Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

uff fetelor

sa stiti ca eu nu sunt obisnuita sa stau
sunt genul...'action'

si intre copii nu am stat acasa - m-am intors la serviciu!
da, bebelushi mi-am deschis si o afacere, care din pacate acum nu mai merge (norokul meu ca nu am ramas cu datorii...multumesc lui Dzeu pt asta..am fost la limita)

cu Teo am stat doar 11luni acasa (cat l-am alaptat), caci nu imi dadea mana sa stau pe 600lei. Dupa doi ani, cand s-a nascut Andu previzionam ca la fel voi sta un an cu el, chiar daca imi convenea sa stau dpdv al veniturilor din indemnizatie.
Asadar eu nu lipsesc de la serviciu de 4 ani

insa evenimetele, zbaterile si criza din toate domeniile m-au facut sa iau decizia de a mai sta acasa si dupa ce Andu a facut un an. E drept ca a intervenit si actiunea cu Asociatia MAME in care m-am implicat trup si suflet si care-mi aduce satisfactii de neevaluat...numai ca de aici nu vin bani, ba mai mult uneori am si dat 'de acasa'

hahaaa Bebelusi esti tare cu.. sa mai fac un bebe
bebelushii sunt tot ce consider eu mai pur si mai aproape de Dumnezeu...dar ceasul meu biologic, fizic cred ca nu-mi mai permit
si nici financiar nu este stabilitate 100%
asa ca pas (desi niciodata nu zic eu niciodata)...cel putin pt urmatorii 3 ani

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

pupam fetele!
acum suntem bine...am trecut -saptamana trecuta -prin niste momente oribile!
am fost la campulung,unde avem casa de vacanta si am stat vreo 2 saptamani ,cu copiii ca ,acolo,e racoare...am venit duminic atrecuta in bucuresti pt ca miguel incepuse sa tuseasca si am zis sa ma duc la pediatra cu el ca mie nu-mi place sa-l tratez dupa ureche...pediatra noastra era in concediu si ne-a consultat alta..copilul incepuse sa fac si caca moale de tot,dar nu chiar diaree..ii spun,dar a fost ca si cum nu oi-as fi spus...imi spune ca are traheita si-mi da ventolin,eurespal si augmentin...eu care sunt contrara antibioticelor,o intreb de ce sa-i dau imediat antibiotic si de ce nu-i da sa faca aerosoli?!sa ia antibiotic ca infectia poate coboti si poate face bronsiolita si ca aerosolii nu-i fac nimic...ok...asta se intampla luni dupa amiaza...
marti dimineata il simt ca are febra - 39,5 rectal,deci 39...ii dau nurofen si o sun pe pediatra noastra cea in varsta...ii spun simptomele copilului,ii spun de antibiotic,ii spun ca a inceput sa faca si diaree si-mi spune sa ma duc cu el la spital daca nu ii coboara febra pt ca poate avea enterocolita,cu tot cu faptul ca e vaccinat contra rotavirusului...ea nu putea sa-l vada pt ca,saraca,avea piciorul in ghips...buuuun!ii dau alternat la 4 ore panadol si nurofen,dar febra scadea f putin...mi-a spus sa-i pun novocalmin daca sare peste 39!ok...ii pun pt ca avea 40,2 rectal si chem salvarea...vine salvarea si incepem sa-i facem impachetari copilului...dupa o ora,ii scade febra la 37,8.pleaca salvarea si-mi spuna ca,daca ii creste iar sa il duc la spital...bun...continui sa ma lupt cu febra,pana cand miercuri sear chem iar salvarea pt ca nu mai cobora febra sub 39.5...sta medicul aici o ora,ii punem novocalmin,ii facem impachetari,ii scade la 38,cand pleaca dr imi spune la fel ca ceilalti sa duc copilul la spital daca iar ii creste febra...eu muream de frica de spital dupa tot ce s-a intamplat in ultima vreme...miercuri,pe la 12 noaptea vad ca are,40,7 rectal,deci 40,2 si am inceput sa tip la angelo sa se miste sa plecam la gomoiu...am lasat copiii mari singuri,saracutii,am ajuns la gomoiu unde-Irina,cu tot respectul!- o asistenta ii masoara febra,vede ca e 40 ,il infasoara intr-o carpa uda,iar dr il consulta -dupa tot ce i-am povestit si concluzioneaza ca suspect de MENINGITA!fetelor,am crezut ca mor in momentul ala!!m-a trimis la babes unde nu vreti sa stiti cum am ajuns!barbata-miu mai avea putin si darama poarta cand boul de portar i-a zis ca nu poate intra cu masina!cand a priceput ca am un copilas mic cu febra la 40 ,a deschis si ne-a zis unde sa mergem...am intrat ne-a luat in primire o asistenta draguta,i-a masurat febra care era clar 40,3 - nu rectal,a chemat dr si i-am povestit ce si cum...l-a consultat si mi-a zis:"va ro sa va linistiti,copilul nu are nici o meningita,este o gastroenterocolita ,noroc ca e vaccinat ca altfel era si mai rau si ,va promit,ca pana dimineata vi-l scot din febra!"
i-au facut instatntaneu injectie cu algocalmin,i-au pus branula,dupa ce mi l-au gaurit in 3 locuri ca nu-i prindeau vena si i-au facut antibiotic!eu cred ca mai aveam putin si innebuneam pt ca-mi vedeam puiul fara vlaga,nu mai putea sa tina ochii deschisi,nu mai avea putere nici sa planga....
dimineata,la 6 nu mai avea febra...ce m-a socat ,a fost faptul ca ,toata noaptea,pana la 9 dimineata,au venit asistentele din sfert in sfert de ora sa vada cum e asta mic...personalul a fost super ok,fara sa fii dat 1 leu spaga!au avut grija de el extraordinar...
am venit acasa vineri si miguel e bine...
nu stiu cat o mai trece pana imi revin la cap pt ca m-am speriat ingrozitor!!
Va pup si mai scriu cand am timp!
MIERE iti tin pumnii!
MICOLA si eu zic sa-l operezi la Grigore Alexandrescu - acolo mi-am operat copiii de apendicita si a fost super ok!
pup

amedeo 12ani,annamaria 9 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Salutare si de la noi!

Dark Sunt pe aici, va citesc mereu, dar nu apuc sa scriu.

Sanatate tuturor!

Noi am fost in concediu de pe 1 august pana pe 10 august. Am fost la mare la bulgari si apoi o noapte la Sarata Monteoru, apoi direct la spital eu. Am facut o colica biliara si au plecat 2 calculi care s-au blocat pe undeva prin canalul coledoc, de unde m-am ales cu un icter obstructiv (mi s-au ingalbenit ochii). M-am internat marti seara la gastro, abia vineri mi-au facut ERCP-ul si li-au inlaturat calculii blocati. M-au transferat la chirurgie, luni m-au operat laparoscopic si mi-au scos colecistul si vineri am plecat acasa. Am stat 10 zile in spital, am ratat si ziua Dariei. Acu sunt bine, inca ma refac, imi amorteste laba piciorului drept cand dorm cu fata in sus, nu stiu de ce...poate aflu candva.

In rest fetele sunt bine, cresc, se joaca, se iubesc, intreaba una de alta. In concediu le-a fost fff bine, s-au distrat de minune, atat in mare, cat si la piscina. Asta ma bucura cel mai mult, ca s-au simtit ele bine, ce a urmat dupa, nu mai conteaza.
Karina umbla toata ziua dupa Daria, fac prostii impreuna, a cazut intr-o zi in cada , noroc ca era goala. Mananca cu noi la masa, insa mai fuge, ca se plictiseste repede. A suportat destul de bine eruptia caninilor, care au iesit aproape odata.

Cam asta despre noi. Am sa incerc sa va scriu mai des. Va pup si va imbratisez cu drag!

Pup burticele. Cami felicitari pt burtica.
Cristi te imbratisez cu drag. Carol.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Of Aryia ce de peripetii...ma bucur ca Miguel e Ok acum...multi sa treaca sperietura

Ada sanatate multa si tie si recuperare grabnica

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aoleu Ariya prin ce ai trecut, sanatate multa

Ada draga de tine, sanatate si tie, uff

Crisspy, Dark, eu i-am sugerat lui Alinuk sa isi deschida o afacere, eu nu voi trai doar din bijuuri ca nu am cum, fac asta din placere si bineinteles ca imi aduce un ban in plus, dar nu pot trai din asta desi mi-ar placea

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ariya

prin ce ai trecut
slava Domnului ca e bine puiul!

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Gata, am scapat!

A fost groaznica asteptarea fetelor, mai aveam putin si intram peste ei pt ca nu mai venea nimeni, 20 de minute mi-au parut o eternitate, m-am rugat la Dumnezeu in continuu sa nu pateasca ceva. saracul copil, era nemancat si nebaut de peste 12 ore, nu mi-au dat voie nici macar apa sa ii dau de aseara pana azi, el s-a trezit micutul si cerea lapte dimineata, l-am luat asa in piajamale cum era si la-m pus in masina si am plecat la spital, dar acolo am mai asteptat inca o ora jumate, noroc ca am luat laptopul cu mine si i-am pus desene si a uitat de apa si lapte. Operatia in sine a durat 20 de minute, au gasit chestii nasoale in ureche, deja avea ceea ce numesc ei glue ear, fluidul ala se ingrosase si era ca un lipici, nu s-ar mai fi drenat de acolo singur nicicum, au scos tot si i-au pus tuburile.
Sper sa terminam cu infectiile, tuburile o sa stea acolo intre 6 si 18 luni, si dc va mai fi nevoie o sa mai faca o operatie, sper sa nu fie nevoie totusi.

Nu mai are voie swimming, apa in urechi tb avut grija la baie, etc.
si-a revenit din anestezie cam greu, a plans mult, acum suntem acasa si doarme iar, o sa stea si maine acasa.

Aryia multa sanatate lui Miguel!

Ada, multa sanatate si tie, saracuta de tine prin ce ai trecut!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Miere ce bine ca ne dai vesti despre voi...sanatate multa lui Aidan si recuperare grabnica ...sper sa nu mai fie nevoie de o alta operatie si sa scapati de infectii

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miere m-am gandit toata ziua la voi ... Bine ca ati scapat si a fost OK.
Cred ca e ingrozitor de traumatizant sa stai in fata salii unde e operat copilasul tau.
Refacere rapida va doresc!

aryia Doamne ce experienta groaznica!
Slava Domnului ca acum Miguel e bine si ca ai dat de niste doctori competenti.

ada multa sanatate!

crisspy

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

L-am vazut pe Razvi la mare - tare scump flacaul, crisspy! Si apartamentul ala arata bine de tot.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput