Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 16
alex_andra spune:
boticelina ai creat un adevarat razboi cu chiloteii
alex@sara
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Selene_Bunny spune:
Buna, fetelor!
Intrebare: produsele de la Bazarul nou, castigate, unde se muta? Sau nu se mai muta? Ca vad ca, din produsele trimise de mine lui boti, s-au dat destule, si vroiam sa le vad undeva, pe cele care s-au dat...
Se sterg si gata?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
matilda33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi mai, pe mine ma scuzati ca-s nesuferita la ora asta, dar matilda, nu ai sa-mi zici nimik? macar asa de fason, ca produsul oricum nu-l mai vreau. o sa incerc mai tarziu sa sterg produsele de la sdcristian din albumul vechi, daca nu le-a sters altcineva. parca asa am citit ca vrea sa le stergem pe toate. oricum voi trimite un PM inainte (de confirmare). daca mai vrea cineva ceva de la mine le mai tin 2 zile, apoi le scot de la bazar. daca doriti reduceri ziceti cu tot curajul . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
dar am trimis un f lung mail la adresa comuna in care spuneam ca am avut apa in casa peste 1 metru, si ca atunci cand voi ajunge la produsele cu pricina le voi trimite. ma mir cum pana acum, a trecut deja o luna, nu ti-a spus nimeni nimic. si stiu ca e greu dar incearca sa te pui in situatia mea, sa vezi cum intra apa valuri in casa si sa pui pe unde apuci tot ce e in calea ei...
am sa caut mail-ul si revin cu edit
Monnvas spune:
Selene, le poti da de urma cautand in contul meu - facturi vanzari si acolo ai si linkul la produse. Cred ca devin indisponibile pt cautare, dar de sters nu se sterg.
Boti, eu cred ca din cauza ta si a s-a blocat bazarul
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
boticelina spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Buna, fetelor! Intrebare: produsele de la Bazarul nou, castigate, unde se muta? Sau nu se mai muta? Ca vad ca, din produsele trimise de mine lui boti, s-au dat destule, si vroiam sa le vad undeva, pe cele care s-au dat... Se sterg si gata? Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
Selene apar la mine in arhiva vanzari, pot sa-ti trimit un pdf cu lista daca vrei
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
madyrizi spune:
eu am renuntat la kiloti ca am dat de pantaloni .
am aviz de la leditia si mihaela77O. mi-a mai trimis cineva ceva? ca n-am mai primit alte avize.
are cineva vreo pila pe la distrigaz bucuresti? am nevoie de o aprobare mai urgent...nimik ilegal, doar ca ma preseaza timpul rau (si la propriu si la figurat). cica se dau aprobarile intr-o luna si dureaza prea mult.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
matilda, eu am citit personal mesajul de pe mail ca am acces la el (si a fost si pe forum explicatia), dar vad ca problema s-a dus... iar eu asteptam personal o kestie mica macar pe PM care sa-mi arate ca n-ai uitat.
oricum e tardiva treaba, i-am cumparat alta canita (am dat 25 de lei pe ea), nu vrea sa bea nici din asta... asa ca poti sa faci ce vrei cu canita ca mie nu-mi mai trebuie. multumesc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
ana l spune:
citat din mesajul lui alex_andra boticelina ai creat un adevarat razboi cu chiloteii alex@sara Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Eu am renuntat sa ma lupt pentru ei.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
kid spune:
Eu mai astept pijamale(sau alte hainute) pentru 3-4 ani, de baieti. Si va rog sa anuntati cand le adaugati in bazar aici, caci nu rasfoiesc bazarul.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
madyrizi spune:
am trait s-o aud/vad si pe asta. matilda, nu-i frumos ce mi-ai zis. eu nu ma bucur de necazul nimanui si nici nu doresc sa se intample cuiva ceva rau.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro