Prietene la bine si la greu - 46
Raspunsuri - Pagina 10
Biara spune:
si ceva dulce, sa nu aruncati cu rosii, dar de ziua lui fii-mea este permis un dezmat caloric
ceva mai usurel
www.radioomega.ro/wp-content/uploads/2009/07/inghetata.jpg" border="0">
si ceva pentru cunoscatoare
www.retete-online.com/images/retete/ds-tort-ciocolata-fructe.jpg" border="0">
POFTA BUNA,
p.s. poate reusesc sa vin mai tarziu cu bilantul de 9 luni, inca o data va multumim pentru urari Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
Biara spune:
ce ma enerveaza forumul, nu imi arata imaginile direct pe forum , desi la vizualizare mesaj le arata
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
mihamora spune:
Salutare!
Azi e o zi caniculara aici, nu iesim din casa.Dominic e in vacanta vre-o saptamana pana incepe noul an scolar sa mearga din nou la gradi, nu ma vad prea bine zilele astea
Am vrut sa merg la piscina dar Dominic are niste piscaturi de insecte pe care le-a rupt pana la sange toata saptamana si mi-e rusine sa merg cu bubele alea, plus ca ar fi mai expus la boli din piscina cred eu...
Lumi multumim de vizionare, mai avem calatorii pe care nu le-am pus pe net. Ce sa zic, e clar putin mai obositor dar ne-am descurcat si toata lumea a fost fericita la final. De ex cu zborul pana in Mexic, care a durat 11 ore, a fost cam asa(Domi avea 1 an jumate): a dormit a mancat, am desenat ne-am uitat la desene animate si a mers in 4 labe cu un alt copilas de la un capat la altul al avionului printre picioarele stewardeselor Am plecat din Londra pe 10 ianuarie, unde era un frig maxim si cand am ajuns in Mexic, copilul in tricou, nu mai putea de fericire, nu ne venea sa credem cum simte si cum se bucura de caldura... era asa de fericit, se invartea si alerga de colo colo...am avut o vacanta de vis, oricand as repeta asa o experienta, chiar si cu 2 copii.
Majoritatea celor din hotel erau cu copii si majoritatea aveau 3
Ne minunam , cum reusesc astia cu 3, si noi eram catalogati drept nebuni sa plecam la asa drum cu copil mic, de cei din jurul nostru
Am ales un hotel cu loc de joaca pt copii si gradinita, doar ca nu ne-a lasat inima sa lasam copilul in gradi si noi sa stam pe plaja, asa ca am stat impreuna tot timpul.Oricum, foarte multe facilitati pentru copii, putea si noaptea sa stea cineva cu el daca vroiai sa mergi in club de ex, ( asta contra cost).
Cred ca copiii se adapteaza destul de usor sau cel putin al meu, dar si ala micu e plimbat des prin imprejurimi si nu se supara decat cand e f obosit.
Lili - va mai povestesc dar nu stiu ce, intrebati-ma voi
Si pe mine ma enerveaza rau urletele la amandoi , mai ales cand nu stiu de la ce vin dar incerc sa ma calmez.....
Si Mateo a supt aseara la greu cred ca fac asta cand ies noi dinti
Mai vin
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!
N-am mai citit din capitolul trecut, sper sa am timp diseara sa recuperez
Noutate: Maya este plina de bubite.Duminica dimineta s-a trezit cu bubite pe maini si picioare, am zis ca-s ciupituri de tantari da mamicile mi-au zis ca sunt ciupituri de purice (e posibil cu catel in casa si inca 3 javre afara), iar azi dimineata i-au aparut altele mai mari si mai rosii pe toata partea stanga a fetii
Ne ducem la spital
SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
lylyana.ion spune:
Lili, ca sa nu te simti singurica, si Alex are acelasi program de trezire noaptea, cam la fiecare ora. Poate vii si tu cu cafeaua la pachet, la urmatoarea intalnire. Am stat pana la 3 jumate pe paturica
Monis, am ajuns bine acasa, mi-a refuzat iarasi legumele, ca si astazi, ba in plus le-a si vomitat p-alea strecurate de mine , ne-am jucat am am mai tras un pui de somn de o ora
Ralu, hai distractie maxima la nunti, si poate Mateiul iti face o figura frumoasa si doarme mai bine
Raluci, 2 zile in plus de civilizatie nu strica niciodata
mult suces duminica, sa nu-l ratati si p-ala, ca vrem sa va vedem
Simina, bafta la dr!
Ionela, bineinteles ca ne indreptam gandurile bune pt finuta ta si samburelul din burtica! Sarcina usoara, fara probleme si bebe sanatos tun! Pupici pt Mihnea si mamica lui cu vorbe frumoase
app de asta, Alexaaaaaaaaa se audeeeee??
Biara, ce de bunatati! sa-ti traiasca micuta!
luniversatilor de astazi
noi mergem la un gratar ca mooooori de cald in casa
sa vedem de maine cum va fi cu racirea
we placut tuturor
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
laviniablaga spune:
Am revenit si noi de la un gulash la ceaun si foc de lemne, facut la curte la bunicii nasilor lui Rares...
A fost bine...Rares a dormit!In seara asta iesim sa cautam nasi si penru noi...avem un pont bun...sper sa ne si iasa...ca am auzit pe la niste prieteni, ca niste persoane dragi, abia revenite in tara si-ar dori sa ne cunune...acum sa vedem ce o sa iasa!
floricik spune:
Am scris ditamai placinta si am pierdut tot
Asta pt ca fac parte din categoria mamelor de fulgusori nedormiciosi . Ne-am intors de la mare ca daca mai stateam o zi o luam razna...se trezea Ema din ora in ora...se maraia etc etc
Am pus poze pe contul comun cu intalnirea de la Mangalia. M-am(ne-am) simtit tare bine. Licurix& Broscuta sunt tare de treaba, iar rechinasa si broscuta mica sunt numai bune de smotocit .
Am citit din urma, vazut poze cu intalneala de la Buc, din vacanta Ionelei, cu baia Licuriciului(care arata super), cu freza noua a Siminei(iti sta bine mami)..sigur am uitat ceva
Simina, bafta la dr.
S-a trezit Ema.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
Andrecluj spune:
Fetele si multumim de urari!Multe lunite si din partea noastra pentru Maya, Ariana si Dan, sa ne traiti in sanatate!Intru scrut ca am sarbatorit afara, dar tot franta sunt, ca sa ii spun la Lumi ca am gugalit putin si exista produse Hipp cu peste in Romanica, am gasit pe net. Ma miram eu sa nu fie din moment ce sunt aici, unde Hipp vinde 5 produse maxim. Tina , merci de sfaturi, vinete nu i-am dat seara, cu dupa masa, dupa ce le-am incercat si ii plac la nebunie. Oricum ii pun un sfert de vanata mica. Branza de vaca nu am facut ca n-am vrut, azi am incercat si vad maine ce iese. Stiu ca am admirat pozele cuiva si am uitat ale cui, asa ca oboseala isi spune cuvantul. Va multumim si va cinstim cu ce se gaseste pe terase. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
DORIS_71 spune:
DAN DE DYMOMO
CHIARA DE ANDRE
ARIANA DE LALU
MAYA DE BIARA
Simina pup ranjita mica si si sper sa nu fie nimic rau cu bubitele.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
23/08/2010-----75
target-----65
Andrecluj spune:
Gandesc cu intarziere, mi-am amintit ca imi place freza Siminei , baia de Licurix si multumesc Lylyanei pentru raspunsul cu leaganul. Ionelo Aseara la mall am vazut un pui care aducea a Mihnea, era superb. Am sarit pe el ca am crezut ca sunteti voi, dupa care am vazut ca mama era o umflata si din ultimele voastre poze am realizat clar ca nu esti tu, ca doar tu esti modeala. Asa dezamagita am fost! As fi vrut sa fac un bilant la 9 luni in care sa-mi laud copilul, dar pentru ca busileaza dintr-o camera in alta in fundu' gol, spun doar atat: am primit infinit mai mult decat am cerut. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!