Viitoare mamici de Sept-Oct'10 Hai Office!(146)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata!

Donna, Ana, multumesc de raspunsuri. In cautarile mele am dat si de nsite articole de genul http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_18203/Trusoul-pentru-nou-nascuti-se-va-acorda-pana-in-decembrie-2010-Alocatia-de-350-de-lei-ramane-in-asteptare.html, prin care se spune ca trusoul pentru nou-nascuti se va acorda pana la sfarsitul anului 2010, pentru toti copiii nascuti in 2010. De-aia intrebam, ca nu stiu daca sa ma iau dupa ce scrie in articolele de genul celui de mai sus sau dupa ce publica ei pe site-urile oficiale, care de cele mai multe ori sunt in urma rau cu noutatile, nu se sinchiseste nimeni sa la actualizeze. Nu e o suma prea mare, dar, cu cate cheltuieli vor fi, nu strica, mai ales ca este dreptul nostru si al copiilor nostri.

Astept vesti despre Office si magdy (multumim 2ingerasi pentru mesaje).

Zoze, Klarisse multi

Va pup si intru un pic mai tarziu.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 34+ AMR 5

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Tutz stiu de ele, dar pe mine ma tin sa stii!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata si de la noi!

Fistiq multumim tare pt micul dejun! Eu mai mananc uneori cereale, asa sa ma simt mai putin vinovata... dar nu azi!

Anuta da-mi mie o bazuka ca-s aci mai aproape, rezolv situatia!

Chiar, ce-o fi cu Office? Sper ca toate-s bune!

Alynta cred ca toate mai avem contractii de-astea, si la mine au aparut de-o vreme, sunt destul de nesuferite, apare asa un discomfort abdominal ciudat... Tu macar te apropii de marele finish!

Lora lasa bebelina sa iasa cand isi face ea curaj! Daca nu vrea, nu vrea si pace! Tot ea castiga!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CLABUC bine ar fi sa luam si noi banutii aia,ca nu strica!!!Dar nici nu mai stii ce sa crezi ,unul tii da ,altul tii ia!!
TUTZ da,a ramas pe joi,in P-ta Unirii la fantana. Dar mai trebuie sa vedem la ce ora pot toate fetele!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Din ce scrieti voi aici inseamna ca nu se mai da prima pentru nastere! Era in jur de 200lei!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fratilor, luminati-ma si pe mine cu banii astia! Daca e sa-i primim ( zic de trusou si alocatie de 200 ron) de unde ii primim? De la locul de munca, se face cerere ceva? Io-s picata din plop, ma scuzati!

Mergi la inceput

Din ce scrieti voi aici inseamna ca nu se mai da rima pentru nastere! Era in jur de 200lei!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Neatza, burtici! Vad ca v-ati trezit citeva.

Eu tre' sa ies din casa sa scot niste bani de pe card ca-mi vine girafa si leaganul. Apoi am de gind sa revin sa ma apuc de gatit si sa pun la spalat. Again! ca doar abia am terminat un morman de calcat!

Apoi sa vad daca nu cumva trebuie sa ma duc pina la serviciu sa-mi iau adeverinta pt CIC. Si n-am nici un kef de plimbare, mai ales ca iar va fi f cald.

O zi buna, ca vine uikendu'!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fratilor, luminati-ma si pe mine cu banii astia! Daca e sa-i primim ( zic de trusou si alocatie de 200 ron) de unde ii primim? De la locul de munca, se face cerere ceva? Io-s picata din plop, ma scuzati!

Eu am auzit ca banii de trusou nu se mai ofera...asta datorita iubitului nostru presedinte... In schimb, stiu ca exista un articol conform caruia vem dreptul la nasterea bebelusul la un salariu mediu pe economie, de la firma unde lucram sau in cazul in care nu lucram, de la firma sotului.

'Art. 51 lit. c) din Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 prevede ca in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia de un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil. Daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de acest drept.'

Alecsa_L, 33+ ,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Nu nimica! Se face certificat de nastere a copilului la primarie!(mai exact la Starea civila) Cu el mergi la "Directia pentru alocatii si indemnizatii" Acolo depui actele! Si pentru trusou tot acolo! Le poate depune si sotul! Numai pt indemnizatie trebuie mers personal la aceiasi institutie!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput