Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Roxana sau Irina, please daca cititi...lui Aidan ii curge de doua zile ceva galben din urechea stanga, oare e infectie? Are o viroza cu muci galbeni-verzui si tuse combinata cu ceva stomach virus pe care l-am luat si noi si noua ne-a fost tare rau, el mai usurel.

E normal sa ii curga asa din ureche?

E tot pe soy milk, i-am dat lapte de vaca ieri si a facut pete rosii si aspre in jurul gurii.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

e urechea cu pricina, cu operatia??? medicul ce zice? ma gandesc ca e deja lichidul care se dreneaza... dar nu ar fi trebuit sa te atentioneze?..

Mergi la inceput

Roxana, operatie a avut la ambele urechi, ambele au tuburi acum. La stanga din care ii curge acum avea de obicei infectii mai urate.

Medicul mi-a spus ca e posibil sa ii curga dupa operatie, imediat, dar a inceput sa ii curga de doua zile si nu e lichid clar, e galben, ca puroiul desi nu miroase urat.

O sa sun azi la doctor.

E super nasol cand il spalam pe cap, tb sa ii tinem urechile uscate si nu suporta nimic in urechi, dopuri, vata...ne-am chinuit aseara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci eu as zice ca e lichid care se dreneaza. sincera sa fiu nu imi aduc aminte daca nu e ok culoarea am sa intreb colegii si daca e ceva iti scriu din nou. dar cel mai bine oricum suni medicul lui. cred ca la baie e chin mare, saracul de el! (si de voi... :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

patricia exista si CD-uri cu povesti, eu ii puneam Ioanei. Dar nu prea o incanta, prefera sa ii spun eu.
Nici pe Nadia nu o pasioneaza TV-ul de loc.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Multumesc Roxana, o sa sun ambii medici ca sa fiu sigura.

Lui Aidan ii plac mult filmuletele Baby Einstein, am invatat impreuna limbajul semnelor de acolo, stie peste 30 de semne, e super haios cand spune cuvantul si face si semnul. L-a ajutat foarte mult limbajul semnelor in perioada in care nu putea sa vorbeasca si sa ne spuna ce doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Patricia,noi folosim mobilul de la pat,care acum il folosec pe post de lumina de veghe(pana adoame) si muzica. Ii pun filmuletul pe perete in 2min a adormit. Ea singura isi cere filmul,Ana e obisnuita de la cateva zile cu mobilul asta la somn
asa arata,doar ca noi am scos animaluletele deci filmul se proiescteaza pe tavan:
www.target.com/gp/detail.html/175-6595900-5723313?asin=B001GQ2SA2&AFID=[DESTINATION]_df&LNM=|B001GQ2SA2&CPNG=baby&ref=tgt_adv_[XSVALUE]" target="_blank">http://www.target.com/gp/detail.html/175-6595900-5723313?asin=B001GQ2SA2&AFID=[DESTINATION]_df&LNM=|B001GQ2SA2&CPNG=baby&ref=tgt_adv_[XSVALUE]

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miere sanatate

eu sunt iar suparata ca dupa 3 azile fara febra
si iesiri afara
cu tot cu mucii din dotare
azi bagaram iar 38 cu 3
si sunt varza
iar antitermice
acu ne-a zis medicul sa luam si sumetrolin
el este in concediu
nu mai pot de nervi
offffffffffff

antoniei ii place f mult baby tv
de pe dolce
e pt varsta lor

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Miere sanatate multa lui Aidan

Porumbita sau Mara care stiti sa-mi spuneti si mie bilutzele astea homeopate trebuie date la ore fixe? (imi e rusine sa sun dr pt o asemenea intrebare).

Aaa si Porumbita , Robert a facut cumva diaree de la ele pe durata tratamentului?

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Salut, salut si de la noi, v-am tot citit dar n-am mai scris, dar acum daca tot a intrebat Rox ce mai facem a fost musai sa intru un pic sa dau raportul.

A implinit si Carla mea 18 luni acum cateva zile. S-a facut o mofturoasa, nu vrea sa mai manance vegetale de nici un fel sau forma si tot cam asa si carne. Baga fructe la greu, branza, lapte (500 ml pe zi). Dar ma capiaza cu nemancatul. Azi am avut controlul de 18 luni, are 86 cm si 11 kg (surprinzator!). De vreo 2 saptamani nu mai vrea sa adoarma nici ea singura (aviz Bebelusi). Cateva zile am adormit-o cu mine in pat, dar ii lua cate o ora si mai bine sa adoarma, asa ca am hotarat s-o las sa planga in patutul ei, la inceput a plans (urlat) 15 min, de mi s-a rupt sufletul, aseara a plans mai putin de un minut pana a reusit sa adoarma, asa ca sper ca suntem pe calea cea buna.
Nu prea vorbeste, adica ii toaca gura, dar nu prea intelegi ce zice, insa intelege tot si executa tot daca vrea.
A inceput sa dea in copii, nu stiu ce are, azi in sala de asteptare a strans o fetita in brate tare, dupa care a inceput sa-i dea peste cap, dupa care a mai gasit un baietel de vreo 5 ani si i-a dat una peste freza. Trebuie sa lucrez la viteza mea de reactie ca stau cam prost, se pare.
Am vazut toate pozele cu licuricii nostri, care mai de care-i mai simpatic, nu nominalizez ca sigur uit pe careva.
Miere, sper ca nu are iar probleme A., cred ca esti super ingrijorata.
Gravidutzelor un pupic special.
Si cateva poze recente
http://picasaweb.google.com/idemeter00/AugustSeptembrie2010#

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput