Bazar umanitar ***41***

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Asadar: in afara de dicirstea care e in concediu, pot trimite colete azi la nushulica? lumi_nag? simonapro? doxinu? saryta? carminabulina? Laura25? si diana2242? De doua ore muncesc la coletele astea.
Diana, multa sanatate!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Si eu sunt acasa ... astept cu nerabdare!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Adablackcat si eu sunt acasa. dar am inteles ca ai trimis pachetul acum 2 saptamani. e adevarat ca nu am primit nimik, chiar voiam sa intru si sa intreb ce se intampla.
O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Adablackcat si eu sunt acasa.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Laura, ai luat o fusta crem, si culmea...ai si platit-o!
Carmina, am fost la posta cu coletele acum doua sapt dar n-a vrut aia sa mi le ia ca nu corespundeau cu standardele lor...acum m-am straduit mai mult!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Am primit si eu colete de la Dodo, anca_27 si nushulica inca cum nu sunt in Buc, le-a ridicat altcineva si nu pot spune impresii, insa abia astept sa le desfac

Dodo, sunt SUPERBI botoseii ratusca ce mi-ar fi placut si mie sa pot sa tricotez
poti sa imi lucrezi si mie un puloveras? am unul vechi de tot, tricotat, s-a scamosat de la atata purtat, si vreau unul la fel, eventual 2-3 de culori diferite

Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Neata....va poftesc la cafea..Sunt asa de incantata ca am reusit sa o ispitesc si pe sora mea in ale bazarului.....mai am pe mama dar acolo e mai greu. Sora mea a zis ca mai strange si ea produse sa imi dea pentru bazar, si chiar ca o sa liciteze cateva.
Eu ma pun azi pe licitat cateva hainute de casa pentru Sebi....ca ramanen in fundul gol...dupa ce am scos ce era mic de el din dulap , a ramas raftul aproape gol..Macar avem din alea groase rau de scos afara 3 costumase..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Dodo_pui ca frumosi sunt botoseii, o sa te pun sa faci si pt bebele meu...si daca tricotezi si plovarase...da-mi de stire. Pt Ema am tricotat, dar acum nu mai am timp, rabdare... si ma intereseaza si caciulita care acopera urechiusele, mama (Dumnezeu s-o ierte)tricota pt Ema tot felul de modele...

Flowers ma bucur ca-ti plac bluzele.

are nevoie cineva de pijamale de finet? pt 6-7 ani, stare buna, pe ele scrie pt 10 ani, dar stit ca finetul intra la apa...i-au ramas mici Emei, sunt rosii cu pisicute.

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,35+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 3s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Astazi vor pleca pachetele pentru valentina22(cu scuze pentru intarziere), saryta(medicamentul) si madyrizi(stiu ca inca nu ai platit, dar esti persoana de baza aici, si eu cu frigul asta nu pot iesi prea des din casa...asa ca le trimit mai bine mai devreme)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Plecat colete spre:
-Rhyanna
-Siuta
-Laura25

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata Doamnelor,

Inainte sa recuperez mesajele voastre anunt si eu ca am facut ieri plata pentru Siluan, dupa cum urmeaza:

- din bazarul vechi
5 lei - rochita (serialbastre)

- din bazarul nou
2 lei palariuta (kid)
4 lei pantalon scurt (kid)
23.5 CD Thomas (luy)
21.5 Steluta (boticelina)
8 salopeta(boticelina)
8 botosei(boticelina)
6 pantaloni scurti (boticelina)
11.5 bluza(Laura25)

Total = 5 + 2 + 4 + 23.5 + 21.5 + 8 + 8 + 6 + 11.5 = 89.5 lei (achitat 90)

Totodata va anunt ca am mai postat odata anuntul nereusit data trecuta, cel al Cutiutei muzicale cu balerina

As mai avea eu ce pune la bazar, dar nu am timp si starea de spirit necesara. Poate ma linistesc intr-o seara, cand nu-s copii acasa si mai pozez/postez ceva...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput