Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sophiphi e super entuziasmata de spalatul pe dinti, seara numa-i arat periutza si ea incepe sa trepideze, mimeaza cu degetul cum se spala si cand ma apropiu cu periuta si pasta deschide laaarg gura si-si ofera toti dintii:))). Si vrea s-o frec mult pe toti dintosii, fac febra musculara la bratz pana accepta ea ca-i gata rutina:))
Dar zicea cineva (oare Pisik?) ca si copilul ei a trecut prin faza entuziasm si acum nu-i mai place:(. Deci sa nu fiu prea bucuroasa, inca. Oricum, e super funny momentul spalatului pe dinti:))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Seara buna:))
Am revenit si noi de pe meleaguri maramuresene..dupa un drum super obositor, in care, la final am concluzionat ca am niste copii super cuminti. S-au mai foit/agitat ei uneori, insa sincer..nu puteam cere mai mult de la 8 ore de mers continuu cu masina.
Am pus ceva poze in picasa...cu Ilinca nu am facut poze, oricum nu egalam profesionalismul sotului ei, in schimb..am si eu un "element"surpriza in 2 sau 3 poze
http://picasaweb.google.com/catalincodrina/BaiaMare?authkey=Gv1sRgCIPE94i-y9PCJg#

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ha ha,mi se parea cunoscuta "blonda" Burtica ce face?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

e ok...are un bataus sau o batausa..chiar spunea ca misca in continuu
Casia e o fetita tare dezghetata,si vorbareata

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eu am fost azi la o cununie, a unei colege de liceu. Asa m-a emotionat, mi s-a zburlit parul pe maini

Mai am o nunta in sept si nush ce ma fac, cred ca merg 1-2 h cu piticul si apoi ma intorc acasa, ca noaptea numai pe mami o vrea

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Ah..si tot am zis sa va povestesc ceva, despre comportamentul:agresiv"al baietilor mei manifestat asupra Sophiei...Ei stiu sa se bata(cand au nevoie de ceva)..ca asa au invatat, sa se lupte pe jucarii, pe suzi..pe tot ce le trebuie. Insa..am observat un lucru, daca de exemplu le place un caine/pisica, ei merg la el si-i dau cateva palme(dragastoase), razand, si se minuneaza de bietul animal. Am senzatia tot mai mult ca ei asa stiu sa isi arate bucuria, placerea fata de ceva. Un lucru e cert, stiu si sa faca "draga draga"dc le spun eu, dar stiu si sa se traga de par..de mama foculuisa se muste, sa nu mai spun. ASa ca, inca nu stiu dc comportamentul asupra Sophiei a fost chiar unul violent, ca ei zambeau in timp ce dadeau. Ilinca a vazut ca,,,Catlin a mai dat intr-o fetita de vreo 2 anisori jumate razand.si biata fetita a inceput sa planga:(

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Astazi Sophiphi a urcat scarile!
Eram la plimbare si dintr-odata s-a simtit atrasa de niste scari ale unui magazin si m-a luat de mana aratandu-mi ca vrea sa urce. Erau vreo 12-15 trepte serioase, adica inalte, nu gen bordura:)). Dupa ce am facut vreo 3 ture sus-jos (prima tura mai cu efort si chinuri, urmatoarea deja lejer:))) am zis:"stii ce, io am obosit. n-ai decat sa urci singura!) Si o vad ca se apuca de balustrada si urca singura! La a doua tura l-am si pus pe husband sa filmeze cu telefonul:))
Ooof, ce copil mare am!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata si o cafea

petrean multumim pt pozele cu mariak si casidoua blonde frumoase.mi-au placut toate pozele.o invazie de blonzi frumosi.faine pozele si cu blondutzii la pian si in iarba verde. mi-au placut tare.

eu pozele cu venera nu le pot vedea. clar e ceva cu webshotul meu.
ilinca, eu chiar ieri ma gandeam ca maria mea nu coboara scarile si le urca singura, insa e disperata dupa ele.la cate antecedente avem noi cu cazaturile la cap, mi-e frica sa-i dau drumul inca la mana, desi cred ca ar urca si singurica siteva.insa la mine au aparut iar durerile de spate si cum stau la 4, fata mea urca tinuta de mana 4 etaje.

IMI DATI SI MIE UN VOT? VA MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

monnvas, pai daca-l iei pe chiscuta cu tine la nunta, o sa-i faca concurenta miresei.sau mirelui sigur

ceva important.s-a racit si la mine in casa. am 27 grade. nu pot sa cred.

IMI DATI SI MIE UN VOT? VA MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Multumim de cafea Miha!

Mie, mi-a dat Lucian desteptarea de la 6, aseara iar i-am umblat mai tare la putzica sa o decalotez, ca se lipise la loc , si dimineata cand sa faca pisu s-a trezit urland, dar s-a abtinut si nu vroia deloc sa faca ca-l ustura, pana la urma l-am pus intr-un ligheam cu apa si asa a reusit sa faca, dar tot cu bocete, asa mila imi e de elSper pana la urma sa scapam de doctor.

Am admirat poze frumoase, numai dau nume ca sigur uit pe cineva, ii pe toti!

Eu sunt o fericita, ca Lucian sta cu mama fara probleme, vineri seara am fost la serbarile Timisoreana, a cantat Cargo si Zob, a fost frumos, chiar daca nu sunt o impatimita a rock-ului

Ma duc sa hranesc puiutul si apoi la

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput