MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata! Ah, de fapt e deja pranz!Eu sunt racita bocna, asa ca am baut vreo 4 pliculete de fervex pana acum, ieri am trisat si cu o felie de pizza total nemonti. Am facut pate de casa, a iesit ft ft bun, dar daca am pus unt nu mai e monti, nu?Am facut si briose, dar cam ratate, nu am avut toate ingredientele. Au iesit ele bune, dar cam consistente, mi-a lipsit smantana.In alta ordine de idei, cantarul a fost amabil astazi, ma mir si eu, mi-a aratat 58.3 kg, adica am mai dat jos inca juma de kg. Trebuie sa ma apuc mai serios de dieta, caci am abateri cam dese.Cataliska, tinem pumnii pentru interventie!Valentina, tare ti-as cere reteta pt triple mousse, dar ma abtin! Puisorul, spor la smotru!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dana
Puisorule,eu ma bucur si pentru 100 de gr,ca taaare greu dau jos
Ana,cred ca iese si monti,da daca folosesti doar cioco neagra,ceea ce nu mai este triple mouse ci doar mousse!Am facut odata demult parca,dar nu e asa fain ca asta.Las' ca slabesti cat vrei si por'ma o sa-ti permiti o feliuta mica,imi ceri atunci reteta!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Anamariame, e monti pateul si cu unt. Felicitari pt slabit

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput