Licurici de ianuarie-februarie 2009 117
Raspunsuri - Pagina 5
miereamara spune:
Ahhh, Crisspy voiam sa iti spun ca mi-e mila de tine cu pisicul...stiu cum este, si noi am plans mult cand am dat-o pe Tzitzi, uitandu-ma inapoi a fost o decizie buna, e fericita, are parte de multa atentie, ceea ce la noi nu prea mai avea, plus ca ()coincidenta sau nu, crizele de asthma a lui aidan au disparut complet dupa ce am dat-o, cam la doua luni dupa asta, pt ca parul inca mai era in casa, am spalat mochetele si am schimbat filtrul la AC, inca mai gasesc par in casa dupa 6-7 luni de cand nu o mai avem.
Sper sa ii gasiti o familie iubitoare care sa aiba grija de el!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
alinuk spune:
Miere ma bucur sa aud ca ati trecut cu bine acest hop
sper din suflet ca micul Aidan sa fie de acum ok si fara pb la urechiuse
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
crisspy spune:
Miere stiu ca si voi a trebuit sa dati matza...
Of ca e greu rau ...numai cand ma gandesc ca nu o sa ma mai astepte nimeni acasa cand vin...daca nu e Razvi cu mine, era macar pisicul ...dar asta e. Sper sa gasesc pe cineva sa tina la el macar pe jumatate cat il iubesc eu.
S-a oferit fratele meu sa-l ia la el, dar cum ei au deja un motan pe al meu l-ar tine in curte si nu vreau...asta e pisic obisnuit la apartament, daca sta pe balcon un pic in frig ingheata si i-ar fi tare rau sa stea afara.
Si mai sunt constienta ca o sa o mai tin asa cu alergia pana reusesc sa scot tot parul din casa...
Naty mersi de aprecieri
Crisspy, fericita de Razvi
ariya spune:
Miericico,bravo ca ai scapat!!!sa dea Dumnezeu sa fie bine mititelul!
stiu cum e sa stai in fata salii de operatie si copilul sa fie inauntru
Te pup!
Multumesc,fetelor!
Am hotarat la sfatul pediatrei,sa plec la mare,cu mama si copiii...plec vineri,la Mamaia...fetele de la mare,daca vreti sa ne vedem sunt la hotel central,pana pe 10...eu nu o sa ma misc cu masina,pt ca vreau sa profit din plin sa stau cu ei ,sa ne jucam...vine si mama cu mine,sa ma ajute ca a zis ca sunt intr-o ureche sa plec singura,cu toti...chiar daca astia mari sunt super autosuficienti!
Doamne ajuta sa am vreme buna!
Pup!
amedeo 12ani,annamaria 9 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
lisssa_ana spune:
Aryia,wow prin ce ati mai trecut si voi
miere,sanatate lui Aidan
Ada,multa sanatate
multumesc pentru incurajarile adresate lui Cristi
Mamica de Ana
Leditia spune:
aryia,offf,sanatate multa si distractie placuta la mare.Dupa asa ceva aveti nevoie sa va incarcati bateriile.
Miere,slava Domnului ca s-a terminat.M-am tot foit azi gandindu-ma la voi si facand calcule sa vad cam cat e ceasul la voi si daca s-o fi terminat ori ba.pupam urechiusele lui Aidan.Recuperare rapida.
Ada,offf,bine ca a trecut totul.Insanatosire grabnica si sper sa te recuperezi rapid dupa operatie...
Crisspy,asta este,ramane pe alta data.Oricum pana mai acum cateva zile am tot tras cu David de una sau alta si cu mine la fel,ca am dat si eu din una in alta.Am vazut pozele,de sapt trecuta :)),tare grasun si frumos e Razvi.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
crisspy spune:
Ledi
Si noi ne speriasem ca incepuse sa-i curga nasul lui Razvi pe miercuri...eu aveam batista bebelusului la mine dar aspirator ioc...si stiti ce am facut? ...am dat fuga in C-ta de disperati si am cumparat aspirator
Bineinteles ca domnul Razvi a fost bine mersi...sa vad acum pe cine cadorisesc cu un aspirator
ada_coman spune:
Va multumesc fetelor!
Miere ce ma bucur ca ati scapat cu bine de operatie. Recuperare usoara si multa sanatate lui Aidan.
Ariya, doamne prin cate ati trecut. Multa sanatate va dorim si vreme frumoasa la mare.
Multa sanatate tuturor!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CADIA DARK, asteptam vesti saptamana viitoare, la sfarsit.Sa dea Dzeu sa fie cele mai bune pentru voi. FETELOR, acum am citit pe net rezultatul analizelor de exudat nazal ale Clarei si are STAFILOCOC AURIU |
Da' de ce plangi, CADIA? Si Daria are de mult stafilococ auriu in nasuc, conform spuselor Irinei si altor medici, daca nu da niciun fel de manifestari (gen furuncul pe piele), nu-i nicio problema.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
crisspy spune:
Am si eu o intrebare: la 1 an si cateva zile i-am facut lui Razvi prevenarul. Cand trebuie sa-i fac rapelul?
Multumesc