Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

tu ina eu nu stiu ce sa-ti zic de jucarii. la noi nu functioneaza nimic.
cand am fost la lepsa, a dormit pana la focsani.dupa care s-a trezit si pana la lepsa a dat la rate. mi s-a rupt sufletul pt ea.e clar ca ma mosteneste.
la intoarcere, iar a dat sa-i fie rau, numai ca am scos-o repede la aer si am spalat-o pe fata cu apa rece de izvor de cateva ori. a scapat ea, eu nu.
noi nu avem experiente placute cu masina.la intoarcere a supt tot drumul.aveam tzitzile franjuri.

dvd cu desene nu ai? ii pui ce-i place lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

HELP: aveti idee cam cu ce as putea sa-l tin pe Ian ocupat in masina/?
Am zis ca ne oprim miine in Cluj sa-i iau ceva jucarii dar n-am habar inspre ce sa ma orientez
I-am luat azi din Bistrita:
-plastilina
-o tablita magnetica pe care sa scrie ca e innebunit dupa scris/mizgalit/fircalit sau ce-o fi
-un soi de mini proiector cu Mos Craciun ca numa' cu el am gasit

Alte idei?

Multu' anticipat.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +



No, hai ca mai zic si asta si apoi chiar plec la . Daca este preocupat de detalii, ii plac chestiile minutioase, eu ti-as recomanda ( nu rade!) un abac: eu i-am luat unul de lemn cu bile colorate lui Andrei si toata ziua munceste la ele. Iarasi de mare succes in masina( si nu numai) sunt niste canite colorate de bagat una in cealalta. Alte idei nu mai am acum!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

La intrebarea DOAMNEI IlincaM, pot sa raspund eu . In primul rand nu zice nima doamna/domn, caci altfel nu am mai fi mers in nici o excursie, apoi, pe fete le denumim cum le avem noi fiecare in minte, de ex, eu pe Gaza nu am strigat-o Claudia decat 1 singura data, ca un fel de proba de microfon, sa ma aud cum suna, altfel 99,(9%) este gaza. Evident, DOMNUL Marius este gazu'. Pe Pisik nici nu mi-o pot imagina Ioana, decat daca vreau sa fac miltarie cu ea, ceva de genul: Ioana, da-mi fuga, dar fuga, 100 de milioane, ca mi-a ramas cardul in tonomat . Sigur, pe Olga o mai strig si Olga, nu doar Oliska, dar asta DOAR pentru ca ne-a scris ea 1 data ca ii place cum ii zice cdineva OLGA... So, Ilinca, eu nu imi planific nimic despre numele fetelor noi [pe care nu le-am intalnit inca], daaaaaar, ca sa te pedepsim un pic pentru acest gand ucigas cu dl/dna, am putea sa facem o exceptie, si pe tine, doar pe tine, sa te strigam doamnna ... husband . Sau vrei "mamaaaa lui sophiphi??? Sophiphi iese afara?" [mai tineti minte cum suna copilaraia noastra?]

Maine chiar tre sa ajung la banci, am treaba la vrei 3 in rand, si la brd of course :)

La multi ani, Denisamada!!!!!
La multi Natalia!!!
La multi ani bb3!!!


Gaza pup ca ne-ai mai scris, cuvintele tale mi se aseaza mie pe suflet precum florile micutele si mov de liliac [tot doreai sa nasti cu liliacul in mana..]

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ana, nimic anume. Grupa e cu copii e la 1 an la 3 jumate, fiecare e cu mama, sunt si niste antrenori pe acolo dar nu folosesc la prea multe pt grupa asta de varsta, sunt saltele de diferite forme (urca pe ele, coboara, trec pe sub ele, se baga in ele, dar nu trebuie sa faca nimic anume, copilul face ce are el chef), sunt multe mingi, o trambulina, niste inele, niste lazi de diferite marimi pe care se urca si de pe cea mai inalta sar pe o saltea mare, cercuri, spaliere etc. Almeu la primele sedinte a testat tot, la ultima, verifica usa de iesire in caz de incendiu, era gramada pe o mocheta rulata, tragea de niste corzi cu care se prind saltelele groase la sfarsitul orei... Imi place ca la inceput se sta in cerc si se canta, la sfarsit la fel (se marcheaza inceputul si sfarsitul orei) si la sfarsit saltelele mici se pun pe niste carucioare ca sa le scoatem din sala si pe saltele se pun copiii si se mai plimba prin sala , imi place de nu mai pot. Daca vine noul aparat pana luni (azi l-am stricat pe cel vechi), fac poze si pun pe contul comun, sa va faceti o idee.

Ina, sa ai multe body-uri la indemana, Keutu asa tare a transpirat in scaun, ca l-am schimbat de vreo 8 ori pana in ro. Si am plecat noaptea, aerul conditionat a mers continuu fixat pe 21 de grade si tot era fleasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

kea, si mariei i-a fost "confiscat" carutul cu papusa afara de catre un baietel. deci nu-i singurul keutu.tatal a ramas cu noi, iar mama a plecat la un magazin din apropiere sa cumpere carut.faza e ca a venit doar cu carutul. in el i-a pus o masinuta.
si maria s-a bagat desigur la tricicleta lui.pt ca ea nu are, unde vede una, hop si ea, si se baga si ea la fel ca sophiphi direct la butoane ca stie ca de undeva tb sa porneasca muzica sa aiba ea pe ce dansa.comedie mare.

inapreda, sa aveti concediul pe care vi-l doriti si sa va intoarceti acasa cu bine si multe poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, io-s dusa rau cu pluta, in fiecare dimineatza ma vaicaresc ca ooo, nu m-a lasat Phiphisa dorm ca lumea, ca vaaai, ce-as dormi pana a 10...si acum imi dau seama ca bietu' copil adoarme pe la 10 (ueori si inainte) si in loc sa-mi hodinesc si io ciolanele batrane, bantui buhuhu pe net!! D' apoi (numa) Sophiphi e de vina ca nu dorm io?!
Doamna bb3, ma bucur ca am aflat cum o cheama pe Gaza, de Pisik stiam dar de Gaza numai vag imi mai amintesc (acum, ca ai spus tu) ca i se vehiculase adevaratul prenume pe aici...
Ma retrag, ca Cinderella, la mezu' noptii (trecut binisor), ca mi se transforma caleashca-n dovleac...aaaa, pardon, capul mi s-a transformat deja in dovleac!
Cuscra Gina, distractie muuulta va urez din nou!! O sa ne fie dor de tine, mai intra si tu cumva la un scurt raport

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Miha, al meu nu suporta sa fie nimic in el, si-a pus lopatica pe jos si a plecat cu caruciorul.
Sa inteleg ca nu aveti de gand nici macar sa consultati un avocat ca sa incercati sa ii dati in judecata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Kea, welcome back !!

InaPreda adica Gina sa aveti un concediu reusit, asta sunt sigura ca as o sa fie, sa va relaxati si .. redescoperiti

Va pup, fug la , maine plecam la munte, evident ca am facut doar bagajul Alexandrei, pt noi arunc dimineata ceva haine in geanta, gazdele ne-au spus sa nu ne stresam ca au haine pt toti

Ne auzim duminica !!!!

Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

tb sa-i raspund biancai la faza cu recuperatorii. eu initial ii caut pe aia care lucreaza cat mai legal ca nu vreau sa intru eu la belele.faza e ca pe net am gasit doar din aia care se ocupa de clienti persoane juridice.
cat despre cei cu ceafa lata...mi-e frica de dumnezeu desi ar merita cel putin o sperietura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, Ina, distractie placuta!

Mergi la inceput