Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***
Raspunsuri - Pagina 9
claudela spune:
Am venit cu o cafeluta numai buna...mai putin energizanta, ca tot e vineri...
POVESTEA MIRUNEI
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Am venit cu o cafeluta numai buna...mai putin energizanta, ca tot e vineri... |
asa da ca eu tot asteptam cafeaua si intre timp am recitit de 2 ori de unde am ramsa ieri.
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
apropo de cafea mai putin energizanta
Finii se duc in vizita la nasi.Acolo, nasul ii intreaba daca nu vor o cafea!
- Bineinteles, nasule!
Se duce nasul, fierbe apa intr-un ibric, ia o boaba de cafea, o leaga cu o ata si o trece pe deasupra ibricului aburind. Ia 2 cesti si isi serveste finii cu cafeaua astfel obtinuta.
Dupa ce acestia au baut apa de cafea, nasul ii intreaba daca mai doresc una!!!
Finii raspund respectuos canu mai vor.
Peste un timp, se duc si nasii la fini, iar finul ii intreaba daca nu vor o cafea! Acestia raspund ca da.
Se duce finul, pune apa la fiert intr-un ibric, pune 2 cesti pe masa, le umple cu apa fiarta, dupa care ia un bob de cafea, il leaga cu o ata si il trece pe deasupra cestilor (prin abur).
La care nasul il intreaba 'de ce nu ai fiert bobul?'
- Pai a fost asa de tare cafeaua aia pe care ne-ai servit-o mata data trecuta, ca n-am putut sa dorm toata noaptea!
dragastoasa de Drg
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 apropo de cafea mai putin energizanta Finii se duc in vizita la nasi.Acolo, nasul ii intreaba daca nu vor o cafea! - Bineinteles, nasule! Se duce nasul, fierbe apa intr-un ibric, ia o boaba de cafea, o leaga cu o ata si o trece pe deasupra ibricului aburind. Ia 2 cesti si isi serveste finii cu cafeaua astfel obtinuta. Dupa ce acestia au baut apa de cafea, nasul ii intreaba daca mai doresc una!!! Finii raspund respectuos canu mai vor. Peste un timp, se duc si nasii la fini, iar finul ii intreaba daca nu vor o cafea! Acestia raspund ca da. Se duce finul, pune apa la fiert intr-un ibric, pune 2 cesti pe masa, le umple cu apa fiarta, dupa care ia un bob de cafea, il leaga cu o ata si il trece pe deasupra cestilor (prin abur). La care nasul il intreaba 'de ce nu ai fiert bobul?' - Pai a fost asa de tare cafeaua aia pe care ne-ai servit-o mata data trecuta, ca n-am putut sa dorm toata noaptea! dragastoasa de Drg |
POVESTEA MIRUNEI
uali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda In Italia 7 nopti, pe drum, mai facem vreo 3, 4 zile. Multumim de urari.
Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Gina...drum bun si distractie placuta!
Abia astept sa-mi spui cum a fost, daca ti-a placut....desi stiu sigur ca o sa-ti placa:))))
uali spune:
Claudela...merci pt cafea...am nevoie, ca azi-noapte m-a trezit fata plangand pe la 1.30 si n-a mai adormit bustean decat la 6. Intre orele astea doar atipea...am luat-o cu mine in pat, m-am mutat in alta camera, am mangaiat-o la ea in patut...am incercat diverse...degeaba...statea cu ochii inchisi si dadea din maini, picioare, se rasucea...a fost agitata...
drept urmare, am mai dormit si eu de la 6 la 7.30 si acum trag de pleoape la birou...
ma intreba cineva de tomatina: sotz zice ca a fost dragut, dar a doua oara nu mai merge...e un fel de balci, vin 5 camioane cu rosii care se transforma repede in bulion dupa ce sunt aruncate in manifestanti, pe strada, bulionul asta ajunge pana pe la genunchi pe alocuri, toata lumea arunca cu acesta, inclusiv cu restul de materii organice si anorganice ce ajung in componenta lui (praf de pe strazi, apa, vin, bere, mucozitati, scuipati, pp...etc)
dureaza cateva ore cafteala, mai sunt unii care se catzara pe stalpi care ajunge primul la o pulpa de vita afumata (jamon-jambon-prosciutto)....dupa care toata lumea se duce la dusuri (amplasate strategic in apropiere), arunca tot cu ce era imbracata si purcede la program de voie (baut, mancat, petrecut)...inca vreo 3-4 zile...
sotz a plecat sa viziteze si alte locuri...tarragona, barcelona, murcia etc....e fain dar cica mori de cald si umezeala...noi am mai fost acu vreo 3 -4 ani in zona dar era octombrie si mai respirabil (dar tot erau vreo 30 gr ziua)...
anamariame spune:
Mihaela, eu stiu ca primul pas inainte de instanta este o chemare la conciliere. Nu stiu exact termenul dar se refera exact la acea notificare de care ai spus tu, prin care le comunici ca le dai un termen limita de plata, urmand ca, in caz de nerespectare, sa ajungeti la proces. Iar cu taxa de timbru, stiu ca este o smecherie si o poti plati mai tarziu, nu inainte de inceperea procesului, tot avocatul tb sa iti spuna. Hai, nu poti renunta atat de usor, trebuie sa existe o modalitate de a va recupera macar partial banutii. Spuneai ca le-ai trimis banii prin posta. Si ca nu poti dovedi ca au fost cu caracter de imprumut. Dar ei pot dovedi ca i-au primit in schimbul a ceva? Nu stiu, zic si eu, nu-s in domeniu dar trebuie sa existe o portita pentru voi.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Asa...am citit tot Claudela, multumesc pentru cafea. La mine a ajuns 3 in 1, dar tot foarte bun. Oricum, clar nu apa cu miros de bobLa Multi Ani pentru ziua de ieri, Denisa! Apropo de nume, eu nu ma vad spunand-ui Ilincai Laura, va avertizez, si nici lui Novus Monica. Ce sa mai zic de restul...Poate doar pe Olga o sa reusesc sa o strig Olga, pentru ca am o senzatie ciudata ca pe ea o stiu de o viata, nu stiu de unde.Anca, nu ne dezvalui surpriza si noua celor care nu au primit-o? Ca eu una tot curioasa am ramas, si tare-as vrea sa aflu in ce consta. La un moment dat aveam o banuiala, dar pentru ca era una sezoniera, mi-a trecut Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anca_nicolae spune:
Sunt asa de fericita... ieri am vorbit cu MARCEL IURES!!!!!, sunt happy, happy. Au venit pe langa servul meu sa filmeze o secventa dintr-un film, "In deriva", si la un moment am iesit din birou ca sa vad ce mai fac oamenii cu filmarea, si pac, il vad in spatele unei rulote, cu o tipa il demachia sau machia, si m-au observat amandoi ca tocmai ii priveam, si ma gandeam cum sa ma apropii si mai mult, si tipa m-a invitat asa: "haideti, haideti, veniti, daca vreti sa-i ziceti ceva domnului maestru"... Eiii, si m-am dus! I-am spus cat de mult imi place de el, ca l-am vazut acum 2 ani la Creatorul de Teatru, doamne ce piesa..., si mai ales cum a jucat el, eu am iesit de acolo in ALTE sfere, baii, nu eram om, am mers mecanic spre masina mea si m-am asezat in locul din dreapta, nu mi-am dat seama ca eu eram soferul... I-am povestit si lui faza, si a ras, si mi-a zis ca incepe iar o serie de piese la teatru Act, doamne, ce fericita am fost sa ii privesc ochii, adica "sa ii privesc privirea", si ma uitam la el, cand am pomenit de Creatorul de Teatru, a inchis usor ochii si a zis: "daaaaa, e un text ffffff frumos, e superb, scris de un austriac..., intr-adevar, e o piesa deosebita...". Bai fetelor, am stat pe o muchie sa il intreb cum as putea sa il vad mai des, dar m-am oprit, ca mi-am amintit cum sunt eu in stare, din adoratie si fascinatie, sa explodez si sa ajung sa ma indragostesc.. totusi :). Asa ca nu i-am zis ca vreau sa stau langa el, ci doar ca vreau sa il mai vad pe scena, si i-am urat multa sanatate ca sa joace si la 100 de ani, si eu atunci sa vin la teatru si sa zic nostaligic: "mai stiti de cati ani ne cunoastem noi doi...?" S-a amuzat mult, si mi s-a parut ca ar fi putut sa stea cu mine de vorba ani de zile.., asa, noi 2 suspendati in arta, bine, si cu cosmetiana langa noi, sa ne mai aranjeze dn cand in cand .
Pur si simplu, mi-e scris in frunte sa am o viata precum un matelot in ocean, cand furtuna, cand splendoarea unui rasarit de soare... upps, am zis matelot? Oi ajunge si eu presedinte, te pomeni?
novusel, operatiunea BarciRavasiriDragoste - DONE.
Pup.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor