Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***
Raspunsuri - Pagina 4

novus spune:
Chiar vroiam sa te intreb : nu te-ai intalnit cu Petrean , vad ca da !!
Alexandra (03.03.09)

Anaan spune:
Ilinca, am vazut surprizele frumoase de Petrean si am vazut-o pe fiica-ta pentru intaiasi data avand un barbat la picioare
...si cred ca asta e numai inceputul!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

novus spune:
Gazo cred ca acum e perioada mama, ca si Alexandra ma striga toata ziua si se uita in ochii mei si zice ma-ma de imi vine s-o mananc
, nu acelasi lucru l-as spune si noaptea cand ma trezeste de enspe mii de ori pt tziti sau cel putin asta primeste la treziri
In acelasi timp simt ca s-a atasat si mai mult si de mama, o striga seara si cand o vede dimineata e super bucuroasa, bine daca suntem amandoua tot pe mine ma alege
Alexandra (03.03.09)

Anaan spune:
Ina, ia arunca si tu o privire sa o vezi pe seducatoarea de nora-ta ce face! Si mai zi-ne ce faci tu, si Jambo si, bineinteles, impecabilul!
Novus,nu ne rasfeti cu niste poze de la intalnirile cu Olga&co?

petrean spune:
Ilinca superbe pozelesi protagonistii..mai putin rautatile mele
care au cam batut-o pe Sophia cea fermecatoare
data viitoare ne revansam si o pupam

petrean spune:
si Laurae formidabila. Slaba, sociabila, si super draguta

inapreda spune:
Oh, Ilinca, asta da surpriza! Sarut mina. A fost o surpriza si pentru tine sau ai copt-o cu premeditare? Tare mi-era dor de Petrean si de cei 3 nazdravani. Si de voi, of course si ma bucur ca o sa ne revedem in octombrie.
PS. Copilasii sint frumosi toti iar mamicile
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Iuhu! Voi radeti si mie chiar mi-a fost mila de bietu' om!:)) Odihneasca-se in pace, ca iaca, a facut multe femei fericite ![]() Am mai pus niste poze de ieri si de azi. Ia priviti de aici si sa vad care cata rabdare aveti sa descoperiti surpriza (de fapt surprizele)!! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Anaan spune:
Azi ma gandeam la intalneala (de-abia astept!) si am o mare dilema: oare cum o sa ne zicem una alteia? Ca voi macar aveti nick-uri frumoase, dar Anaanul asta al meu suna de parca-s vraciul vreunui trib amazonian!

Ilinca_M. spune:
Hehe, da, si-a cam luat Sophiphi niste scatoalce peste scafarlie de la ambii macho. Dar a rezistat cu stoicism:))) Ea, supusa si umila cum trebuie sa fie femeile (kidding!:))) i-a mangaiat pe capshoarele blonde. Chiar ma intreb: daca ar fi petrecut mai mult timp impreuna, ce se intampla, invatza Phiphi cafteli grele sau deveneau gemenii "zen" mangaietori?:)) (cred ca prima varianta)
Intr-un final am reusit sa-i deosebesc si-s mandra de asta:))). Andrei e super scump si ghidush. Pe Codrina/Bogdana o stiti ce suava si adolescentina e...imi pare rau ca n-am petrecut mai mult timp impreuna.
Gaza, aceeasi senzatie am si io cand o privesc pe Gazulina, am o afinitate speciala pentru ea (dar la noi ti-am zis ca a fost chiar mai ciudat, si maica-mea si sotul au avut aceeasi reactie cand i-au vazut pozele:)). Pai trebuie sa le zicem cumva daca-s in aceeasi zi..."surori de ziua"? "day sisters"? ":)))
Cand s-a nascut exact am in fisa aia de externare, dar nu pot s-o caut acum; undeva intre 19.30-20. Da' Gazulina?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever