Delfinasi (187)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mousel, e normal sa fie asa. tre sa fie galben, sau mustariu, cu perlute albe (seminte), si e foarte moale la copiii cu san exclusiv. Al meu avea in primele 2 saptamani cam 8 scaune la 24 de ore. E foarte bine!!! Sa nu ii dai altceva, nici vorba! Si la al meu e tocat/dezlegat... Asa e normal

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Azi am avut prima intalnire cu pediatru , bebeii sunt amandoi bine, au luat in greutate; Seby are 3360kg - a iesit din spital cu 2875kg iar Felix are 3020 kg - a iesit din spital cu 2650kg
Mamaaa ce bucuroasa sunt, nu au luat mult dar medicul spune ca e foarte bine.
Mai mergem si saptamana viitoare la control apoi la 2 luni pentru vaccin
Gat v-am facut up date- ul

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna seara
Puiutz sper ca Raducu cel cumintel e bine
Dragaica le merge bine leiutilor
Felicitam toti delfinasii care au fost botezati sa fie sanatosi frumosi si voiosi.
Noi maine avem botezul, abia steptam evenimentul si avem emotii mari nu numai mami si tati dar si bunicii care sunt definitiv si iremediabil indragostiti de Ducu
Va pup !

PS
Tot nu am reusit sa postez foto nu stiu cum, daca are rabdare cineva sa-me explice dar mai babeste ii multumesc

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Cititi AICI un articol interesant.O sa arunc cutiile de ceai pt colici.

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor, cu pompa din pacate scot mai putin, dar eu sper ca atunci cand incerc din nou cu Leti ea sa stimuleze si in cateva zile sa-si revina ca era mai mult inainte ajungeam si la 80 ml , nu stiu daca e posibil o sa ma apuc sa citesc sa vad etapele lactatiei, intai de toate sa vad cum il tolereaza, ma bucur ca acum cand e pe LP e bine nu o mai doare nimic si nu mai vomita dar imi si pare rau ca de la lapticul meu ii este rau.... asta este.. fetelor la primul copil cand va trebui sa intarcati puiutul va trebui sa aveti grija sa nu intrati in depresie, mie imi este teribil de greu cand o vad ca isi cauta sursa de laptic si da cu manuta sa gaseasca titi pe urma intoarce capul pana il pozitioneaza la titi, am zis ca sa fiu sigura ca nu mai am lactate in corp astept pana luni seara, intre timp beau ceaiuri iau more milk plus, apa la greu ma masez pe sani pun pompa sa incerc sa am macar acelasi laptic...

Urez si eu numai bine si petrecere frumoasa viitorilor crestini!!!

Dragaica au luat bine frumosii tai!!!

Mirela, lasa ca nu stii cu baieteii tai ce fericire iti vor aduce!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Btz primul meu copil a avut o pata rosie la ochi si a disparut cu timpul

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

si al meu are la ceafa- hemangion parca se cheama...dar a zis pediatra ca dispare pana la 2-3 ani

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Crispro la noi s-a recoltat pentru 43 kg

Rody iti trimit un PM cu paturica

Creatza si eu sunt in pana de idei cu mancarea …parca m-am saturat de toate, oricum de alimentat trebuie sa ne alimentam daca vrem sa avem laptic suficient

Anca vezi ca eu si Paula am baut ceai de la Fares, productia de laptic a crescut…dar m-am constipat groaznic

Carmen eu in fiecare an la curatenia de toamna/primavera pun totul in saci si ii duc la Crucea Rosie…incearca si tu asa, ei iti pot indica o familie modesta pe care o poti ajuta constant…

Bumblebee sa aveti o zi frumoasa…déjà la ora asta banuiesc ca chefuiti

Anca, Creatza si noi plangeam la plimbare si eu il duceam pe Matei in brate si caruciorul gol…acum e mai bine a inceput sa ne placa…

mamicile la bebe nr.2 ...dupa prima nastere picioarele au revenit la dimensiunile de dinainte de sarcina?
mie nu imi mai incap picioarele in pantofi deloc...deci nu ca ma strang pur si simplu cred ca am 1-2 nr in plus ...nu vreau sa cred ca trebuie sa renunt la toti pantofiorii mei, am si eu o "slabiciune"

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu! pofteste cineva la un capuccino cu 2 degete de spuma? mmm...
raportez inca o noapte super dormita, delfinasa mea a adormit la 10 acasa la nasi si am trezit-o eu acasa la 2 sa pape (cam asta e ora mea de culcare de obicei, mai fac prin casa una alta), am dormit pana acuma . si tati a avut o idee super: a dormit in celalalt dormitor singurel si a lasat-o pe maria sa doarma cu mine. m-am simtit ca o regina dormind cu printesele mele

ooana, in timpul primei sarcini mi s-au umflat foarte putin picioarele in ultima luna doar, la a doua am avut mai multe probleme dar nu foarte mari. acum insa am luat iar papucii de dinainte fara probl. ms ptr PM, ti-am trimis adresa de e-mail

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hehe, mi-au iesit planurile . Ieri am adormit copilul bine la amiaza, 2 reprize, iar de la 8 dupa mancare ne-am jucat, am povestit, iar la 9 baita, apoi masaj.. Pe la 10 iar la papa, si pe la 10.30 a adormit...pana la 5 dimineata. Ce bine a fost!!! Asa da!

Oana, si eu vad ca imi sunt mai mici papucii... Si asa cum zici tu, de parca mi-ar fi crescut piciorul...

Rodi, capucino....daaaaaaaa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Hehe, mi-au iesit planurile [...] Ce bine a fost!!! Asa da!

acum e solidar Vladut cu Isa la cumintenie, nu? se vede ca am dormit bine amandoua ca suntem matinale pe forum...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput