Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 4
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 fetelor vreau jensi de gravida de unde imi cumpar si niste bluzite de toamna plus o jachetica...astept idei..plissss...nu ma mai incape nimic 27+ si ingeras in ceruri |
de la kiabi
24+
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
te atrag cravatele lui M. Badea, ha? Gabriela 25 + viitoare mami de Tudor Andrei "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
De vreo sapt-doua poarta numai cravate gen hipnoza, mi se bulbuca ochiicand ma uit la TV
28+
BraveGirl spune:
Eu jeansi, rochita, jumsuits, mi-am luat de pe asos.com, de la clearence. Au jeans skiny de la 10lire, la fel si rochite. Transportul e in jur de 15 lire expres, 7 normal. Si cateodata se gasesc pe net coduri de reducere de 20%. Eu am fost multumita de produse.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
Fetelor, mie mi-e frica sa nu fac vreun hematom de la lipsa de miscare, nu ma pot tine pe picioare, nu ma sit stapana pe ele. In fata blocului am o aless cu multe banci si cred ca zilnic ma voi fortza putin si cand simt lesin, hop, ma asez pe cate o banca, apoi iar continui.
Asta a fost si motivul pt care am tot amanat cu recolatea sange, luni insa trebuie neaparat.
28+
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca Corina ce mica e lumea! Ma mir ca si dr nostru o recomanda tot pe ea. Desi sunt sigura ca la stat nu ar putea sa puna un picior inauntru... am sa il intreb totusi. informatia despre cursurile de la Filantropia este de la o fata care a sunat acolo si a intrebat. mai poate suna cineva din noi pentru confirmare pana atunci. ce idee buna cu supa crema de ciuperci! ma duc sa cumpar! crisis o impresie ti-o faci intr-o perioada mai lunga putin. ca asa si mie mi s-a parut superficial de n ori pana acum medicul meu e drept si ca totul pare sa mearga perfect pana acum si sunt si la a doua sarcina si nu a fost nevoie de el propriu-zis. copiii au "grafice" diferite de crestere. unii din ei cresc in puseuri. adica nu ingropa deja ideea nasterii naturale. iar la final de sarcina vezi daca iti poti masura bazinul si asa sa iei o decizie... eu cred ca prea multe femei fac cezariana fara motiv ca cica e prea mare copilul. dar am auzit de un copil de 4,500 nascut natural si fara epiziotomie. si nu era a 15-a sarcina sau vreo galetzica mama lui... Mami de (28.10.2008) si bb2 28+ |
neatza,
am sunat si eu acum vreo 2 zile la ei si mi-au zis ca e perioada de concedii si ca nu se stie sigur dc se vor tine cursuri in septembrie :(((. nu cred ca au luat hotararea sa inceapa la 1 sept ieri. probabil era stabilit dinainte...ceea ce inseamna ca tanti aia cu care am vb io e cu pluta rau
sun acum din nou la ei si revin sa va spun ce am aflat
zi frumoasa si linistita tuturor
23+ + Clara Maria (01/02/2006)
danaint spune:
Neata! Azi stau acasa si am in plan sa fac curat in niste cutii care sed pe ultimul raft in dulapul meu si nu am idee ce contin
Eu am decis ca nu mai cumpar nicio haina maternity cand o veni frigu bag o bluza cu maneca lunga (pe care o sa o port sistem bustiera) sub vreo rochie luata deja, si leggings pe sub si gata
s29
BraveGirl spune:
Danaint, felicitari pt semnatura si nume!
Eu inca nu m-am decis....nu gasesc un nume care sa ne placa la amndoi
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
eliza_cri spune:
neata feti
mai feti ce frumoase sunt semnaturile voastre vleau si eu..lasa ca ajungem si noi acolo ...bravo fetele, hai inca putin si ne vedem minunile
suntem bine am sunat si eu sa ma prog pentru analize tot cele enumerate de voi....da gandul la mf de joi ma omoara....
am vazut ca vb de misteri h am si eu...sa stiti ca s-au mai redus din volum de cand beau n-spe litrii de apa....bine am grija si ce pap
va pupam fara exceptie
24+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
lorin7774 spune:
buna dimineata..
eu am ajuns sa ma rezum la a va saluta, ca nu reusesc sa tin ritmul cu voi. citesc, dar de scris......mai greu.
dar pasim incet si noi, codita dupa fetele care au deja cu 3 in fata (FELICITARI), si declaram inca o saptamana incheiata
asa ca va servim cu.. ce vreti voi
va pup pe toate fara exceptie - Ana, devine lozinca asta!
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
26+