Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Am venit foarte incantata de la nunta, a fost foarte, fparte frumos, cea mai frumoasa si eleganta nunta la care am fost pana acum.
Fetelor, niste rochii pe acolo de mi se scurgeau ochii ...

Vad ca vorbiti de progresele copiilor.
Sa ma laud si eu cu Nadia mea care: mananca singura cu lingurita, bea din orice (cana obisnuita, sticla, cu paiul), isi sufla nasul singura (asta mi se pare de-a dreptul incredibil fiindca Ioana a inceput sa sufle pe la 5 ani!).
E foarte bine dezvoltata si motoriu (fuge bine de tot, urca si coboara scari singurica, se catara peste tot si se da jos singura fara sa cada).
De vorbit vorbeste, nu foarte mult, dar spune inteligibil destule cuvinte.
Asculta, daca o rogi frumos sa faca ceva, face. E un copil foarte vesel, rade intr-una de cand face ochi dimineata si pana se culca, orice o bucura. O adora pe sora-sa si nimic nu-i place mai mult decat sa mearga sa o trezeasca dimineata, o pupa si o mangaie de-o innebuneste. E foarte dragastoasa, se lipeste de tine si te pupa intr-una.
E tare sociabila, se duce la toti copiii in parc, vrea sa se joace cu ei. Nu o sperie nimic (in afara de muste ), nu o intimideaza nimic, e tare stapana pe ea.
In rest, neunatica de n-are pereche, face multe, multa prostii, dar ma bucur ca e asa.
Sunt foarte, foarte multumita de evolutia ei, cu atat mai mult cu cat ma asteptam ca fiind prematura sa se dezvolte mai lent.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Naty pupam fetita dezvoltata... parca il descrii pe Stefan..
Si eu imi faceam probleme ca fiind nascut mai devreme sa nu avem probleme...
Sa-mi spui de unde cumperi rochite, ca fetele tale au rochite superbe.., si mi-a placut tare mult si hainuta aia de blanita a Nadiei...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty cam asa si Vlad, doar ca nu mananca singur cu lingurita, asta pentru ca pierde mancarea pe drum, ca el incearca.

Eu sunt fffff suparata ca de la o vreme Vlad nu mai vrea sa adoarma singur nici la pranz nici seara, sunt distrusa, astept sfaturi ce sa fac, va rogggggggggggg.....si pe picioare se agita.....pana acum dormea singur, il mai culcam si pe picioare dar doar din cand in cand. Acum a adormit cu suspine ca l-am cam lasat sa planga, ma doare sufletul, dar am mare nevoie sa il fac sa adoarma singur, ca atunci cand voi avea burtoiu mare cine il mai culca pe picioare

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

patricia
tu esti mai ssevera
eu sunt mai permisiva
dar tu ca mama stii cel mai bine
eu recunosc ca nu ma lasa neuronii sa aud urlete
cu tot efectul pozitiv de dupa
stau prost la acest capitol

antonia mea bea lapte la greu si acum
cel putin 1 litru
pentru ca nu prea mananca solid
si acum se trezeste noaptea
si o mai las o luna doua
dupa care gata intarcarea a doua
ca creste buyrtica si la mine si gata

irinac bravon pt garda
stiam ca te vei descurca
antonia mea a dat-o in muci albi infectati cred
am bagat de azi colargol
ca ma dispera
cred ca ii mai cresc si dintii
ca musca tot ce prinde

va pup pe toate
ira ce mai face printesa?

carmen din cate stiu naty i-a hainute de pe la magazinele Z
si eu tot de pe acolo
ca avem fete slabute
si acolo sunt mai stramte
decat in alte magazine

puppppppppppp

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

neata! david bea o cutie de lapte pe zi (noapte de fapt...) trebuie sa incerc iar sa ii dau ceai noaptea, apoi incet incet apa, ca nu se mai poate asa. de 2-3 luni deja dorm cu o cutie de lapte langa mine
si face pipi tot la litru...in fiecare dimineata e ud pe haine!

Mergi la inceput

Delia si Vlad si am inteles ca si Nadia a lui Naty se trezesc noapte uzi, nu stiu de ce naiba.

Cami nici eu nu suport sa il aud plangand dar incerc sa fac ce e bine.

Ieri a cazut, s-a inpiedicat de piciorul lui Mircea, in casa, si si-a rupt buza, iar nasucul i s-a invinetit , uff sper sa nu fie nimic rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

carmen merci.
De regula cumpar de la Zara sau Z, unde, asa cum zicea si cami, au haine care se potrivesc copiilor mai slabi.
Uneori mai iau de la Mothercare, dar nu prea li se potrivesc fiindca haniutele de la ei sunt pentru copilasi mai "impliniti".

patricia nu stiu ce sa spun in legatura cu somnul. Nici Nadia nu mai adoarme singura, trebuie sa stai langa ea. Dar ea nu adoarme decat la ea in patut.

Nadia nu bea prea mult lapte, cam 300 - 350 ml pe zi. In schimb mananca multa branza, in toate formele. Iaurt nu ii place de loc.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dragutele mele
mii de scuze ca nu mai apuc deloc sa va scriu.
mai citesc cate 10n pagini la 3 zile si bineinteles ca asta e tot ce pot face.
Miere, felicitari pentru operatia lui Aidan. sper din suflet sa isi faca treaba si sa nu mai aveti deloct probleme cu lichidul. sunteti tot pe lapte de soia?
Carmen, felicitari, eram absolut sigura ca amnio va fi in regula. ai inceput sa te pregatesti de domnisoara deja?
Criss, dadusi pisicu'? sanatate multa.
Ciufik, nu am mai vazut de mult. totul ok?
Ruxi, vacanta placuta la mamaia, scuze, nu stiu daca mai esti sau nu aici.. am fost tare prinsa
Raluca, ai pus poze din croaziera si nu am vazut eu? daca nu... ia te rog
Selene, cum mai e Daria? mai ok cu mancatul? am citit ca si voi sunteti vorbarete.. bravo! se vede influenta copilasilor in jur.
Iulia? totul ok la voi?
Patricia, copiii au perioade. nu te stresa ca acum nu adoarme singur. aseaza-te langa el si prefa-te ca dormi. se va obisnui si asa. nu cred ca leganatul e vreo solutie.
despre noi ce sa va zic.. eu tare aglomerata la munca, copiii pe acasa, Patrick se pregateste de gradi. Eva e o vorbareata maxima, adora pe Thomas asa ca am intins din nou sinele de tren prin casa . in parc isi ia un tren si doua masini la joaca. deci vorba Leditiei, am doi baieti.
pupici tuturor si o zi excelenta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
Bebelusi, incearca cu povesti..
eu ii pun povesti la dvd, si asculta pana adoarme...uneori mai plange cand ies din camera, dar imi fac de lucru si in maaaxim 30 min adoarme...la inceput il lasam doar 5-10 min si apoi mai veneam pe la el si, fara sa-l ridic din patut, il calmam, apoi plecam iar..si nu mai plangea, doar maraia asa, a somn...la inceput dura 1 ora, acum sunt dati in care adorame in 5 minute..
Si doarme asa linistit de cand cu povestile..
Uneori asta functioneaza si seara, numai ca stau si eu cu el, dar nu vorbesc..
Leganatul chiar ca nu e o silutie, o mai folosesc si eu cand e cu dintii sau cand e bolnav, dar foarte greu il mai dezvat, si numai cu plansete...
bafta
orice metoda ai gasi, sa o scrii si aici ca si noi avem probleme cu somnul...inclusiv eu

Mergi la inceput

Micola ce fel de povesti?Nu i-am pus niciodata. Noi nu avem TV la el in camera, dar as pune laptopul daca asta ar fi o rezolvare. El nu e pasionat DELOC de TV

Mergi la inceput