Aspirante optimiste > 20 ani (558)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

buna fetele ce faceti? cum mai sunteti?
azi mi-a venit prima menstra dupa chiuretaj, sper sa nu tina mult apoi la dr ca mie jena s amerg acum in timpul cm-ului, sper mai mult de o saptamana sa nu ma tina!
Ieri mi-a fost tare rau si la munca, probabil am probleme cu deshidratarea cine stie, cert este ca dupa ce am papat pepene rosu mi-am revenit brusc sau cu glicemia nu stiu exact.
va pup sa aveti o sambata frumoasa

Mami de nazdravanel vladut-stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Haida, ca am o cutie d-aia mare, mie nu-mi ajung alea mici nici pe-o masea

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Didi si eu m-am saturat de AC. mai ales cand a venit factura la curent 160ron si asta e doar inceputu.
mai aduc si eu una sa ne ajunga
offf..dc ai sta mai aproape...ce bine ar fi

Carmen incearca sa bei multa apa. e si de lavremea asta.
si pe mine ma ia cu rau cum se incalzeste.
ai grija de tine.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Da Carmen, incearca sa te hidratezi... pepene rosu cu inghetata, inghit in sec mai fetelor. Acu' trebuie sa ies sa caut pepene. Cu apa stau bine, beau de rup, sunt cu sticla de 2l dupa mine si nu ma las pana n-o dau gata. Asta pe langa ceaiuri, ca la birou beau si d-alea.
Lasa Ralu ca ne intalnim la jumatea drumului undeva si ne luam niste cupe d-alea maaaari! Stii vreun loc d-asta apropo? Poate le facem pofta si altora

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Didi ma interesez si iti zic unde gasim
trebuie sa fie undeva

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

didi mai bine nu scriam uitasem ca mai intra si foste aspirante si le fac pofte scuzeee

Mergi la inceput

Ei na, stai linistita Carmen, eu una poftesc aproape la orice, nu stiu ce m-oi face cand oi fi gravida
Fetelor, mi-am gasit de duca pe-afara, sa mai gust din canicula inainte sa plece de tot
Ne-auzim mai tarziu sau maine, week-end placut in continuare

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Fetelor stati linistite ca acusi ajunge racoarea,am trimis-o eu repede si la voi dar cu conditia sa-mi dati si mie inghetata
Bebelu,Didi,Carmen

Imediat plec acasa

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

cosminuta eu nu ma omor dupa inghetata... fimiu imi papa cerealele cu musli si ma intreaba ce fructe sunt alea, e haios foc.
Eu nu am chef de nimik azi desi e vraiste toata casa, am facut o supica cu galusti momentan atat, e cald nu pot sta in caldura aia la bucatarie

Mergi la inceput

unde a-ti disparut? dupa inghetata? sau dupa pepene

Mergi la inceput