Viitoare mamici de Sept-Oct'10 Hai Office!(146)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

referitor la un salariu mediu pe unitate - va recomand sa depuneti cerere scrisa in care mentionati exact articolul din CM colectiv pe nivel national (daca nu aveti pe nivel de firma) care prevede obligativitatea acordarii !!! Si este un salariu mediu pe unitate (adica pe firma), ceea ce poate fi si mai avantajos - la mine cel putin va fi mai mare decat salariul meu sau salariul mediu pe economie (avantajul firmelor mari, cu multi sefi). Cunosc si eu situatii in care s-a comentat ca nu se da, dar daca mergi cu legea si ceri numar de inregistrae pe cererea scrisa, pariez ca doamnele contabile se vor uita pe lege, si vor avea o discutie serioasa cu sefele
Mai exista varianta cu "fac reclamatie la ITM"dar poate ar fi cam drastic...

Alecsa- ce adeverinta iti trebuie de la firma pt concediul prenatal?

Tutz cu Julia la purtator 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

referitor la un salariu mediu pe unitate - va recomand sa depuneti cerere scrisa in care mentionati exact articolul din CM colectiv pe nivel national (daca nu aveti pe nivel de firma) care prevede obligativitatea acordarii !!! Si este un salariu mediu pe unitate (adica pe firma), ceea ce poate fi si mai avantajos - la mine cel putin va fi mai mare decat salariul meu sau salariul mediu pe economie (avantajul firmelor mari, cu multi sefi). Cunosc si eu situatii in care s-a comentat ca nu se da, dar daca mergi cu legea si ceri numar de inregistrae pe cererea scrisa, pariez ca doamnele contabile se vor uita pe lege, si vor avea o discutie serioasa cu sefele
Mai exista varianta cu "fac reclamatie la ITM"dar poate ar fi cam drastic...

Alecsa- ce adeverinta iti trebuie de la firma pt concediul prenatal?

Habar n-am ce adeverinta imi trebuie...eu nu am carte de munca. Sper ca la spital sa fie ok sa ma duc cu dovada ca sotul plateste asigurari sociale si cu certificatul de nastere. Oare e ok asa?

Alecsa_L, 33+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Bebecris, La multi Ani! cu intarziere, ieri n-am mai apucat sa scriu
Clabuc, articolul pe care l-ai gasit tu mi se pare ca e dinainte de ultimele "masuri" anticriza. Eu am inteles ca nu se mai acorda nici una din aceste doua sume. Dar mai cercetez, desi nu cred sa mai fi aparut altceva
Mai3, ce gradi incepe de la 6 sept? Probabil nu la stat, nu?

Oana 34+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

scuze :) acum vad ca Fistiq zicea ca se duce dupa adeverinta la servici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ana daaaa, insa am asa o stare de agitatie, am impresia ca mai am f multe de facut, ca nu mai am timp...parca la baby nu eram asa.

be_one nu merge la stat. e o gradi unde a mers si anul trecut la grupa pampers si va merge si acum pt 2 luni. pe iarna nu o las.

-----

Mami de roza + 35 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Be_one, s-ar putea sa ai dreptate, sa fie anterior pronulgarii ordonantei respective, sau ce-o fi ea.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 34+ AMR 5

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Ana, ti-am trimis pm...Nu ma descurc.

Alecsa_L, 33+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

MAI3 si pe mine ma apuca panica si ma agit cand stiu ca se apropie momentul si inca nu am totul in regula!!! Nu am luat nici patut,nici masuta de infasat,nici vanita si nici bagajul nu e gata!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Ana, ti-am trimis pm...Nu ma descurc.

Alecsa_L, 33+ ,

Hai, ca tre sa mearga!! Ce-i dupa el??

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ana, si eu sunt la fel. Imi fac atatea griji: ca n-am apucat inca sa spal geamurile, perdelele, sa fie totul luna cand vine buburuza; pe de alta parte, nici nu prea mai am energie sa fac toate astea si parca ma simt neputincioasa. Ieri nu puteam adormi din cauza grjilor legate de nastere, de cum ma voi descurca cu 2 copii, am intrat un pic in panica. Dar cred ca in mare parte se datoreaza sarcinii si cred ca sunt niste griji inerente, normale. Dar parca la Clarinda nu eram asa, atunci eram prea nerabdatoare sa apara puiutul, nu ca acum n-as fi, dar stiu si cate ma asteapta dupa.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 34+ AMR 5

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput