Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Crisspy, imi pare rau ca s-a marit hernia, offf, bine ca nu-l doare. O sa treaca si operatia cu bine! Poate ii da un dintisor de este asa agitat, de obicei asa se manifesta si Vladut cand are eruptii dentare, este irascibil.

Noi plecam maine dupa-amiaza la munte, la Fundata. Sper sa fie vreme buna ca zona este superba!

Anna ...nu stiu ce sa zic, ca el are cam toti dintii plus 4 masele si pentru restul de maselutze cred ca e cam devreme...desi, mai stii ca lui oricum i-au iesit toti mai devreme, in formatia asta suntem de la 1 an si un pic

Drum bun si distractie placuta la munte... lui tati (sper ca nu am gresit ocazia )

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Wooau Crisspy, ce bine de Razvi ca a scapat asa rapid de iesitul caninilor , Vladut are vreo 3 canini si 2 premolari, dar inca este in chinuri. Sa stii ca si Vladut se enerveaza cand ne facem ca nu intelegem sau chiar nu intelegem ce vrea sa ne zica si incepe sa tipe, dar in rest este ascultator. Multumim de urari, da, e ziua lui tati

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!
Merci de urarile de sanatate. Vad ca nu a inceput sa-mi curga nasul, ma doare doar in gat, paote scap.
Nadiusha in schimb e cu mucii garla.

cami sanatate Antoniei!
Ii dau Nadiei Panadol de 3 ori pe zi si apa de mate in nas. Dar ea nu are febra.

crisspy brrr ce groaznica noapte!
Offf, ce rau imi pare de hernia lui Razvi!
Nu stiu nici un chirurg de copii.

cadia sper sa nu se adevereasca diabetul.

miere ce grozav! Felicitari, speram sa se rezolve toate problemele cu urechiusele.

andra foarte interesant, asteptam pozele.

anna drum bun si distractie placuta!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
am intrebat dr. chirurg daca trebuie sa-l menajam in vreun fel (sa nu-l lasam sa ridice chestii, sa nu planga in excess, etc) si ne-a spus ca nu are nici o legatura...

sa-i dau si soacrei sa citeasca asta...

Mergi la inceput

De ce Micola?

Mergi la inceput

pt ca ma tot streseaza sa nu-l las sa planga ca face hernie...si asta de mic..
eu de mic l-am cam lasat sa planga, nu mult, da nici nu am sarit de la primul scancet la el, daca stiam ca e mancat, schimbat, curat, etc..
nici acum nu sar la el la prima maraiala...
e mai greu cand e ea acasa...
de ex: pt somnul de dupa-amiaza, ii pun povesti audio la dvd si il las in patut, singur..cand ies din camera, plange putin, vreo 3-4 min, apoi incepe si vorbeste si in 15 min maxim adoarme...daca as sta langa el, ar dura cel putin o ora sa adoarma..
trebuie sa nu fie ea acasa sau sa-i zic de la inceput sa nu intre la el sau sa nu-l bage in seama daca plange, ca altfel nu mai poate de mila lui..
si, in general, la primul scancet, ea: " ce e mamaita?", "nu, mamaie, nu, nu, nu!"
aaaaaaaaaaa, ieri seara mi-a dat cu firma in cap:l-am lasat tot asa, la povesti, sa adoarma si a intrat ea la el si o aud: "off, mamaie, tu esti cuminte, dar nu stim noi sa ne purtam cu tine" l-a luat ea la ea, s-a chinuit cu el vreo 10-15 min, nu l-a putut opri din tipat si l-a adus inapoi....in 5 min a fost gata adormit, ascultand povesti..

Mergi la inceput

Of Micola...asa-i cu bunicii astia...eu am norok cu mami ca ea il linisteste pe Razvi (deh cu ea sta cel mai mult) si cu socrela care nu iese din cuv meu...

Nu stiu daca se recomanda la fel si in alte tipuri de hernii...da' ca de la plans sa faca hernie copilu' e cale lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola
"off, mamaie, tu esti cuminte, dar nu stim noi sa ne purtam cu tine"

Micola, soacra ta a spus un mare adevar, pe bune, nu neaparat referitor la situatia voastra particulara, dar eu cred cu tarie in ceea ce a spus ea, copiii sunt cuminti si buni si puri, dar noi uneori nu stim cum sa ne purtam cu ei! O floricica pt soacra ta, cred ca este AP-ista!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

in alta ordine de idei, cate mese pe zi trebuie sa aiba piticii la varsta asta? ca eu am ramas cu 4..
8.30-9: Fagaras, ou fiert sau fagaras cu ou fiert si daca nu vrea: banana;
13.00-13.30: ciorbita de pui de vita, de spanac, de rosii, in general ciorbita;
17.30-18.00: iaurt simplu gol, baut cu canuta si niste covrigei, covrigi, painica, separat (asta il cam bem pe afara, la joaca);
21.00-21.30: ceva felul 2, tocanita, mazare sau ceva cu lapte: fidea, orez, gris;
22.00-22.30: laptic cu cana cu pai, minim 250 ml, maxim 500 ml, adica 2 cani;
doar seara bea laptic, ca daca ii dau dimineata, nu mai manaanca mancarica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aici aveti "harta" dintilor , pana la 33 de luni ar tb sa aiba 12 dinti si 8 masele (de fapt 8 dinti, 4 canini si 8 molari)
http://www.wholesometoddlerfood.com/images/toothchart.jpg

Dupa aceea, cand incep sa schimbe dintii apar si premolarii (10 ani)

Aidan are toti cei 12 dinti plus 4 masele (primii molari), tare greu i-au iesit caninii si maselele astea, a avut dureri mari.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput