Prietene la bine si la greu - 46
Raspunsuri - Pagina 12
DORIS_71 spune:
Am admirat cativa fulgusori, acum fug la nani ca peste putin incep trezirile flacaului si adio somn.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
23/08/2010-----75
target-----65
lylyana.ion spune:
Neata!!
ce bine este afara....
vin cu multa multa
Vladut
Many, sa-ti traiasca flacaul! cum a fost in concediu?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
laviniablaga spune:
LMA VLADUT BY MANYBANY
Lyly multzam fain de , ca si eu am nevoie...cred ca si Rares a reintrat in categoria bebeilor insomniatici ca nu a vrut sa doarma deloc...azi noapte. A avut program de somn in 5 reprize!
Hai ca va pup si mai vb!
lili_a spune:
Neata!
Buei, azi face Vladut 10 luni!!!
poate d-aia n-a dormit fie-mea nici azi noapte
Ma duc sa va fac o cafeluta si revin
Ramonika spune:
monis - intrebai ce sa faci cu plantele iarna. vad ca nu ti s-a raspuns. nu-mi trece prin cap decat sa le agati pe sus pe undeva, sa le pui pe un dulap. daca aveti geamuri pe casa scarii, se pot scoate acolo, sau sa le dai temporar la vreun prieten. eu n-am decat 2 (si alea urate ), ca nu prea-s fan plante de apartament.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
na_bo spune:
neata fetelor
S-a racorit bine afara si e asa o vreme de dprmit, numa Ama s-a trezit la 6.30 si acum deja doarme si mie mi-a sarit somnul
Am vazutpoze faine de la intalneala de la capitala, ce fain socializeaza piticeii
Monis- mersi mult de reteta de papanasi, asa ma gandeam si eu la masa de la 17-18, cred ca o sa i fac saptamana viitoare
Cu florile chiar nu stiu ce voi face, le pun pe sus cate imi incap, mai le duc la nasa mea cateva ca sta la casa, cam asa
Lauriciu- a mai cedat raceala?, sper ca suntet bine amandoua
Simina- cum e Maya?, vesela se vede din poze
Lavi- sa va fie de bine gulasul, asa bun e la ceaun. Cum e cu nasii?
Dana- bine ai revenit, asteptam detalii
Danut, Chiara, Biara, Ariana, pentru ieri,
Vladut, sa fiti sanatosi, veseli si cuminti
pupici tuturor, indeosebi mamicilor obosite cu bebei fara somn
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
na_bo spune:
Fetelor care folositi pampersuri de la DM,ce numar merge la 8,300 g, ca as vrea sa incerc si eu?
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
tinonino81 spune:
Vladut
Fetele cu bebelusi insomniaci,am trecut si noi prin asta de cand a implinit 8 luni,pana acum o saptamana,adica pana la 9 luni jumate,cand se trezea "fara numar",dar acum s-a linistit,imi doarme toata noaptea,de la 21,30 pana dimineata la 8 cu o singura trezire,maxim doua,pentru o titzi mica(Ralu).
Monis eu am plante de apartament,si le voi tine tot in casa.asta e...mai bine rupte de Raducu decat ofilite la altcineva.am avut grija de ele si nu pot sa ma indur sa le dau
Am pus si noi poze pe contul comun
monis5 spune:
neatza
fetele, azi e cam ultima zi de vara - maine ploua asa ca bai-bai Herastrau...
Ramonika merci - chiar de dimineata mi-am amintit de faza cu florile, pt ca aseara era sa-si traga una in cap . Din pacate nu sunt nici mici si nici daca ar fi, nu am unde sa le urc... Tre sa vad cu casa scarii, desi la noi e cam ger iarna. Acu ca ma gandesc poate vorbesc cu administratoare sa le pun pe undeva intr-un uscator... daca o avea blocul asa ceva.
sper sa revin curand, sa aveti duminica frumoasa
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Dozz spune:
Broscutza, parca tu spuneai de niste biscuiti pt bb-i. Ai ajuns la reteta? Eu vreau sa incerc saptamana asta niste biscuiti pt adulti si daca nu dau foc la bucatarie cu acest prilej, o sa trec si la cei pt bb-i.
Lylyana, multumim de poze. Foarte profi, ai surprins cele mai interesante momente. Si mie mi-a placut mult cum interactionau fulgusorii, la un moment dat Matei a luat manuta Anei si se uita la ea, apoi a trecut cu studiul la Santi.
Sa le spun tuturor fetelor ca sunt absolut impresionata de cum mananca Alex by Lyly banana, ca un om mare! A primit el o babetica la gat, dar asa, doar de pamplezir ca a dat-o mami jos la fel de curata cum a pus-o. Santi are psihicul cel mai rezistent, dupa parerea mea, isi face programul indiferent de ce se intampla in jur, bunaoara a dormit 2 ore jumate in mijlocul agitatiei noastre. Si Matei e o zvarluga, nu a ramas centimetru nebusilat de dumnealui, plus ca e foarte vorbaret. Lili, poate te mobilizezi intr-o dimineata, servim cafeaua in oras si are si Ana companie feminina.
Monis, multumim pt schema Medlife, e de ajutor.
Cum a pierdut raluci avionul, oare intentionat? ca sa prelungeasca vacanta? Eu o singura data pana acum mi-am dorit sa pierd o legatura la avion ca sa mai stau o zi in vacanta, dar nu a fost sa fie...
Despre ghivecele de flori, eu cred ca duse la altcineva va fi solutia pt mine. Si eu am gazduit flori de la cateva prietene cand copiii lor ajunsesera in faza de mers, acum probabil voi plasa si eu florile strategic in stanga si in dreapta. Cat despre riscul de a se ofili pe la altii, ce sa zic, este visul lui tati, sa se trezeasca intr-o dimineata si sa gaseasca toate florile ofilite. Nu sufera florile in apartament si, cu toate astea, avem destule. Toate primite cadou!
Ce in forta a revenit Tina. Si ce furnicuta e ea, ba calca, ba spala, ba pune compoturi si gemuri... Te admir! Si nu inteleg cum ai timp sa te mai ocupi si de conservaraie. Ce bilant frumos are Geo, vorbeste mult vad!
Flavours, ma bucur sa te revad si imi pare rau sa aud ca nu te simti prea bine, ca ai avut probleme. Dar ce s-a intamplat cu tarcul? In ce fel il refuza? Plange daca il pui in el? Nu sta nici macar un pic?
Lili, ma intrebai de ham. Asteptam controlul la ortoped si vedem ce verdict ne da. Controlul va fi in septembrie. Ana reuseste sa stea in fund ff putin (20-30 de secunde) si apoi cade. Eu nu o prea las sa exerseze ca nu vreau sa prinda gustul statului in fund si apoi sa planga in ham (in ham nu poate sta decat pe spate si, mai greu, pe burta). Nici sa se rasuceasca nu poate cu hamul. Sa vedem cu noile conditii meteo cum se modifica programul de plimbare si poate reusim sa ne vedem.
Licurici, fa-te bine repede, repede! Si rechinasa la fel.
Mie mi-a picat la fix mesajul Ionelei despre "nu mai pot". Vineri am avut o zi din asta, dupa venirea din parc a fost tare rau, Ana a plans si s-a matait non-stop, doar in brate dorea si nu oricum, in brate sa stea, dar sa faca acrobatii, sa se aplece, sa se suceasca etc. Somn ioc, prin urmare oboseala la greu. De cateva ori am pus-o in patut in urlete si am iesit din camera ca simteam ca trebuie sa trantesc ceva. Concluzia mea e ca Ana e atat de curioasa incat daca nu are un mediu lipsit complet de stimuli nu reuseste sa doarma si sa se relaxeze. Asa ca vineri am renuntat la plimbarea de seara si am reusit cu greu sa o pun la culcare, dar a dormit pana dimineata (adica de la 19 seara la 8 dimineata!), doar cu pauze de tzitzi. Sambata am scurtat iar plimbarile si am pus-o la nani, a mers treaba si parca s-au mai redus mataielile. Azi, la fel, cand am vazut ca e somnoroasa am anulat plimbarea si am tinut-o la somn in patut. Sper sa mearga strategia asta.
M-a emotionat bilantul facut de Andre, cred ca e bilantul fiecarui fulgusor, de altfel, cu toatele am primit mult mai mult si mai frumos decat credeam ca se poate!
Monis, o sa vina si zile frumoase de toamna, asa ca nu e bai-bai Herastrau. Abia astept sa vad voiniceii in blugi si raiati si cu hanorace cu gluga
Na_bo, bine ai revenit!