Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 37
laureta spune:
mey fetili, licitatia nu se se incheie la aceasi ora la care incepe?
mi au zburat pantalonasi, is oftica rau
ps, vreau sa licitez si n am cum :(
Inceput la: 8/30/2010 6:37:33 PM
Incheiat(e): 9/1/2010 4:40:19 PM
luy spune:
Am reusit azi sa fac un efort si sa ajung la posta sa trimit colete valentinei_22 si arcadiei .
Nu vreau sa raman 'cu datorii' inainte de nastere, de aceea nici nu m-am mai inghesuit sa pun produse noi in bazar. Ca nu ma mai pot ocupa de expediere. Pijamaua am pus-o azi pt ca am vazut ca cerea cineva in mod expres.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator
adablackcat spune:
Asadar: in afara de dicirstea care e in concediu, pot trimite colete azi la nushulica? lumi_nag? simonapro? doxinu? saryta? carminabulina? Laura25? si diana2242? De doua ore muncesc la coletele astea.
Diana, multa sanatate!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Ana o fost asta vara la plaja cu familia si a stat la Georgi de asta cred ca o chema pe ea la apel sau au facut doar plaja impreuna nu stiu sa iti zic dar e clar ca a petrecut mai mult timp cu Georgi. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
Asa-i. In fiecare an cind venim la mare ne intilnim cu Georgi, iar anul asta am invadat-o.
Iar parcul il stiu de prin 2004 cred, si tot cu Georgi am mers acolo. Oricum, pe vremea aia era singurul parc asa frumos pe care il vazusem vreodata.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
nushulica spune:
citat din mesajul lui adablackcat Asadar: in afara de dicirstea care e in concediu, pot trimite colete azi la nushulica? lumi_nag? simonapro? doxinu? saryta? carminabulina? Laura25? si diana2242? De doua ore muncesc la coletele astea. Diana, multa sanatate! Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
ada la mine poti trimite oricand coletul ca am dat adresa mamei si ea e disponibila oricand
de David si 35+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Laura25 spune:
citat din mesajul lui adablackcat Asadar: in afara de dicirstea care e in concediu, pot trimite colete azi la nushulica? lumi_nag? simonapro? doxinu? saryta? carminabulina? Laura25? si diana2242? De doua ore muncesc la coletele astea. Diana, multa sanatate! Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Eu sunt acasa. Nu mai stiu ce am luat de la tine, dar banui ca nu am platit inca. Deci trimiti daca vrei, dar pana luni nu cred ca ajung la banca.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cris_82 spune:
mama, mama dar ce duel pe botosei ,cine ii castiga va primi si bonus
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Dodo-pui spune:
Botosei
PS:Daca va plac si doriti spuneti dimensiuni si fac
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!