Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 17
boticelina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
Eu am renuntat sa ma lupt pentru ei. copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) |
Ana, sunt f frumusei chiloteii George, e adevarat dar in Iasi nu este Kiabi? Ca au acolo chilotei similari cu 17 lei 10 perechi. Io i-am luat fie-mii tot de la Kiabi 10 perechi cu 32 lei (seria cu bufnita, pt ca au fundul mai lat), materialul e excelent, sunt f incantata, de-aia am si renuntat la astia, ca sunt model care ii intra intre buci (asa pateam si cu scutecele de la pampers, nu ni s-au potrivit). Zau, scormoniti si prin magazine ca nu peste tot sunt scumpi chiloteii.
Aia de antrenament, da, sunt marfa rara, merita fiecare banut, mi-a tremurat mana cand am scos cardu' si ma ofticam de fiecare data cand deschideam sertarul de chiloti si-i vedeam... Da' fi-mea acum o luna a decis ca gata pampersu si nu mai poarta nici noaptea deja, si nici de scapat pipi nu scapa, pur si simplu am ratat intervalul lor de utilizare...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
szivarvany spune:
Stiti ce ma deranjeaza la noul bazar ?
Ca poate licita oricine. Si desi scrie clar conditiile, nu o data lumea intreaba de plata ramburs si alte chestii care nu ma intereseaza efectiv
In rest ma simt rupta de voi, sper sa redevin activa
Mi-am zis si eu oful
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
cris_82 spune:
Am achitat azi cu initialele F.I.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2071 8 ron
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2694 9 ron
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2114 3 ron
=20 ron pentru Siluan,de monnvas
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2693 8 ron
= 8 ron pentru Bogdan,de la monnvas
cu sincera parere de rau,laura maine achit si colierul de la tine ca azi la BRD era o coadaaaaaaaaaaaaaa sa mor si nu alta..eu pot sa-ti trimit tie coletul??nu-mi fac eu griji ca platesti tu,dar ma mai scapi si pe mine ca secto da tarcolae la masa unde le-am cocotzat de zici ca-i matza la oala cu smantana
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Valenita... rezolvat Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Ntz, ntz O bagi in pacate pe biata fata, nu-i Valenita, ci valentina_22. Suntem amandoua Valentine, dar nick-uri diferite.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Boticelina incerc sa ma misc zilele astea. Strang poze si detalii despre ce ar fi nevoie. O sa fie o chestie similara cu cea de la Glodeanu, in niste sate de aici, din Neamt. Ma bucur ca sunt deja doritori sa ajute. Imi da sperante ca nu ma agit degeaba. Multumesc! Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Si eu ma bag. Am facut curat la hainute. Nu sunt multe ele, dar sunt in stare buna, unele chiar foarte buna si sunt cateva si de adult. Deci asteptam semnalul.
Pentru tine,
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
valentina_22 spune:
Hehei... deci am rivala la hainute.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
valentina_22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Ntz, ntz O bagi in pacate pe biata fata, nu-i Valenita, ci valentina_22. Suntem amandoua Valentine, dar nick-uri diferite. Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI cum creste Alexuta cat de mare este Andu BAZAR DC |
Mi-am verificat acum contul si am vazut ca mi-ai trimis facturicile pentru cele doua bluzite. Au ajuns unde trebuia, nick-ul era gresit.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
carminabulina spune:
Buna seara!
Am trimis azi pachete spre Nerantula, Alex@Sara si Tania S.
Ancadragoman ti-am trimis pe PM o intrebare. Nu mi-ai raspuns, nu-i nimic, eu am trimis produsul deja. Sper sa fie totul in regula.
Cornelia spune:
Buna seara!
Am primit astazi trei colete:
- cerceii de la Corap. Multumesc! Foarte frumosi si cu punguta asortata!
- body-urile de la Kokyi - multumesc!. Foarte frumoase. Mi-au facut dor de bb mic
- hainutele de la Honeybaby, via Pidana. Sunt foarte frumoase! Multumesc Honeybaby si Pidana!
Intr-unul dintre pachete, cred ca in cel cu hainutele de la Honeybaby (mi le-a desfacut Stefan si amestecat in doi timpi si trei miscari ) era un body negru cu guleras, pe care nu imi amintesc sa il fi achizitionat . ma gandesc ca poate trebuia sa ajunga in alta parte.
andreea.2009 spune:
A adormit si minunea mea cea mica....dupa 6 ore de stat treaz.
Vroiam sa intreb daca are cineva de pus la bazar caciulite subtiri de casa pentru 9-12 luni? Noi avem 7 luni dar avem capu' mare. Am imbulinat-o...am ramas fara..mai avem vreo 2 dar alea stau pe varful capului.Aaa...si vreun trening de fetita de 5-6 ani? pentru gradi.