am avut contractii ieri si aseara si azinoapte la greu. Se pare ca se pregateste organismul, dar am vorbit eu cu Veronica si cica mai sta un pic.
Alexuta ce mai faci?
Sa AVETI O ZI PERFECTA!

35+
crina
cu VERONICA ELENA
LoredanaB spune:
neata fete!
Ana ce mandra semnatura ai
creste Mara ...nu mai ai mult!
Be onea mai crescut si mogaleata ta cu inca o saptamana.Stai in pat daca te simti rau de la tratament.
Maytrei, Alynta voi cu contractii
...ma alatur si eu vou.Burta mi lasat tare si caputul fetei ma jeneaza tare jos ca umblu foarte cracanata.Parca mi si amortita zona.
Buburuzule vezi ca incet, incet apar semnele nasterii si la tine 
37+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 

Cum m-am ridicat, mi-a fost mult mai bine. Acum, o sa incerc sa le alternez, sa mai rezistam macar doua sapt, pana se intoarce dr din concediu.
(23.10.2004)