Delfinasi (187)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

i-am spus ca sotului ca din cauza sforaitului lui, isabela o sa aiba cosmaruri si i-am aratat www.guiainfantil.com/videos/51/los-ronquidos-de-papa/" target="_blank">video asta. a inceput sa rada, dar azi-noapte a fugit din dormitorul matrimonial (unde isa are deocamdata coltisorul ei)

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

buna dimineata, delfinariu! pofteste cineva la un capuccino cu 2 degete de spuma? mmm...

_

vreau si eu

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

si mie imi sunt putin mai mici pantofii nu cu mult, cu jumate de nr as zice, dar destul incat sa nu ii mai pot purta pe cei care nu erau prea larguti deja am donat 2 perechi si cred ca ma mai asteapta....

9 iunie 2010

Mergi la inceput

aseara copilul meu nu a mai vrut sa fie cuminte, tare greu s-a lasat culcat adormea, cand il puneam jos se trezea...nu plangea mereu, dar nici nu dormea...eu voiam sa ma uit aseara la filmul de pe Pro TV, dar l-am vazut plimband copilul

pana la urma ne-am gandit ca nu adoarme din cauza luminilor de la TV asa ca m-am dus la el in camera, l-am mai leganat un pic si a adormit pana la urma...dar cand m-am intors la TV m-am luptat cu somnul si am ratat finalul la film

dar pisoiul meu asa obosit a fost, ca ieri nu prea a dormit, asa ca la 4 jumate cand s-a trezit (mancase pe la 10) era mort de foame, cat l-am pus sa il schimb, voia sa suga prin tricou

acum e cu tati in parc, mami ii face curat in camera si prin casa

asta e pauza sa se usuce pe sub patut

dar tot nu a facut kk desi i-am dat si ieri si azi lass baby...diseara ii pun 1/4 supozitor, daca tot nu face, ca asa il doare burtica saracutul

Rodi...ce bun ar fi capucino ala

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata mamici!

Mmmmmm capuccinoooo... Ce fel, de unde, cum? Vreau si eu reteta

Iubita mea aseara a adormit la dupa ce am ajuns din parc si i-am dat papa inainte de baita si s-a trezit la 12 asa ca nu am mai facut baie aseara Am sters-o pe piele cu ceai de musetel pe la pliuri asa la ora 12. Apoi s-a mai trezit la 4 si apoi la 6.30.
Apoi m-am trezit cu ea la san la 9, nu stiu cand am luat-o din patut si am mufat-o
Voi adormiti cu ei la piept in pat? Tare mi-e frica sa nu pateasca ceva.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

rodyka, tare video
Tati doarme in living, doar mami doarme cu puiul in camera. Noi stam cu geamurile inchise si el zice ca ii e cald si doarme in cealalta camera cu toate geamurile si usile deschise. Oricum el nu se trezeste noaptea ca nu e cazul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata mamici!

Apoi m-am trezit cu ea la san la 9, nu stiu cand am luat-o din patut si am mufat-o
Voi adormiti cu ei la piept in pat? Tare mi-e frica sa nu pateasca ceva.

asa pateam si eu la inceput, cand eram super obosita nu imi aduceam aminte cand il puneam la san, sau il lasam putin pe perna, ca nu mai papa, si adormeam si eu asa cu el

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Oana, mie mi s-au dezumflat picioarele de tot. Nu mi-am incercat toti pantofii, dar care i-am luat mi-au fost buni. Inca pe tocuri nu m-am urcat, pt ca schiopatez inca, ma tot doare soldul. Si la raze nu pot sa ma duc, asa ca stau si sufar in tacere. Cred ca mi-a apasat sarcina pe un nerv si inca nu si-a revenit. Dar tu iti mai vezi picioarele umflate?
Racusor, nici Raul nu face kk. I-am pus joi supozitor si de atunci nu a mai facut nimic. Il mai las pana maine, poate face singur. Acum imi fac mie ceai de musetel ( si eu sunt la fel de constipata) si am sa-i dau si lui un pic, poate il ajuta. Si in plus, la farmacie, cand am luat supozitoarele mi-au zis sa nu-l las sa se screama f mult, pt ca nu e bine, mai ales la baietei..,. Oare de ce?
Voi le dati la bbi apa?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata
[Racusor, nici Raul nu face kk. I-am pus joi supozitor si de atunci nu a mai facut nimic. Il mai las pana maine, poate face singur. Acum imi fac mie ceai de musetel ( si eu sunt la fel de constipata) si am sa-i dau si lui un pic, poate il ajuta. Si in plus, la farmacie, cand am luat supozitoarele mi-au zis sa nu-l las sa se screama f mult, pt ca nu e bine, mai ales la baietei..,. Oare de ce?
Voi le dati la bbi apa?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Pai la baietei plansul excesiv si cremutul le afecteaza OUTELE si pot face f usor hernie...Stiu caz cu o familie care si-a propus sa nu rasfete copilul si sa nu il ia in brate la fiecare planset si la 4-5 luni a facut hernie si apoi stateau cu mici greutati acolo sa ii apese si pe la un an l-au operat...Asa ca nu e bine la baietei sa ii lasati prea mult sa urle ca nu le facem nici un bine...

Rody..mortal clipul cu taticul sforaitor...I l-am aratat si sotului meu ca eu ii spuneam de cand eram insarcinata ca a traumatizat copilul...si cand se va naste ori va fi imun la sforait ori va fi alergic si va urla de nu vom mai putea dormi cu tati in camera...
Iar acum are momente cand ramane singur cu copilul si il apuca sforaitul iar asta mic se trezeste urland...si va dati seama ce reactie are sotul trezit din somnul dulce si sforaitor in urletele copilului....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Mmmmmm capuccinoooo... Ce fel, de unde, cum? Vreau si eu reteta

la mine! la mine! fara cafeina, fara zahar (dar e destul de dulce), din magazin, la cutie, cu multa spuma, caldut...

va invit pe toate

_

Mergi la inceput