Viitoare mamici de Sept-Oct'10 Hai Office!(146)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alecsa mie nu au vrut sa-mi acorde acest drept in 2007, cu toate ca le-am dat extras din lege.... Nu toti respecta asta!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Ana, mi-am activat mesageria privata si nu am primit inca niciun mesaj...Astept cu nerabdare sa pun si eu cateva poze.

Alecsa_L, 33+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Alynta si eu am mai nou contractii,mai dese ca pana acuma! Am de vreo 3-4 ori pe zi,uneori mai multe(depinde ce fac in ziua respectiva curat,piata,mancare,stat in picioare)si in general seara. Si am observat ca nu numai ca se intareste burtica dar imi da un discomfort,niste dureri usoare ca la ciclu si simt o presiune in toata zona genitala!
Uneori cred ca se impinge si d-soara cu capul ca parca mi-o smulge!
Chichi tit dau mai multe ca-s multi burtosi cu chelie pe care ar trebui sa

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ana aceleasi "sentimente" ma incearca si pe mine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Chichiutza, banii astia se dadeau asa: 150 lei trusoul pentru nou-nascuti (la inceput era vorba de produse, dar s-a ales varianta banilor) si inca un stimulent de 230 lei. Contravaloarea trusoului "se pare" ca s-ar mai acorda, conform link-ului pe care l-am pus mai sus, dar de stimulent nu se stie nimic, cel mai probabil ca nu se da. Mai este si alocatia pentru copii in varsta de pana la 2 ani, in valoare de 200 lei ce se acorad lunar pana implineste copilul 2 ani. Toate astae se dau de catre stat, cu niste acte atasate si o cerere banuiesc. Bineinteles ca banii vin cu intarziere, ca doar suntem in Romania, intarzierea insemnand cam 2-3 luni, dar alocatia se da retroactiv, ca si indemnizatia. Pentru indemnizatia de crestere a copilului, aia care s-a diminuat cu 15%, se face cererea dupa terminarea pre-natalului. Gasesti pe net toate actele necesare si locul unde trebuiesc depuse. Ce m-am lungit ... Sper ca ti-au fost de folos informatiile. Daca gresesc cu ceva, rog fetele sa ma corecteze.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 34+ AMR 5

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Ana, mi-am activat mesageria privata si nu am primit inca niciun mesaj...Astept cu nerabdare sa pun si eu cateva poze.

Alecsa_L, 33+ ,

Ok,dar nu ti-a aparut inca optiunea PM in bara de deasupra mesajelor tale. Asa ca,trimite-mi tu mie un PM si eu o sa-ti dau Reply!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

ieri nu am intrat ca am reusit si am terminat camera lu' bibi mic, i-am instalat leaganul, masuta de infasat, i-am aranjat toate hainutele, toate cosmeticele la locul lor, etc. inclusiv caruselul mai ales ca de azi intru in 9 luni calendaristice
27 days to go

am vb acu si la gradi si marmotelu incepe de la 6 septembrie

azi stau la orizontala cu picioarele in sus ca am febra musculara dupa ziua de ieri asa ca pupam gasca si ne mai citim o zi faina!

-----

Mami de roza + 35 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79
Puiutza - condoleante
Donna 33+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mersi mult Donna.

Dana 37+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

MAI3 ce bine ca le-ai pregatit toate! Acu poti sta linistita cu picioarele-n sus!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Alecsa mie nu au vrut sa-mi acorde acest drept in 2007, cu toate ca le-am dat extras din lege.... Nu toti respecta asta!

POZE

Cum a aparut Printul!

Ce aiureala! Sper sa-mi acorde acesta ajutor, chiar ma baze pe el.... E ilegal sa nu ti-l dea, asa zic.

Alecsa_L, 33+ ,

Mergi la inceput