Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Anaan, esti totala, ce probleme ai
!! iti zic eu cum va fi : ne vom zice si pe nume si pe nick care cum apucam, eu la prima intalnire i-am zis lui Pisi (puteti sa-i spuneti asa
) ca daca aude ceva de novus despre mine e vorba
Cat despre poza cu gasca , din pacate e prima intalneala cu Olga fara poze, deloc
, nu stiu cum de s-a intamplat asa, ne-am luat cu povesti si am uitat de poze
Dar pot sa va spun ca David e tot mai frumusel, i-a crescut parul si i s-au vezit ochii, e seducator
, despre Olga nu cred ca mai are rost sa va zic cat de frumoasa e
iar Chitibus e simpatica si desteapta foc ! Sa nu-l uit pe Cristi, neschimbat
!
Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Buna seara fetelor!
Gaza, dar de cand face asa, de cand te-ai intors de la mare sau mai de curand?
Noi suntem bine, mergem la sport (el e sportivul, nu eu) de 3 ori pe saptamana si inca imi bat capul cum sa ne ocupam si celelalte 2 zile in care suntem singurei acasa. Aici vara a trecut de cateva saptamani bune, ploua aproape zilnic, mersul la sport e o mare salvare pt mine.
Keutu se trezeste la 7,20 (s-o uita la ceas
, nu stiu, dar foarte rar se abate de la ora) si la 11 fix adoarme fara nici un efort, nici nu-i mai trebuie suzeta (a renuntat la ea de cateva zile, dar numai la somnul de peste zi).
Ne-am luat un cort cu bile si e super incantat, ia bilele cu lopata si le pune intr-o galeata, il rastoarna pe toate laturile, se invarte in jurul lui, ne jucam cucu-bau dupa el etc., sper sa-l mai tina entuziasmul, ca restul jucariilor nu prea il mai intereseaza. A si a trebuit sa ii luam carucior de papusa.
O sa fie un tatic responsaibil.![]()
Ilinca_M. spune:
Anaan, io tie o sa-ti zic Sabian, clar!
:))
Io aveam alta dilema: cum le zicem husbanzilor? Vorba aia,"cum se procedeaza"? Adica ar fi cam penibil sa zic io "ceau" si sa mi se raspunda cu "saru'mana, stimata doamna", nu?:))) Deci cum facem cu sexu' opus, ne tutuim sau mergem pe "domnnu' Gaz, domnu' Coco Jambo, doamna Novus" etc?:)))
Inapreda, era coapta de azi, dar n-am vrut sa zic dinainte ca am zis ca poate cine stie ce intervine si nu ne intalnim si ma laud degeaba:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Nununu, era un exemplu, adica noi o sa zicem husbanzilor "domnu' Gaz" etc iar husbanzii (nu cei proprii, normal:)) o sa ne zica noua :"dna novus", "dna Gaza" etc:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Anaan, io tie o sa-ti zic Sabian, clar! |
Atunci macar o sa stie barbatu-meu ca-i vorba de mine
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
inapreda spune:
Ei, Sophia e un spirit liber ca si soacra-sa
N-am nimic impotriva sa lege prietenii si cu alti baietei titilai, atita timp cit Ian ramine "number one" si "the only one" ![]()
Despre mine, ce sa zic? Am lasat tristeti si rele launtrice ca miine plecam in vacanta si, dupa cum stii, in situatii de genu', ia o pauzarea-i motoru' sau, cel putin, asa e in ograda mea!
Asa ca, printre multe alergaturi, cumparaturi si shoppinguri, am reusit sa-mi fac mani, pedi si sa ma epilez; am ramas insa nevopsita dar ma consolez ca voi fi titi la intilnirea din octombrie pe care o astept cum asteptam vacanta la bunici in copilarie 
Ian a avut "rosu'-n git" dar acum e ok, mare nazdravan; imi umple sufletu', inima si viata; de dragul lui, as face un fratior
desi...nu mai intru-n detalii ![]()

PS. Am vazut poze cu Andrei (asa cum am vazut toate pozele cu toti ghioceii) si, in citeva ipostaze, aduce cu Ian; vom vedea in curind de-i drept au ba. De abia astept! 

| citat din mesajul lui Anaan Ina, ia arunca si tu o privire sa o vezi pe seducatoarea de nora-ta ce face! Si mai zi-ne ce faci tu, si Jambo si, bineinteles, impecabilul! Novus,nu ne rasfeti cu niste poze de la intalnirile cu Olga&co? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Anaan spune:
Salutare, Kea!
Ma bucur ca sunteti bine. Ce sport practicati?
inapreda spune:
Pai...depinde, cum ne vine; eu cel putin, asa am procedat; cind m-am vazut cu fetele la Cluj, lui Novus i-am spus...Novus si Ilincai...Ilinca ![]()
Mie prefer sa mi se spuna Gina, desi urasc numele (Gina cealalta, rogu-te si iarta-ma!
) Inapreda e pentru mine un nick de suflet (Preda e numele de fata al mamei mele), desi nu-mi place rezonanta lui; mi se pare ca aduce a "Zoe, fii barbata!" 
| citat din mesajul lui Anaan Azi ma gandeam la intalneala (de-abia astept! ![]() ![]() ) si am o mare dilema: oare cum o sa ne zicem una alteia? Ca voi macar aveti nick-uri frumoase, dar Anaanul asta al meu suna de parca-s vraciul vreunui trib amazonian!![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Anaan spune:
| citat din mesajul lui inapreda Despre mine, ce sa zic? Am lasat tristeti si rele launtrice ca miine plecam in vacanta s Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Sa va relaxati, sa va bucurati unii de altii, sa gasiti aerosolii cautati

Cat stati?