Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello, tufete!

Ma iertati ca dau buzna, dar am vazut ca Gina (Inapreda) v-a spus ca am fi bucurosi sa venim si noi la Sovata. Ah, da, eu sunt Venera :)

Novus, vrem si noi o camera, cum fac sa o rezerv? Mersi fain!
Mai vroiam sa intreb de micul dejun, din ce am vazut eu pe situl lor NU e inclus in pret, right?

Si extra-bed primim? Baietii nostri au 2 ani jumate, respectiv 6 ani jumate, asa ca musai ne trebuie macar un pat in plus.

Mersi mult, scuze de intromisiune si weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor
v-am citit
am admirat-o si pe Bogdana cu puiutii ei ...
Imi place sa va citesc cum va grupati sfatuiti pt intalnirea din sept de pe 1-3 oct
Ma bucur ca fac parte din acest grup de de ghiocei ,sincer....si aproape va "stiu "pe fiecare ...chiar daca nu scriu zilnic caci nu am starea necesara legata de prob mele...va citesc si ma bucur cu voi sufar alatuiri de voi

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

dragelor
v-am citit
am admirat-o si pe Bogdana cu puiutii ei ...
Imi place sa va citesc cum va grupati sfatuiti pt intalnirea din sept de pe 1-3 oct
Ma bucur ca fac parte din acest grup de de ghiocei ,sincer....si aproape va "stiu "pe fiecare ...chiar daca nu scriu zilnic caci nu am starea necesara legata de prob mele...va citesc si ma bucur cu voi sufar alatuiri de voi

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Si noi te iubim!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Vad ca voi v-ati cafelit deja, eu ma delectez acum admirand baietii frumosi de Venera. Stiu ca Novus a plecat la munte, parca nu o sa revina decat duminica seara.

Ela, eu am dat avans 100 Ron, sper ca am inteles bine.

Bianca, e buna si cate-o trotileala din cand in cand

Eu azi scriu de zor la teza, iar H. are zi de baby-sitting.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Hello, tufete!

Ma iertati ca dau buzna, dar am vazut ca Gina (Inapreda) v-a spus ca am fi bucurosi sa venim si noi la Sovata. Ah, da, eu sunt Venera :)

Novus, vrem si noi o camera, cum fac sa o rezerv? Mersi fain!
Mai vroiam sa intreb de micul dejun, din ce am vazut eu pe situl lor NU e inclus in pret, right?

Si extra-bed primim? Baietii nostri au 2 ani jumate, respectiv 6 ani jumate, asa ca musai ne trebuie macar un pat in plus.

Mersi mult, scuze de intromisiune si weekend placut tuturor!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Io nu stiu ce sa zic, sigur nu va trebuie mai multe extra-paturi?...Adica nu veniti cu Mr. Big?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ilinca, nu venim cu Mr. Big. Doi copii de supravegheat sunt de-ajuns, nu ne trebuie si un al treilea zanatec

Ana, mersi de info. O sa indraznesc s-o deranjez atunci la telefon pe Monica/novus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Monnvas, unde se gaseste iaurtul ala?

In real sau angst. Poate or mai fi si altele, io numai de-aici am luat.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

No, vaz ca cine se seamana se aduna. O tot admiram pe Ina ca e de revista, uite ca nici prietenele ei nu-s mai prejos. Superfrumoasa toata familia Venerei

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Am trimis si eu baietii la plimbare si treb sa ma apuc de treaba.

Ela, eu am pus cu sare, pe tine te intere cu otet? Eu scriu totusi, eu am pus la 1 l de apa rece, 50g sare neiodata, o crenguta de visin, seminte de marar si usturoi. Si castraveti. I-am pus la soare, in 4-5 zile au fost gata, ca aici soarele e cam scump la vedere si de dimineata erau 13 grade, apoi i-am mancat singura in tot atatea zile. Bunicii mei, ii puneau cand se acreau in beci la rece, stateau si peste iarna, dar la bloc, cred ca nu se pot pastra prea mult timp, ca nu poti umple frigiderul cu castraveti murati.

Am facut ieri un bors delicios L-a apreciat si copilul.
Si apropo, fetele din Moldova, stiti cum se face mustul de mere? Bunicii mei faceau si era atat de bun!!!

Ma duc sa mananc ceva ca tot despre mancare vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Helou!
Suntem bine, multumim Anaan si Ilinca Razvan a facut azi in parc 2 cuceriri, amandoua mai mari decat el- 2ani si 2/3 luni, ca asa se poarta, nu? era asa de tantos printre 2 fetite care se tineau de el, putin mai era sa mearga de mana cu amandoua
Ce-o fi cu Dyana, e suparici?? Sper sa revina cu poze multe si Floric la fel
Mergem la o nunta, trebuie sa pregatesc toalele, nu prea am chef, sper sa vina pe parcurs
Va pup!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput