Licurici de ianuarie-februarie 2009 117
Raspunsuri - Pagina 12
miereamara spune:
Cam asa avem si noi:
-dimineata la 6.30 cand se trezeste, micul dejun, formula (200 ml) plus cereale cu iaurt, sau iaurt, sau banana sau un baton de cereale cu fructe)
- au mic dejun pe la 9 la gradi in general cereale cu lapte, omleta, clatite (cu snackul asta eu nu sunt de acord, dar nu am ce face, e un fel de mic dejun la ei)
- la 11.30 - 12 au pranzul, difera in general o proteina vegetala sau animala sau carbohidrati (carne, branza, paste,) o vegetala (pastai, brocolli, morcov, etc) si un fruct plus lapte
- la 3 au un snack micut plus suc de fructe
Ii mai dau ceva de rontait cand vine acasa, dar nu intotdeauana, apoi cina la ora 7 ceva usor, ori iaurt cu fructe si branza, budinca, piure de legume, orez cu carne, ou fiert.
- la 8 se culca si are lapte (200 ml)
Doarme beton acum, de la 8 la 6.30 dimineata, nu imi vine sa cred (cam de vreo luna s-a reglat cu somnul).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
lisssa_ana spune:
am pus si noi poze pe mailul comun.
Cadia...oooof soacrele astea, am patit si eu cu mama...
Crisspy,sanatate multa frumosului
Dark,poze?
Am vorbit cu crisspol,urmeaza sa ne intalnim,acum ca e in Chicago.
o zi buna tuturor
Mamica de Ana
crisspy spune:
Micola cam asa arata si programul nostru de mancare...numai ca noi nu reusim sa scapam de biberounul de noapte...daca nu-i dau noaptea plange (nu-i place nimic altceva in afara de lapte) iar masa de dimineata de lapte nu o mai vrea...si parca nu as vrea sa ramana decat cu aia de seara ca este numai de 200ml si mi se pare cam putin...
Miere mersi de harta...deci ultimele 4 maselutze ar trebui sa iasa dupa 2 ani...in ritmul in care ne-au iesit noua dintii pana acum (usor si cate 2-4 odata ) nu m-as mira sa ne iasa si maselutzele mai devreme...o sa-l caut diseara sa vedem poate d'asta o fi asa agitat micutzul.
Eu am asa o strangere de suflet...la 6 avem o consultatie psihiatrica pediatrica si homeopatie...
Crisspy, fericita de Razvi
miereamara spune:
Bafta multa la consultatie Crisspy!
Gata, ma duc la lucru!
micola spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miereamara
Micola, soacra ta a spus un mare adevar, pe bune, nu neaparat referitor la situatia voastra particulara, dar eu cred cu tarie in ceea ce a spus ea, copiii sunt cuminti si buni si puri, dar noi uneori nu stim cum sa ne purtam cu ei! O floricica pt soacra ta, cred ca este AP-ista! www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
nu stiu eu sa ma port cu copilul meu, pt ca plange 3 minute, si apoi adoarme singur?
este genul de mama sufocanta...care si-a rasfatat copiii la maxims si acum mai ca i se urca in cap...si tipa la ea...si face cum vor ei..(copiii ei). mai are un nepot de 6 ani, acre, cand e cu ea acasa, face ce vrea din ea...nu exagerez deloc..
altfel e o femeie f buna, dar tocmai pt asta este foarte des calcat in picioare..eu o respect si mi-e draga, numai ca nu vreau sa-mi extra-rasfete copilul...
micola spune:
miere, stiu ca oul fiert nu prea e recomandat seara..
fructe ii dau si eu: prune, pepene, mere, pere, struguri, nu mai zic de banane, dar astea intre mese, nu le refuza niciodata :)
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola miere, stiu ca oul fiert nu prea e recomandat seara.. fructe ii dau si eu: prune, pepene, mere, pere, struguri, nu mai zic de banane, dar astea intre mese, nu le refuza niciodata :) |
oul, in general, nu oul fiert, am gresit..
miereamara spune:
Nu mananca decat albusul de la ou, galbenusul nu ii place.
Eu cred ca rasfatul e f bun, problema este cand nu exista limite si copilul nu stie cum sa se comporte, fiind foarte derutat.
Am spus clar ca nu ma refer la tine, dar mi-a placut nespus ceea ce a spus soacra ta, a cuprins intr-o fraza simpla esenta relatiei dintre parinti si copii, astia mici se nasc fara instructiuni de folosire, noi trebuie sa ne adaptam si sa invatam cum sa ne purtam cu ei, sa ii iubim sa ii rasfatam, sa le punem limite, sa ii educam, si mai presus de toate sa ii ascultam!