Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***
Raspunsuri - Pagina 10
uali spune:
Anca...woow, asta da intalnire...!
din categoria oameni deosebiti, m-am intalnit si eu odata cu Lucia Hossu Longin si am ramas profund impresionata...
uali spune:
...imi pare rau de M Montignac...
sa vedeti ce comment-uri sunt la articolul din evz...te crucesti...
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uali ...imi pare rau de M Montignac...sa vedeti ce comment-uri sunt la articolul din evz...te crucesti...Medeea |
Ilinca_M. spune:
Eu m-am lecuit demult sa citesc comentarii la articole, acolo defuleaza toti oligofrenii/istericii/tampitii/frustratii, dar la absolut orice subiect (morti tragice, disparitia unui om de cultura, premii castigate de cineva etc) apare cate o banda de idioti de-astia care-si petrec vietile marunte improscandu-si ideile stupide pe internet. Mi-am dat seama ca economisesc muuult timp si mai ales multi nervi nemergand niciodata in "subsolul" articolelor.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
uali spune:
aveti dreptate fetelor...eu mai citesc, din masochism cred...am cateodata curiozitatea sa cunosc parerile vulgului:))
obisnuiesc sa citesc la articolele din reviste precum kamikaze, acad catavencu, dilema veche etc., genul asta de jurnalism, unde comenteaza oameni care cat de cat au ceva in cap...e interesant de ascultat vox populi...
mihaelacg spune:
buna fetelor
am primit mesaj de la magdySs-a cazat de ieri, i-au luat sange pt analize, asteapta rezultatele dupa care merge sa-i faca echo.
nu are net, tinem legatura prin mesaje.
doamne ajuta sa primim numai vesti bune.
va tin la curent.
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
sa va fie de bine in casa noua!! dragastoasa de Drg |
Doamne ajuta! Si numai bine sa aveti!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
adrisimo28 spune:
mortala ana de pisik cum doarme ea acolo, te sustin in brevetarea sistemului mai ales ca functioneaza.
dragastoasa de Drg