Aspirante optimiste > 20 ani (558)
Raspunsuri - Pagina 14
gabyv spune:
mersi Didi ... bine ar fi sa sarbatorim in 3 anul viit...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
cos_minutza spune:
Didi mai am o ora de sapa,e zi scurta aziLa noi deja s-a racorit,a plouat azi noapte si acum e innourat
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Sorina Doamne ajuta sa iasa bine FIV-ul
GAby
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Sorina bafta multa la FIV
Gaby super aniversare. la tot mai multe si de a cu incolo. si la anu sa fiti 3
Didi iesim noi la inghetata si lor nu le dam nimic. uite asa
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
didi32 spune:
Cosmi bine ca scapi repede. Asteptam sa vina racoarea asta si la noi, dar pt azi au anuntat 37 de grade.
Sorina ai PM
in devenire
bebelu86 spune:
Didi astia au zis k azi e ultima zi de canicula.
de maine cica se raceste in toata tara.
se ajunge la max 28grade.
sper sa fie adevarat ce au zis. k deja nu mai suport.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria
didi32 spune:
Ca bine zici Ralu, eu ma duc sa m-antrenez, adica sa-mi scot niste inghetata din congelator
in devenire
bebelu86 spune:
Opreste-mi si mie o portie ca vin acu
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
didi32 spune:
Mie-mi spui? M-am saturat de aerul conditionat, e bine cu el, dar imediat ce-l oprim sa face o caldura de mori. Las'ca trece ea si ziua de azi. Nici nu stiu ce sa fac, nu-mi vine sa ies din casa...
in devenire