Prietene la bine si la greu - 46
Raspunsuri - Pagina 9
lili_a spune:
Buna dimineata, pt cine o fi...
Ca sa va stric buna dispozitie sa va zic programul de azi noapte al micutei bestii: culcat la 10, urlat la 11 juma, la 2, la 3, la 4, la 5, trezire de buna dimieata angelica la 7 juma. Eu m-am "culcat" la 12 jumate, vedeti cam ce-am reusit sa dorm. offf. De 3 zile imi face si 1 sau 2 scaune diareice pe zi, am scos fructele crude si cerealele, maninca morcov cu orez si iaurt cu brinza de vaci + ceai si hidrasec. Alte idei ce sa-i mai fac?
De dimineata zaceam frinta pe spate si cu miinile pe piept si ma trezesc cu barbatu-meu ca ma privea de deasupra si-mi zice tandru "iti mai lipseste o luminare"
Din recuperari:
mariaandreai! saru-mina de tratatie si sper sa stai mai mult cu noi
Am vazut poze din parc, tare frumos picnicul, Lila a fost cam trista ca n-a participat si ea sa-i tina de urit frumoasei Ana dar ma-sa nu e in stare sa se mobilizeze sa ajunga in centru asa matinal ca io-s d-aia cu tabieturi cafegioase. Bai ce copii frumosi si veseli pe paturica si ce frumos au sforait ei dupa aia. Pupici d-aia apasati pt Iulian, Matei si Alex, baieti de baieti si pt mamicile lor si pt draga de Ana scumpa tare cu hamul ala galben (Dozz, cit mai trebuie sa-l poarte? Se poate juca cu el, poate sa stea in fundulet?) si delicata ei mamica
licurici sper sa te faci bine repede, nici eu n-am racit de cind eram , si sper sa nici nu se prinda de mine. Little sharky e bine? Frumoasa baia, eu te incurajez sa-i pictez Amaliei pe pereti pt ca sigur o sa fie mai frumos/creativ/cu suflet decit orice Winnie the Pooh luat din comert
gabitza multa sanatate! Mi se pare extraordinar cind povestesti ce diferit se dezvolta mucosii
Dia te-am zarit scurt pe aici, inteleg ca esti doar tu cu Teo si cu sotul asa ca n-o sa stai prea mult cu noi. Mai dureaza mult romantismul asta ca mie mi-e dor sa te citesc?
Flavours si de postarile tale mi-a fost dor, foarte buna reteta de papanasi, o sa-i fac si eu desi pun pariu ca tot eu ajung sa-i halesc
tinonino imi pare bine ca ai aparut,sper sa treaca repede problemele de care te plingi
Doris spor la dintoci
mihamora nu ne povestesti din vacanta, ca aud ca ati fost in tari frumoase?
Lumi cum mai e in valea plingerii? Ati luat o pauza pt excursia la Roman? Cind plecati in Creta?
Ramonik ce mai face Ruxi? ma bucur ca esti mai bine cu infectia aia... Am si eu o prietena care vrea sa ramina si o tot chinuie, nu mai are rabdare sa faca toate tratamentele. Stii cumva daca e vreun risc pt fat daca ramine insarcinata si are infectia asta?
RamoXXX vai ce-am ris imaginindu-mi-l pe xoricel busilind pe alee,cred ca e atractia parcului. Mai ne pui si noua poze cu el?
Tina sa nu mai aud de Everesti de calcat ca eu nu mai stiu pe unde sa-i mai ascund... Frumos bilant are Geo
ralu_seby ai gasit rochita?
simina a venit nepotelul?
raluci chiar ma intrebam ce mai faceti si aud ca ati pierdut avionul, e semn ca trebuie sa mai zaboviti pe plaiuri occidentale
Cam atit am putut... Am inceput mesajul asta la 8 dimineata,intre timp am facut ture de busileala, am reusit de-am baut si o cafea fara efect si acum am culcat si maimutica.Ma duc la fostul nostru apartament, ca m-a sunat tanti administrator ca ne-au inundat
Sa va zic si concluzia diminetii,fie-mea da din miini ca Ceausescu si are freza cu mesa ca a lui Hitler, oare d-aia e asa dictatoare uneori?
laurairina13 spune:
Lili, multam de intrebare, sunt zombi ca si tine, doar ca eu nu am dormit din cauza de raceala crunta, a mea.. Nu am rezistat si mi-am pus in nas bixtonim ca nu suport sa imi stiu nasu infundat, ma simt ca batuta de o mie de trupe de bebei, iar littel sharky e si ea tot fornaita inca. E distractie mare la noi
Sper sa reusesc sa pictez si peretii la rechinasa, si ma declar multumita.
Flavours, am bagat acu ochiu in albumele tale, am reusit si am vazut doar o coada de avion, vreau mai mult. Poate te mobilizezi sa pictezi mai mult, nu de alta da imi trebe si mie curaj
Tina, stiu de iaurtul ala Boni, i-am luat si eu in disperare de cauza rechinasei, dar nu mi se pare asa bun cum e cel de la Muller. Faine achiziitiile pt flacau, sa le foloseasca cu mare placere!
Monis, acelasi joc de-a cine tipa mai tare si pe alte tonalitati il joc si eu cu Amalia. Incepe ea, eu o imit, ea continua, si uite asa zici ca e la nebuni la noi. Ma opresc eu de cele mai multe ori ca riscam sa vina vecinii peste noi. Si asa de cand e racita mandra si o aspir la ore mici in noapte( pe la 2-4 dimineata), cred ca vecinii mai au putin si imi opresc curentul electric de la panou
No fug, ca tre sa mai si fac o oala de haleala..
Wee placut tu evribodi!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
ralu_seby spune:
Niatza!!
Lili, si eu tot zombie sunt..nu mai stiu ce sa fac cu copilul asta plangacios...aseara i-am dat mai aproape de culcare iaurtel cu 1 biscutit ras, poate poate o dormi mai bine, apoi tzitzi. Da de unde'?! Adormit la 23:15..trezit la 1, la 2, la 3 jumate, la 5, la 6 jumate si finalul la 8. Nu stiu cum o sa rezist diseara la 3 nunti......si nu stiu de unde scot eu atata lapte sa-i las lu mama pt toate trezirile astea. Cred ca o sa-mi saboteze planurile.
Doamne ce mai urla acum, nu ma intelegeti gresit, dar am facut alergie la tot ce tine de plans si urlat, imi vine sa plec de nebuna.
Rochita nu am gasit, dezamagire totala, o sa iau una din sifonier, mai caut...daca nici la par nu imi face coafeza (ma duc prima oara la ea) ceva dragut..cred ca o sa cad in butoi pana la fund..ca ma pandeste de cateva zile dupa colt..
La Cat Mai Multe Lunitze DAN DE DYMOMO, CHIARA DE ANDRE
ARIANA DE LALU si MAYA DE BIARA!!! Sa fiti sanatosi!! ]
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Doamne ce mai urla acum, nu ma intelegeti gresit, dar am facut alergie la tot ce tine de plans si urlat, imi vine sa plec de nebuna. |
uff cum te inteleg, si eu patesc la fel, are momente cand e atat de sclifosita, miorlaita, sta numa in sufletu meu de imi vine sa plec in lume..O iubesc tare mult dar in momentele alea...simt ca cedez de tot.
Si acum nu a dormit bine somnul de dimineata, e miorlaita, eu is fiarta de racita, abia ma tarai pe aici si ea dupa mine miorlaind..Sincer asa as pleca..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a Ramonik ce mai face Ruxi? ma bucur ca esti mai bine cu infectia aia... Am si eu o prietena care vrea sa ramina si o tot chinuie, nu mai are rabdare sa faca toate tratamentele. Stii cumva daca e vreun risc pt fat daca ramine insarcinata si are infectia asta? |
am scris ieri pe prima pagina de Ruxi)
cat despre infectie, daca e vorba de e-coli, cel mai bine ar fi sa faca vaccinul contra e-coli (cu Urovaxom) si apoi sa ramana nu stiu daca e contraindicat, dar daca tot nu e inca gravida, mai bine asa, eu asa as face, nu stiu, poate stie Diana mai multe.
noi ne pregatim sa mergem la tara, m-am uitat pe yahoo weather si azi la Iasi maxima 32 grade, maine maxima 19
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
ionelamaria spune:
ziua buna
noi suntem bine... ne alintam de numai si nu vrem sa stam o clipa singurei. Acum e rupt de somn dar nu vrea sa doarma nici cu mine in pat.... nici singur. se foieste de nu se poate.... asa ca l-am lasat in picioare in patut sa patruleze si eu am fugit la comp olecuta
Imi pare rau sa citesc despre mamici obosite prea tare sa mai poata suporta zambind mofturelele copiilor. Tare as vrea sa va ajut. Sun convinsa ca va iubiti copiii.... cum sa poti crede ca nu.... ba eu cred ca ii adorati si ca va topici la fiecare zambet... dar e normal sa ai momente in care NU MAI POTI... ei.... ba mai poti... stim cu toatele ca mai poti..,.. dar daca spui cu voce tare "nu mai pot" parca e mai usor. Va pup apasat si ma bucur de fiecare mesaj in care spuneti ca e greu..... ma bucur ca spuneti asta cuiva.... ca va eliberati.... ca va intoarceti mai linistite langa pui... De asta iubesc eu forumul.... pot spune "nu mai pot" unor oameni care inteleg ca asta inseamna " sunt obosita" "am nervii pe moate" " imi vine sa tip ca nu mai pot" si toate astea ca sa ma eliberez de stres si sa i iau de la capat.
In nebunia din jur am primit o veste buna: fina mea e insarcinata... Acum stiu ca gandurile voastre bune se vor indrepta spre ea si bebe mic si le va fi bine.
Tot azi am aflat ca nepotica mea, cea de o varsta cu Mihnea a fost intarcata ca "sa nu se mai chinuie atat mama ei cu alaptatul " Asta tare m-a intristat. Dar e decizia fiecareia dinte femei cu privire la copilul ei. Din pacate.... eu ma simt trista pentru asta... simt ca e pacat sa i se refuze unui copil atat de mic laptele matern atunci cand el mai exista si bebe mai vrea. Trist pentru mine, liniste pentru mamica fetitei.... D-zeu stie cum o fi pentru fetita... ca ea nu poate sa isi exprime nici aprobarea nici dezaprobarea pentru decizie.
EDIT: mama ei nu a avut nicio problema cu alaptatul... nici ragade, nici furia laptelui, nici muscaturi... nici nevoie de stimulente de lactatie ( scriu asta ca sa explic "chinuie cu alaptatul")
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Biara spune:
Dau buzna si cu intarziere vreau sa ii urez, Dragului nostru RARES La multe Lunite,, asteptam cinsteala de 1 anisor . Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
Biara spune:
LMA SARBATORITILOR ZILEI:
-USORII:
DAN DE DYMOMO
CHIARA DE ANDRE
ARIANA DE LALU
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
Biara spune:
si acum ca niste gazde perfecte in devenire , va poftim la:
ceva beutura www.ghid-culinar.ro/admin/images/articole/70-cocktailuri.jpg" border="0">,
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
Biara spune:
ceva de papa
www.restaurantpropersia.com/pizza.jpg" border="0"> Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea