Delfinasi (187)
Raspunsuri - Pagina 5
Creatza11 spune:
bts-ovi eu nu fac mare lucru, ziua sunt singura cu bebe si ne descurcam cum putem, de abia pot manca, merge la toaleta si in cel mai bun caz facut si un dus fugitiv, iar acum, am si calcat caci bebe meu nu se mai trezeste sa mergem afara. Seara, dupa ce ii fac cu tati baita si adoarme bebe vine mama pe la 10-10.30 sa stea cu el, iar eu dorm cu tati si ma trezesc sa ma mulg noaptea, atat.Mancare imi face mama de obicei, doar azi am facut eu dimineata si ea a fost cu bebe afara.
Oricum, fetelor, am observat ca daca am apucat sa dorm si eu si sa fiu odihnita si bebe e putin mai bine, iar lapticul e mai mult, si cred ca si mai bun. O fi oare o simpla coincidenta?
Am primit analiza la cacuta la bebe si nu are nimic, deci sunt colicii, fir-ar sa fie ca o sa scapam si noi de ei....
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Creatza11 bts-ovi eu nu fac mare lucru, ziua sunt singura cu bebe si ne descurcam cum putem, de abia pot manca, merge la toaleta si in cel mai bun caz facut si un dus fugitiv, iar acum, am si calcat caci bebe meu nu se mai trezeste sa mergem afara. Seara, dupa ce ii fac cu tati baita si adoarme bebe vine mama pe la 10-10.30 sa stea cu el, iar eu dorm cu tati si ma trezesc sa ma mulg noaptea, atat.Mancare imi face mama de obicei, doar azi am facut eu dimineata si ea a fost cu bebe afara. Oricum, fetelor, am observat ca daca am apucat sa dorm si eu si sa fiu odihnita si bebe e putin mai bine, iar lapticul e mai mult, si cred ca si mai bun. O fi oare o simpla coincidenta? Am primit analiza la cacuta la bebe si nu are nimic, deci sunt colicii, fir-ar sa fie ca o sa scapam si noi de ei.... fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010) |
ce bine va o ai pe mama aproape de tine!
eu profit de ea cand vine la noi...acum va trebui sa plece la sora mea pe 24sept pt ca urmeaza sa nasca asa ca va trebui sa ma descurc singurica cu 2 copii...unul la scoala in clasa I si o bebelina mica + un sot zi lumina la serviciu uneori chiar si sambata si dumimica!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
Creatza11 spune:
Racusor, nu stiu ce sa zic de patut, eu am de 70 pe 110, dar tu poti sa-l iei mai mic, iar salteaua, nu stiu daca trebuie neaparat sa iei, are si el una dar foarte subtire, gen un carton mai gros, poti pune o patura groasa in patut iar apoi salteaua aia gen carton, astfel este si mai gros si este si tare. Nu cred ca are rost sa te cari cu salteaa dupa tine intr-un concedi, de exemplu.
coteasca spune:
Buna fetele!!! intru si eu cam rarut pe aici. Am reusit sa citesc dn urma vad ca sunteti harnicute, mi-ar placea si mie sa stau mai mult pe forum sa mai povestesc dar se pare ca copilul meu s-a invatat sa doarma in leaganul din curte si asa imi petrec majoritatea timpului, leganadu-l ca sa doarma ca daca il pun in pat sau in carut parca are maracini si il inteapa, dar de sapt viit a zis ca o sa dau democratia jos din pod si trecem la patut si carut ca o sa venim la bucuresti si nu am leagam in ap ca sa-l balansez toata ziua. Nu mai zic ca i-am luat leagan mic de camera si nici in ala nu sta, e un rasfatat si jumatate.
Cu colicii nici noi nu stam rau, depinde ce mananc eu.
Cat despre alaptat si eu stimulez lactatia la greu cu Galafor, ceai de la fares si cheai de chimen dar slabut rezultat, insa pot spune ca nu i-am bagat deloc completare, copilul meu mananca doar san.
Cat despre kg nici la mine treaba nu e prea roz, dar nici nu fac eforturi sa o fac sa fie roz, am zis ca mai tarziu sa ma apuc de vreo dieta, deocamdata alaptez.
Cat despre in ultima sapt am avut numai vise erotice, cred ca o sa o iau razna, mi-e teama si nici de pastilute nu m-am atins, mai stau pana dupa botez.
Felicitari micutilor crestini, am vazut poze cu Andrei de Racusor tare frumusel si parca seamana un pic cu tine l guritza si Isa de Rodica e tare frumusica, seamana si ea cu mami, toti bebelusii sunt frumosi, m-am uitat la toti. Abia astept sa-l botezam si noi pe Tudor, sper sa nu se schimbe in rau dupa botez.
L-am cantarit si noi si are 5.200 sper sa o tina tot asa, cat despre bubitele de pe fata i-au trecut cu Sanosan, asa ca daca aveti iritatii si brobonele sa da-ti cu Sanosan.
Noi nu prea suntem constipati, dar daca vad ca se screme si se chinuie sa faca kk ii dau repede cateva guri de apa plata si apoi niste ceai de musetel si gata se rez treaba intr-o juma de ora. La noi face kk si de cate 4 ori pe zi.
Va pup fetelor si sper sa ne auzim cu bine
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
Creatza11 spune:
Of, Anca, imi dau seama cat de greu iti este, fruntea sus c-o sa se faca si delfinasa mare si atunci o sa ai de facut lectii cu una si ales baieti pt cealalta.
Eu de asta vreau neaparat anul urmator sa ma mai bag la o odisee, noi oricum vrem 2 neaparat, macar sa-l fac acum si pe al doilea cat mai e mama in putere si ma poate ajta.
Creatza11 spune:
Ups.....de ce credeam oare ca Vlad e tot fetita? Scuze....eeee... atunci ii alegi gagicute, mamico!
mousel spune:
cum trebuie sa arate scaunul la o bebelina apaltata exclusiv la san? bebelina mea face cam es cacuta si e cumva cu floricele sau seminte ( adica caca mai dezlegat, altcumva nu stiu cum sa explic.
ce remedii stiti pt diaree? merge sa-i dau zeama de morcov fiind asa de micuta (8 zile are)?
37+ Fetita cu fundita IULIA
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mousel cum trebuie sa arate scaunul la o bebelina apaltata exclusiv la san? bebelina mea face cam es cacuta si e cumva cu floricele sau seminte ( adica caca mai dezlegat, altcumva nu stiu cum sa explic. ce remedii stiti pt diaree? merge sa-i dau zeama de morcov fiind asa de micuta (8 zile are)? 37+ Fetita cu fundita IULIA |
culoarea la kk poate sa fie de la galben nustar la verzui cu perlute albe pt un bb alaptat exclusiv la san si e moale!
daca ai ceva suspiciuni cred ca cel mai bine e sa te adresezi pediatrului...dar suc de morcovi asa micuta nici nu se pune problema sa ii dai!
banuiesc ca inca mai are scaune meconiale(inca nu a eliminat de pe intestine meconiu adunat in timpul vieti intrauterine) dar e doar o banuiala!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
mousel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
culoarea la kk poate sa fie de la galben nustar la verzui cu perlute albe pt un bb alaptat exclusiv la san si e moale! daca ai ceva suspiciuni cred ca cel mai bine e sa te adresezi pediatrului...dar suc de morcovi asa micuta nici nu se pune problema sa ii dai! banuiesc ca inca mai are scaune meconiale(inca nu a eliminat de pe intestine meconiu adunat in timpul vieti intrauterine) dar e doar o banuiala! Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT [/b] "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b] DOAMNE AJUTA! |
dar cacuta trebuie sa fie ca un fel de pasta sau poate sa fie ca si cum ar fi tocat?
fetita cu fundita IULIA (19.08.2010)