Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***
Raspunsuri - Pagina 16
mihaelacg spune:
annan
pana in 3 ori.
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Mihaelacg?authkey=Gv1sRgCNbAm4D9mq382AE#5510116254728377810
silvi8 spune:
am citit f repede. ce am retinut asa din mers...
ayla, nu cred ca un interval f mare in care nu mananca luana daca bea lapte si mananca bine la pranz.
eu ii dau danonino da nu f des si nu a patit nik. da eu nu ii dau dulciuri deloc. defapt crina nu mananca decat iaurt, branzica facuta in casa, fructe, cereale, ciorbite (gama e variata), peste si ficatel la cuptor sau gratar, lapte, ou fiert, mai rar paine cu unt, pufuleti si biscuiti doar afara daca nu mananca in casa dimineata...
am citit ca avem si ghiocei bolnaviori, multa sanatate!
si am vazut pozele cu bogdana si nazdravanii. super surpriza ilinca
in privinta dintilor suntem cam ca in graficul postat ieri cred de ayla. am o carte in care e trecut un interval in care trebuie sa apara fiecare dinte si suntem ok.
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
Povestea CRINEI
aditapop spune:
Seara buna!
Am vazut poze, trebuie sa comentez putin ![]()
Ilinca, ai o minune de copil! De cate ori ma uit la Sophiphi, o vad jucand in filme, mi se pare asa de expresivaaaa
, gemenii lui Petrean sunt tare dragalasi
, eu nu pot sa-i deosebesc
, iar despre Maria ce pot sa mai zic? E dulce rau, mi-a placut mult poza aia cu mami si ea mufata
Sunteti o familie superba, se vede de la o posta
Diana, cand mai treci pe-aici?? ne e dor de tine, de Mutzu!!
POZE NAZDRAVAN
Anaan spune:
Salutare tuturor!
Ela, mi-e si rusine sa zic cum am pus eu castraveti murati
; am cumparat un condiment de muraturi si am performat
reteta scrisa pe plicul ala
.
Monnvas, unde se gaseste iaurtul ala?
Aditapop, cum se mai simte domnisorul tau?
Anca, nici mie nu mi s-a parut Anamariame rautacioasa, doar nerabdatoare si curioasa( drept sa-ti spun si eu sunt tare curioasa in ce consta surpriza, chiar daca noi nu ne aflam in rasadul
de ghiocei pe atunci)
Kea, ce fain! mi-ar placea mult sa am si eu un loc in genul celui descris de tine , sa-l duc pe Andrei la sporturi bebelusesti.
Miha, Maria este superba, fara exagerare!Toti trei, de fapt, sunteti o familie foarte frumoasa, nu mai lasati gandurile negre sa va strice momentele petrecute cu dragalasa mica! Unde este Lepsa, ca peisajul era foarte pitoresc?
Acum, ca v-am innebunit cu intrebarile, fug la dus, dar revin sa citesc raspunsurile asteptate!![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
annan, aditapop
annan, de la focsani mai faci 60 km, e spre targu secuiesc.
stii ceva? nu mai conteaza cum ai pus castravetii, important e ca ai pus.eu is in urma rau. nici chef n-am.am pus pt maria niste rosii in suc propiu bucatele mici fara pielite, cu ardei gras si verdeata. special pt ea.si pt cu ceva sare in plus. totul sterilizat.
stiti ce am facut cu maria? nici mie nu-mi vine sa cred.cand o pun in carut, o prind in curele intre picioare si mai are carutul o chestie care se pune in fata, de protectie sa nu cada copilul. ei, chestia aia am luat-o s-o spal in casa si n-am mai pus-o la carut asa ca am iesit afara, am intrat intr-un magazin, iar la iesire am uitat sa-i prind curelele.deci statea fata mea foarte fliu fliu pana cand a trebuit sa coboram o bordura(cam inalta) ca sa traversam strada, si numai ce-o vad pe floricica mea ca zboara din carut.si nu s-a oprit decat in strada. a cazut in genunchi si s-a sprijinit in maini.s-a speriat mai mult decat s-a accidentat. noroc ca nu erau masini si nici oameni sa ma spurce.
pur si simplu am uitat sa-i prind curelele
sa nu faceti ca mine.
la tati n-am curaj sa-i spun ce-am facut cu fata lui.![]()
cami_05 spune:
Mihaelacq, e tare tare frumoasa Maria 

Anaan, dar ce cu dorana ce mai e de nu mai da niciun semn de viata?
Cu dentitia cred ca am iesit din grafic, avem di toate, masele, canini, ce mai trebuie sa vina? Cred ca alte masele nu? Mie mi se pare ca au venit cam repede, dar asta e...
Inapreda, are niste ochi printul tau 

Ilinca, cum stai cu mosul? Tot noi am ramas ultimele?
anamariame spune:
Ah, Mihaela, nu am fost atenta ca ai pus poze pe contul comun de picasa. Chiar ma intrebam cum de ti-ai deschis cont si pe gmail, ca stiam ca folosesti webshots-ul
Oricum, am vazut pozele si sunt supeeeerbeeee! Toate! Maria este atat de delicata si de frumoasa incat nu ma satur sa o privesc. Iar tu esti aproape la fel de frumoasa
, iar la poza in care o alaptezi m-am uitat minute in sir, m-a induiosat tare mult!!!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Bianca2503 spune:
Neata si cafea!
Eu beau mai multa ca aseara m-am cam trotilat. Am baut mai multa bere ca de obicei si
....
Vladimir i nca doarme...s-ao imbatat si elde la vapori:))
claudela spune:
Neatza Bianca!Ma alatur si eu la o cafeluta cu tine, ca am nevoie mare...Sunt pe la servici pana pe la ora 2...
POVESTEA MIRUNEI
Ilinca_M. spune:
Haou! Matinale si noi. Ca husbandul trage la aghioase, degeaba l-a maruntit Sophiphi cu palmele ca pe snitzel
.
Tufete, io-n trendul cu muraturi nu ma bag, sa stiti! Imi cunosc limitele!:))
Doamne, Miha, biata fata, dar ce e cu predispozitia asta spre accidente? Trebuie neaparat sa iesiti din pasa asta, uite, indreptam noi toate gandurile pozitive catre voi!
Am vazut si eu pozele de la Lepsa, Maria e superba iar tu esti o sexy mamacita
("mamaaacita faish favooor":)))). Cat despre o anumita poza, ar trebui facuta afish pentru incurajarea alaptatului, asa buna e!!
Aditapop, actorul tau de comedie ce mai face?![]()
Cami, n-o venit Moshu' (doar nu e Craciunul, nu?:))) dar nu siu de ce mi-au tot rasarit coshuri pe mutra, parca ar fi "vestitorii primaverii"...aaaa...ai Moshului! Sper sa nu, ca-i tare bine nevizitata!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever