Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 3
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
cam mult, cam mult ca mai ai 15s si sa vezi acum .... 24+ |
dupa calcule mai am de pus 14 kg
Jur ca le pun!
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
DIMITRA_R spune:
buna dimineata! fetelor
am azuns si noi la 26 de saptamani,totul este bine,bebe este fff activ,si asta ma bucura
avem si noi probleme cu arsurile,dr mia dat MALOX,si ne supara si constipatia,mi sa dat GUTALAX,daca gasiti la farmacie,este fff bun,sau supozitoare cu glicerina,sau cel mai bun sunt niste clisme la farmacie...care sunt minunate imediat rezolva problema
la prima sarcina am stat o data la toaleta pana cand aveam sange,dar mult sange.. am fost foarte speriata,credeam ca este de la bebe
felicitari !tuturor pt vesti bune si semnaturi
si eu am cumparat mare parte din bagajul pt spital,si pe mine ma avantajeaza camasile de noapte,cu nasturi in fata,in stil rochie de casa,nu din alea de baba...
CELESTA,despre recoltare celulelor,si dr meu este de aceasi parere...sa deaDumnezeu,sa nu aiba nimeni nevoie niciodata
va pup,va citesc cu drag,dar sunt cam slaba dee neuron...si uit cui vroiam sa raspund...din acest motiv nu scriu prea des(si mai am si impresia ca ce scriu eu nu este prea important)
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)26s
alinushca spune:
Corina ce mica e lumea! Ma mir ca si dr nostru o recomanda tot pe ea. Desi sunt sigura ca la stat nu ar putea sa puna un picior inauntru... am sa il intreb totusi.
informatia despre cursurile de la Filantropia este de la o fata care a sunat acolo si a intrebat. mai poate suna cineva din noi pentru confirmare pana atunci.
ce idee buna cu supa crema de ciuperci! ma duc sa cumpar!
crisis o impresie ti-o faci intr-o perioada mai lunga putin. ca asa si mie mi s-a parut superficial de n ori pana acum medicul meu e drept si ca totul pare sa mearga perfect pana acum si sunt si la a doua sarcina si nu a fost nevoie de el propriu-zis. copiii au "grafice" diferite de crestere. unii din ei cresc in puseuri. adica nu ingropa deja ideea nasterii naturale. iar la final de sarcina vezi daca iti poti masura bazinul si asa sa iei o decizie... eu cred ca prea multe femei fac cezariana fara motiv ca cica e prea mare copilul. dar am auzit de un copil de 4,500 nascut natural si fara epiziotomie. si nu era a 15-a sarcina sau vreo galetzica mama lui...
Mami de (28.10.2008) si bb2 28+
BraveGirl spune:
Neatza! Dau de baut, am terminat sapt 30. Am schimbat prefixul, inca 2 sapt si scap de stres
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ratusca83 spune:
neata burticute!!!
Am venit si noi de la analize. Le-am repetat pe cele uzuale pt ca asa a zis nenea dr..adica hemoleucograma,glicemie,creatinina,uree,fibrinogen,calciu,sumar urina,urocultura...mai trebuie sa repet toxoplasma,dar pe asta o fac marti la Medlife cand vin sa fac eco de trim 3...Luni imi recolteaza al meu dr si secretii si cultura din col.
fetelor nu mai pot de spate..ma doare coloana de crap plus mijlocelul...mai grav este ca nu mai pot dormi pt ca nu-mi gasesc pozitia..ma fatai de colo colo si degeaba..offff
27+ si ingeras in ceruri
ratusca83 spune:
corinaaaaa felicitari!!!!!...asa am zis si eu sa ajung sa intru in sapt 28 si uite ca am intrat..acum zic sa ajung la 32 ...multi pupicei
dimitra felicitari si tie
miruna..azi imi vin lenjeriileeeeeeeeeee!!!!!
27+ si ingeras in ceruri
sunset_zuzi spune:
neata azi e ultima zi de muncaaaa mi s-a parut ca a trecut fff greu saptamana asta dar ziua de azi e minunata
alinushca si eu vreau sa vin la cursurile de la Filantropia
bravegirl felicitari pentru schimbarea semnaturii tot asa pana la 40
Doamne ai grija si de noi 27+
BraveGirl spune:
Nici eu nu prea reusesc sa dorm....mai ales ca azi nopate zanica mea a avut showuri. Imi venea sa ma arunc de pe balcon, noroc ca stau la parter
M-am plictisit in casa, poate azi ma aventurez pana pe plaja, sa zac sub umbrela. Numai ca n-am titiul, si pana la plaja sunt 300m, pe care trebuie sa-i parcurg prin soare oare ma tine caruciorul lu fiimea?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 neata burticute!!! fetelor nu mai pot de spate..ma doare coloana de crap plus mijlocelul...mai grav este ca nu mai pot dormi pt ca nu-mi gasesc pozitia..ma fatai de colo colo si degeaba..offff 27+ si ingeras in ceruri |
ratusca eu am rezolvat durerea de spate de cand mi-am cumparat perna pt gravide.
24+
ratusca83 spune:
am gasit si eu perna de gravida la noi in targoviste, dar e tare handicapata..va dati seama ,costa 35 de lei..nu mi s a parut buna pt ca era flescaita...marti poate imi gasesc ceva prin bucuresti,mai bun..
fetelor vreau jensi de gravida de unde imi cumpar si niste bluzite de toamna plus o jachetica...astept idei..plissss...nu ma mai incape nimic
27+ si ingeras in ceruri