Prietene la bine si la greu - 46
Raspunsuri - Pagina 11
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion unde ati fugit toate??? poze de astazi Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti! |
Acum le-am vazut si mi-au placut. Ce as fi vrut si eu cu Pinky acolo ... Ce de bebei miscaciosi si de mamici dragute.
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
citat din mesajul lui monis5 fetelor, in contul comun, la documente, am pus 2 pagini cu schema de diversificare Medlife 8-12 luni (care contine si reteta de papanasi ). Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
Multumim
Dana, mama lu' Pinky
simina_kin spune:
Am fost la Budimex, am stat mai bine de 1ora la camera de garda, am intrat la o doctora, i-a vazut bubitelesi m-a trimis acasa....sunt ciupituri de insecta (nu stim ce).Continuam sa dam cu cremuta
Eu ma speriasem, ma gandeam sa nu aiba ceva de genunul...varicela-varsat de vant etc
Nu stiu daca mai intru in seara asta.
Noapte buna
ps: Nepotelul se lasa asteptat frateee!!!!
SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Multumim Dana, mama lu' Pinky |
Eu nu mai stiu contul comun...
SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
dana n. spune:
Salutare!
Am ajuns acum 3 ore si noi acasa. In mare a fost totul ok. Astept sa ne reintram in normal si va povestesc mai mult. Am intrat doar sa va salut. Sper ca sunteti bine.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dankutza spune:
Link de pus pe prima pagina
http://www.nou-nascuti .ro/articol_print.html?id=158
Dana, mama lu' Pinky
monis5 spune:
[una care fuge tare mai-mai sa se impiedice ca sa apuce sa ureze]
DANUT
CHIARA
ARIANA
MAYA
sa va traiasca fetelor, sa va aduca numai bucurii!!!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Dozz spune:
Eu sunt franta si incerc sa fug repede la nani, dar promit sa revin maine sau poimaine si cu ceva vorbe pt voi.
Pana una, alta, am incercat de 5 ori sa pun link-ul la articolul Dankutzei, pe prima pagina. Evident, nu mi-a iesit. Habar n-am de ce... eu scriu acolo adresa de internet corecta si cand public mesajul, cumva se intampla ca link-ul accesat se modifica, e din ala banat de DC, cu reclama articol. Fetele carora v-a iesit figura asta, ma invatati si pe mine? Merci!
grigore_tina spune:
La multe lunitze Danutz,Chiara,Ariana si Maya.
Va spun noapte buna,
Sunt franta.Am facut compot de piersici si de prune si am conservat dovlecel(la borcan).Maine facem gem de prune.
Geo s-a trezit de 5 ori pana acum urland.Doarme de la 20.00.L-am pus in patul mare si s-a mai linistit.Sa fi uitat ca el tre sa doarma in patutz?(la Busteni a dormit cu noi in patul mare din rulota doua saptamani.)
Simina iti sta bine tunsoarea.Daca o ajuta pe sora ta:sa stearga praful din casa,sa se urce pe scaun ca sa ajunga sus si iar jos .Eu asta am facut,Am cumparat mobila in sufragerie cu 2 saptamani inainte de programarea la cezariana si din cauza efortului (alergat prin magazine de mobila,sters mobila si aranjat prin ea) am nascut mai devreme.
Lili_a azi am spalat iar.Am de calcat o groaza.Nici eu nu stiu unde sa le mai ascund.Norocul meu e ca imi place sa calc si mi-am luat acum un fier super.Sa nu ma pui sa spal vase in schimb.
Dozz am vazut si eu pozele cu Ana purtand hamul.Mi se pare un chin pentru micuta ta,dar si pentru tine.Sa treceti si peste asta.
de George-Stefan (15.11.09)
monis5 spune:
citat din mesajul lui Dozz Eu sunt franta si incerc sa fug repede la nani, dar promit sa revin maine sau poimaine si cu ceva vorbe pt voi. Pana una, alta, am incercat de 5 ori sa pun link-ul la articolul Dankutzei, pe prima pagina. Evident, nu mi-a iesit. Habar n-am de ce... eu scriu acolo adresa de internet corecta si cand public mesajul, cumva se intampla ca link-ul accesat se modifica, e din ala banat de DC, cu reclama articol. Fetele carora v-a iesit figura asta, ma invatati si pe mine? Merci! |
daca e banat de catre DC, nu poti sa-l pui nicicum...
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)