Bazar umanitar ***41***
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 mie nu mi se incarca noul bazar:(ce sa ma fac?sunt probleme? |
nici la mine nu merge...cred ca sunt ceva probleme...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Monnvas spune:
Asta ma mira si pe mine: nu poci intra la bazar. Oare lucreaza Admin?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
mihaela77O spune:
diana,maine dupa ora 10,ajung in zona ciresica(tre'sa-mi iau diploma de manichiurista ),esti acasa,pe la ora aia?
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
ana l spune:
Nici eu nu pot, ma chinui de vreo ora. Incerc sa vad cu cine ma bat la niste chiloti. Ca pijamaua mi-o suflase Flowers.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
diana2242 spune:
daaaaaaaaaaaa Miha sunt ca invat cica pt miercuri apoi imi fac de cap.da apel si cobor fara nici o probl.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
eu am un monitor,care sotul meu tot incerca sa-l dea/vanda...sa vad daca nu i-a gasit musteriu,dar nu-i de ala plat,e normal,samsung,parca sa zic de 17 inci....sper sa nu fi inteles gresit... edit:intre timp am vb cu sotul din dotare,este de acord sa-l donam la bazar,ecranul este plat....si in plus pe 7 sept eu vin la Bucuresti cu Mihaita si ti-l pot aduce.... |
Patria iti va fi recunoscatoare!! Si eu cu cat sa daruiesc masa? Si in contul cui? Ai vreo preferinta? Eu oricum am cam luat la rand cazurile de la bazar...
Si cand cineva cu inima mare si timp mai mult se va uita la semnatura mea va vedea inca 2 cazuri care au nevoie de ajutor.
(Intamplator am citit de Manu si m-a impresionat teribil, informatiile de pe blog sunt vechi pentru ca am inteles ca nu au pe nimeni prin apropiere - Tulcea- cu internet)
Si ca veni vorba...am cunoscut o mamica a unui baietel de 8 ani care a avut de suferit pentru ca s-a nascut in Ro (nascut la 27 saptamani, parca, pierduta vederea din cauza incubatorului- depistat tarziu, operat fara succces in Belgia) parca la 2 ani, in urma decesului tatalui, a inceput sa dezvolte semne de autism.
Face terapie ABA cu voluntari, pentru ca venitul mamei este minim.
Este femeie de servici la Majestic, noi am intalnit-o la piscina. M-a rugat sa directionez cei 2% in contul fundatiei care se face terapia.
Am citit care e procedura pentru propunerea unor cazuri noi, dar eu am o lipsa acuta de timp, nu ma pot ocupa de tot ce presupune o astfel de actiune. DAca cineva ar avea un pic de timp sa-l dedice unei cauze nobile ar fi tare frumos.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
mihaela77O spune:
daniela,eu propun 70 ron(daca ti se pare prea mult,mai negociem ),iar banii sa mearga in contul Emei!!!
ti-am trimis pm!!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
madyrizi spune:
mai, pe mine ma scuzati ca-s nesuferita la ora asta, dar matilda, nu ai sa-mi zici nimik? macar asa de fason, ca produsul oricum nu-l mai vreau.
o sa incerc mai tarziu sa sterg produsele de la sdcristian din albumul vechi, daca nu le-a sters altcineva. parca asa am citit ca vrea sa le stergem pe toate. oricum voi trimite un PM inainte (de confirmare).
daca mai vrea cineva ceva de la mine le mai tin 2 zile, apoi le scot de la bazar. daca doriti reduceri ziceti cu tot curajul .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
boticelina spune:
Georgi, Daria, puteti arunca un oki la blugii gri, nu stiu cat de frumosi par in poza dar mie mi-au placut mult si materialul e fain, e mai tapan asa, sunt blugi din aia de-i pot purta 3 copii la rand...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
szivarvany spune:
Boti, ce pret bengos insa noi zicem pas, suntem deja la masura 134
Mady, un mare la tine.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"