Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ce mai faceti fetelor? nu am avut timp sa citesc decat ultima pagina, am o gramada la servici de recuperat, aveam 100 de email-uri azi stranse in doua zile, plus ca mi-am luat niste clase de contabilitate si am un test maine, am citit eu ceva dar ma simt cam nepregatita.

Cadia si eu am avut diabet gestational, ce fel de teste ai facut? Glicemia in sine nu prea e relevanta, eu am facut testul de glicemie provocata, si cel de o ora si cel de trei ore, mi-au iesit mari amandoua, peste limita, parca al doilea a fost 170? nu imi mai amintesc exact, cert e ca a fost bine si dupa nastere s-a stabilizat. Copilul a fost mare intr-adevar.

Vreau sa va spun ca Aidan a inceput sa vorbeasca non stop, spune cuvinte grele cum ar fi galaxies si stars, space, moon, octopus...toate astea parca au fost in capul lui si acum ies de-a valma:)), face propozitii, imita sunete, striga persoanele pe nume la gradinita, ceva extraordinar pt noi si pt el care pana acum doua luni nu avea decat doua cuvinte in vocabular, operatia asta a fost ca un miracol, o usa deschisa catre poarta comunicarii,imi pare rau ca nu am facut-o mai demult.
Imediat cum s-a trezit din anestezie mi-a spus bye bye mommy pt prima oara:))pana cum doar facea cu mana dar nu reusea sa spuna sunetele.

Va pup, numai bine la toata lumea, ma duc la toceala:)

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cami,sanatate multa Antoniei.

Cadia,imi pare tare rau,sper sa le rezolvati cu bine pe toate.Multa sanatate.

Miere,felicitari pt progresele lui Aidan.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Anna intr-adevar ne-a cam alergat, dar a fost fun...ne puteam intelege cu el...acum de cateva zile e tare agitat, nu stiu ce se intampla cu el, nu asculta deloc...ma cam ingrijoreaza ...nici nu vorbeste si se enerveaza ca nu-l intelegem ce vrea...

Cami sanatate multa Antoniei ...eu ii fac lui Razvi aerosoli cu ser de la primii muci, nu trebuie sa fie multi...si dupa aia aspirat.

Carmen nu poti sa ceri de la medicul de familie concediu medical 5 zile?

Cadia imi pare rau de vestile proaste ...si eu am o prietena insarcinata care se lupta cu streptococul asta afurisit si e si ea tare amarata...a facut tratament si nu a reusit sa scape de el si acum e iar pe antibiotic...sper sa se infirme banuiala cu diabetul gestational.

Miere bafta la test. Ce ma bucur ca Aidan e OK...mi-au dat lacrimile sincer...ma gandesc si eu la cate lucrusoare ar avea Razvi de spus si cate cuvinte o avea si el in caput dar nu poate sa le zica...sper sa depasim si noi faza asta...

Am fost aseara la echo pentru hernie...din pacate a crescut si nu sunt sanse sa se resoarba de la sine pentru ca este hernie de linie alba si dupa spusele dr nu a vazut pana acum hernii de tipul asta resorbite de la sine...mi s-a spus ca a crescut hernia din cauza faptului ca s-a mai ingrasat Razvi - prima echo a fost facuta la 1 an si 2 luni, a2a acum la 1 an si jumatate...nu putem evita operatia din pacate si ne-a fost recomandat sa asteptam pana ce face Razvi 3 ani ca sa ne putem intelege cu el mai usor in perioada de recuperare...

Daca cunoasteti va rog un dr chirurg bun de copii va rog sa-mi recomandati si mie...as vrea sa cer si o a doua opinie...

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miere,ma bucur ca a trecut cu bine operatia lui Aidan si ca puiul mic si-a "dat drumul" la vorbit atat de repede si atat de bine.

Cadia, tin pumnii sa fie totul bine si la voi pana la urma!

Cami, lui Mister i-am dat bucatele de pepene rosu, nu a fost nevoie sa le pasez (nici nu prea ai ce pasa acolo, ca e mai mult apa ) Multa sanatate Antoniei!

Fetelor, a fost grozav in Largs, ceremonia (in stil viking ) a fost deosebita si cu multe simboluri, Lachlan s-a distrat de minune impreuna cu ceilalti copilasi (la un moment dat alergau cu totii si se tavaleau prin maldare de fan si paie) iar noi, astia mari ne-am simtit de minune - mai ales dupa ces-au golit de cateva ori cornurile (ca pahare nu exista in lumea vikinga) cu mied [bautura facuta din miere fermentatat]. Am facut multe poze, sper sa reusesc sa le "pun" cat de curand.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Crisspy, eu am fost cu Alexu la Grigore Alexandrescu, la dna dr. Dinu Florica, am fost incantati, ti-o recomand.
E in fiecare luni si joi in ambulatoriu, intre 11-14. Nu se face programare, ca e spital de urgenta, dar te asigur eu ca vede toti copiii si nu e deloc zgarcita la detalii, iti raspunde la orce intrebare, fara sa te repeada cumva. Si noi nu am dat nici bani, ca mai era un medic rezident acolo si ne-a fost jena. si nici dra nu a dat de inteles ca ar astepta bani, cum fac altii..
ti-o recomand, deci, cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

noi nu am dormit mai deloc
exact cum ma asteptam
si colac peste pupaza de dimineata avea mandra 38 cu 8 in fundulet
m-am chinuit sa i-o scad ca a dat afara din fund si supozitorul cu paracetamol si pe cel cu novocalmin
noroc ca i-am bagat niste nurofen in lapte
si abia acum
de la ora 8
i-a scazut la 37 cu 7
offfffffffffff
sa vedem ce mai facem
ca nu are chef de mancare
si urla la scos muci si la bagat ser sau altceva
ca niciodata
cand era mica nu facea din astea
va pup

si eu vreau un medic bun pediatru de oase pt antonia ca se tot tine de spate
crisspy tu cum ai descoperit hernia?
se tinea razvanel de spate?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miere ma bucur pt voi
nici antonia mea inca nu vorbeste
mai deloc

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia
crisspy tu cum ai descoperit hernia?
se tinea razvanel de spate?

Cami sanatate Antoniei

Hernia a fost descoperita de pediatra noastra la un control de rutina...ce este bine este ca pe Razvi nu-l deranjeaza deloc hernia...am intrebat dr. chirurg daca trebuie sa-l menajam in vreun fel (sa nu-l lasam sa ridice chestii, sa nu planga in excess, etc) si ne-a spus ca nu are nici o legatura...

Poate trebuie sa faceti o echo ceva sa vezi despre ce e vorba...

Mergi la inceput

Micola mersi de sugestie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, imi pare rau ca s-a marit hernia, offf, bine ca nu-l doare. O sa treaca si operatia cu bine! Poate ii da un dintisor de este asa agitat, de obicei asa se manifesta si Vladut cand are eruptii dentare, este irascibil.
Miere, ma bucur mult ca se vad deja progrese la Aidan, asta iti da si mai mult convingerea ca operatia a fost ceea ce trebuia! Bravo, Aidan!
Cadia, sanatate multa, sper sa te simti bine si sumburelu din burtica sa creasca sanatos! Si eu am luat antibiotic in sarcina pt o infectie urinara si nu a avut bebe probleme, atata timp cat medicamentele sunt recomandate de doctorul ginecolog
Cami, imi pare rau ca ati avut o noapte nedormita, sper sa-i treaca mai repede raceala Antoniei! Eu nu stiu doctori sa-ti recomand, sper ca Antonia sa fie bine!
Dark, super super petrecerea, abia astept sa vad pozele! Cred ca Mister s-a distrat pe cinste cu copiii!

Noi plecam maine dupa-amiaza la munte, la Fundata. Sper sa fie vreme buna ca zona este superba!
Astazi fi-miu si-a reintalnit dragostea in parc, de cand era mic ii placea o fetita in parc, dar ea nu prea-l baga in seama, acum a revazut-o dupa cateva luni bune si se pare ca prima dragoste nu se uita, ca imediat a inceput sa se joace cu ea si ar fi impartit totul cu ea (el care nu prea e interesat de copii) Fetita are vreo 3 ani si e blonda cu parul ondulat , nu are gusturi proaste fi-miu

Puup

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput