Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***
Raspunsuri - Pagina 18
adrisimo28 spune:
azi noi suntem la rand cu
, implinim 18 luni curand e gata si inca o tava de muffins.
dragastoasa de Drg 
mihaelacg spune:
fetelor pt aprecierile cu privire la pozici.
am vesti de la magdy.este monitorizata, urmeaza o echo si se pare ca maria vrea sa mai stea la mami in burtica.
i-am transmis ca ii sunteti alaturi cu ganduri bune si asta va face sa mai stea maria in burtica, macar pana de ziua ei.
mihaelacg spune:
kea, nu am auzit de must din mere, dar ma gandesc ca e un suc de mere, lasat un pic sa intre in fermentatie, si apoi oprit.daca vrei reteta de la mustul din struguri, sun imediat la soacra.
ea face si otet natural, din struguri parca.
eu m-am apucat de calcat si de facut ordine in hainele mariei.faza e ca iar s-a incalzit la noi.
floric, am gasit si eu balsam pt rufe dalin. parca tu ziceai ca e super. abia astept sa-l incerc.
pt tine si raru.
ramona7575 spune:
Pup fetele,
Ne-am intors si noi acasa dupa ce am vizitat mamicile (a mea si soacra)… din pacate am venit muciosi amandoi iar eu am condus cu febra si multe opriri prin padure sa-mi scutur capul
. Nu am mai stat ca imi lipseau medicamentele, aparatul aerosol si casa mea…
ramona7575 spune:
Am recuperate ce ati scris din urma, am vazut si ceva poze
, o parte nu le-am putut deschide… am citit ca lista excursionistelor se mareset ceea ce e bine dar ce ma face eu ca nu va cunosc pe nici una (voi v-ati mai intalnit). S-a discutat despre modul ce comunicare (dl., d.na Pisi, Ilinka, Gina etc.)… eu propun sa ne punem in piept un “ecuson” de hartie cu numele pe el… asa se proceda unde am lucrat si imi era usor la memoria mea de elefant
… sau sa se faca la pozele de grup trimitere cu numele (asa cum e pe facebook)… , ce stress mai am si io…
Am cerut si eu parola sa vad pozele voastre de pe webshots dar nu mi-a dato nimeni. Cum pot sa le vad ?
Ma bucur ca magdy e mai bine , Doamne ajuta ca bebelina mai sta in burtica.
Mihaela, imi pare rau prin ce treci cu banutii dati la rude si iti inteleg frustrarea, starea de rau, poate se rezola in vre-un fel, nu stiu…
Dyana – unde ai disparut ???
Felicitari pentru copilasii care au renuntat la suzi, noi o mai folosim dar numai la somn (azi la pranz, Stefan a adormit pe covorul de la bucatarie in timp se se uita la publiciate iar eu intindeam rufele. Vezi foto http://family.webshots.com/photo/2062075190104535410fZKqGt?vhost=family )
About salatul pe dinti… nici Stefan nu accepta periuta , doar manerul si i-am cumparat doua, asa ca asteptam sa mai creasca. In schimb ma spala el pe dinti, il distreaza teribil…
ramona7575 spune:
Acum sa ma umflu un pic in pene... duminica viitoare imi vine iubirea de sot acasa dupa 5 luniiii !!!! 

.
Iar intru in priza cu gatelile si emotiile ca la prima intalnire... cred ca Stefan o sa planga de data asta cand o sa-l vada pe tati, e mai mare si nu se mai arunca chiar asa in bratele primului venit... sunt tare curioasa cum va reactiona.
.. l-am pus in tema si pe sot sa nu se supere daca Stefan plange cand ne vom saruta
...
Cred ca va amintiti cat eram de stresata data trecuta cu anticonceptionalele, cu mosu` care a venit odata cu sotul etc... acum nu imi mai fac prbl., nu mai iau antic.daca o fi sa iasa cu ochi asta e, il primim cu mare drag pe brotacel chiar de am vrea sa mai amanam un an ...
Va pupic !
http://family.webshots.com/photo/2062075190104535410fZKqGt?vhost=family
silvi8 spune:
mihaelacg, bine ca n/a patit nimic pitica! cred ca v/ati speriat amandoua nu gluma. si am incercat sa va votez dar n/am putut de obicei mergea imediat cand votam la tine sau simina etc...acum m/a pus sa bag niste coduri si am renuntat dupa cateva incercari la care tot imi zicea ca e gresit...
ramona, reintalnire frumoasa cu sotul! ai o saptamana sa te faci frumoasa![]()
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
Povestea CRINEI

DRAGOStea lu mami