Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***
Raspunsuri - Pagina 8
mihaelacg spune:
ei nu kea...
asa cum ne-am propus, dupa ce am venit de la lepsa, cu bateriile incarcate si cu o stare de spirit buna, am fost cu al meu sot la avocat.sansele sunt ff minime sa ne recuperam banii.avem 3 planuri.A- sa-i facem sa semneze un contract de imprumut cu ipoteca insa ei nu vor sa auda de asa ceva, desi inainte spuneau ca facem ce act vrem noi.
B- sa faca av. o notificare scrisa sa-i sperie.nu vad niciun rezultat eu.
C- instanta. ei aici e lunga treaba, fff costisitoare. pt ca se va judeca la domiciliul paratului eu o sa tb sa fac drumuri de gl-slobozia.plus, la 300 mil numai taxa de timbru e 17 mil, plus celelalte cheltuieli care-s destul de mari.Plus ca nu-mi ajung acele hartii pe care le am. stam la "mana" judecatorului sa vedem daca le accepta sau nu, pt ca ele nu fac dovada ca banii pe care i-am trimis prin posta au fost dati imprumut.pe langa toate astea, ne trezim la finalul procesului ca nu are ce sa execute, ca are casa vanduta, si atunci am luat-o in freza.
ultima varianta e sa fac totusi un act de imprumut fara nicio garantie, sa am dovada clara ca eu i-am imprumutat acei bani.initial au zis ca da, asa e corect sa avem si noi ceva la mana, dupa care a zis ca ei nu au bani, sa platim noi.
situatia e naspa.
mai ales ca in timp ce vb cu ei la tel, se auzea cum zicea soacra "inchidei telefonul ". sa mor nu alta. cica tot eu ii presez. timp in care 2 luni i-am lasat sa gaseasca o solutie.
faza e ca a obosit. pe banii mei.da rau de tot.ma trezesc tipand la maria sau articuland-o la fundulet. ca-s eu nervoasa dupa vreo discutie cu ei.
nu mai stiu ce sa fac, mai mult de-atat nu stiu ce as mai putea face.
macar sa fac actul acela. pt "linistea "mea.
ilinca, ti-am raspuns si tie cu ocazia asta ca din cauza asta pleaca tati sa munceasca sa putem achita rata ca mai avem de platit pana in iulie la anu.
mihaelacg spune:
sa zic si eu cate ceva despre mandra mea.
a lepsa s-a comportat "exemplar"n-a mancat decat tzitzi de mi-am pus toata gasca in cap ca nu mananca fata ce tb pt varsta ei.in schimb tzitzi din toate pozitiile.
a fost super super. noroc cu prietenii astia si nanutii ca ne-au luat cu ei.vila e a moasei mariei.
am avut vreme super, apa de balaceala, mancare si mult aer.
m-am bucurat tare mult ca a stat maria atat de mult in aer.chiar am vazut progrese.pana si fontanela s-a mai inchis, insa nu de tot.
dimineata o trezeam la 8.baga o tura de tzitzi si coboram afara la piscina. ne fugarea pana la 12 -12.30 cand o duceam la somn.la faza cu fugareala cu maria, faceam ture cu tati. asa mi se pare corect.
cat dormea min. 2.30-4 ore, trai pe noi. ne lafaiam in piscina si intindeam mese.se trezea maria, mancam ceva si ieseam prin imprejurimi.apoi iar fugareala prin ditamai curtea pana seara cand o culcam pe la 22.30.
noaptea tzitzi cam max de doua ori.
a fost un program asa mai de casa.dar noa ne-a convenit de minune.
s-a balacit si ea in piscinuta la greu ca i-a imprumutat-o dragos.
in piscina mare nu a intrat decat de cateva ori pana la pampers
poze nu prea am, dar vreo doua tot o sa pun. alea multe is la nanuti.
mihaelacg spune:
am incarcat poze pe webshots si astia nu-mi arata albumele.is nebuni?unde-s pozele mele? ilinca, ma lamuresti tu? maine desigur.ca au facut astia modificari vad si-s in ceata rau.
noapte buna va spun si eu , fug langa puii mei.
Monnvas spune:
Tzeparul asta mic a dormit pana la 20. Pe la 22.30 eram inca afara. Salut blonzimea reunita in Maramu si ma retrag
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
inapreda spune:
Novus, inainte sa dau bir cu fugitii, tre' sa-ti mai zic ceva: niste prieteni |(simpatici ) cu doi copilasi (titi ) ar fi interesati sa vina cu noi la Sovata daca ramin camere disponibile. Le-am lasat numarul tau sa te sune daca se hotarasc. Sper ca e ok si nu-i bai ca le-am dat nr. fara sa-ti cer in prealabil permisiunea Pe tipa o cheama Venera.
Pupici la toate tufetele, va multu' pentru urari si pentru ca o sa va ginditi la noi si sa ne "auzim" cu bine.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Hello again,
Nu ma dau dusa
Acum am terminat cea mai mare parte a bagajelor (Mababei, multu' de pont ); somnu' meu s-a dus pe apa simbetei
Va las niste poze cu Ian (sint si citeva de la ziua lui Jambo; Ilinca, cred ca tu mi-ai cerut ). Nu le-am selectat f. bine, am pus, mai mult, ce s-a nimerit
Acum, chiar va pup
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Am uitat sa pun linku' :
http://community.webshots.com/album/578467672ocJHYX
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Plus ca am muncit mult si la casa noua. Abia am terminat de pus toate la locul lor cat de cat. E mult mai bine aici. E LINISTE in primul rand. |
sa va fie de bine in casa noua!!
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Anaan Bine, ca toata dimineata am pus castraveti la murat si merit si eu o recompensa. Mai nou m-a apucat mania muraturilor, pana anul trecut n-am pus veci, da' na, cum spunea Ina, nici nu stii ce spirit gospodaresc vine cu maternitatea! |
`na ca poate vine valul cu pusul muraturilor pe aici dupa muffins.
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Kea Buna seara fetelor! |
bine ai revenit
dragastoasa de Drg