Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 39
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Noi suntem toti patru bocna de raciti, asa ca voi intarzia din pacate cu restul pachetelelor. Am reusit doar sa fac schimbul de haine pentru toamna asta timpurie si am sa pun cat de curand o tura mare de haine si papucei pentru sezonul rece. Daca e ceva urgent de trimis va rog sa-mi scrieti. Sper sa reusesc sa citesc pana aici...parca sunt zombi, nici somn n-am de catevam zile, copiii-s cu muci si febra...of, va rog sa ma iertati de absenta. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
MULTA,MULTA SANATATE !!!!!!!!!!!!!!!
VA PUPAM PE TOTI SI VA ASTEPTAM DIN NOU PER FAZA AICI!!!!!!!!!!!!!!!!!1
georgipuia spune:
citat din mesajul lui ana l Cine intreba de parc la mare?E parcul piticilor, pe partea cealalta de lacul din satul de vacanta. Mergea trenuletul pe acolo pe vremuri. Iar daca iesi din Mamaia, mergi pina la fintina papadie si apoi pe linga hotel Oxford, cred ca asa-i zice, tot inainte pe bulevard pina dai de un mall. Linga parcare e parcul asta. Intrarea gratis, parc frumos amenajat. Pentru detalii mai exacte, sa vina Georgi la apel. |
Prezent... daca nu are cine sa va indrume, intrebati simplu de City Mall si odata ajunsi acolo, parcati si imposibil sa nu va directioneze careva... cereti directive in principal de la parintii cu copii...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
aka spune:
ieri am pus la posta coletul pentru Carminabulina.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
RHYANNA spune:
citat din mesajul lui andreea.2009 confirm 18 ron de la saryta. Am marcat ca platit O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501 Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
BANUTII MEI NU-I POTI CONFIRMA?//
ti-am zis ca pentru a sscapa de plata celor 4 lei am depus ca fiind adrian iar la observatii am notat donatie HM (numele meu)
suma 19 ron pe 01.09.2010
georgipuia spune:
Saryta... oare coletul meu inca nu a ajuns la tine? am emotii in legatura cu starea mastilor...
georgipuia spune:
Fetele... am dat inchidere devreme la biberon... se poate anula? sau consider ca oricum nu era cerut, deci nu exista contralicitant si sa o las castigata?...
madyrizi spune:
georgicule, ti-a scris mai in urma saryta ca a primit mastile.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
adablackcat spune:
E batalie mare pentru cutia muzicala. Dar nu era suficient 2 zile de licitatie, musai sa fie 15?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
madyrizi spune:
georgicu' le pune numai pe 15 zile. probabil cand o sa vada ca nu se mai liciteaza ii va da inchidere devreme.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
georgipuia spune:
citat din mesajul lui madyrizi georgicule, ti-a scris mai in urma saryta ca a primit mastile. |
Am cautat in tot capitolul, dar nu am gasit.. ori sunt chioara de tot? nu am rabdare sa mai caut...