Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am incercat si asa, nu merge.chiar n-am patit pana acum sa am probleme cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Azi ma gandeam la intalneala (de-abia astept!) si am o mare dilema: oare cum o sa ne zicem una alteia? Ca voi macar aveti nick-uri frumoase, dar Anaanul asta al meu suna de parca-s vraciul vreunui trib amazonian!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Ana, esti grozava! Vroiam sa citesc pana la capat si abia dupa aceea sa raspund, dar n-am putut sa ma abtin

Stai linistita ca pe mine Novus si acum ma striga Ela78 + sotu lu'Ela78 Apropos, Monica draga, astept si ard de nerabdare sa virez avansul, insa nu stiu cat?

Mi-au luat-o fetele inainte, Denisamada acasa e Mada LA MULTI ANI! cu intarziere, sa fiti sanatosi si fericiti si la fel de uniti

Si daca tot te-am abordat, nu-mi dai si mie reteta la castraveti murati? Am mai pus anii trecuti, dar de cand ne-am intors din concediu sint tare aeriana, se vede ca jumatatea mea de neuron a ramas acolo cu burta la soare

A! si Inapreda, fa-ti o pomana si mai scrie o data reteta de muffins, ca exact astea 2 saptamani de cand e trendul am fost plecata

Ce de-a frumuseti blonde am vazut in pozele Ilincai.... Pe Sophiphi am admirat-o si zilele trecute cu tunsoarea ei de ingeras, doar ca am uitat s-o nominalizez, dar pe Bogdana n-am mai vazut-o demult..... Cele 2 ciupercute stau foarte cuminti in bratele mamei frumoase si finute, iar Andrei are deja asa o privire de frate mai mare

Ayla, nici eu nu-i dau niciodata Danonino sau orice altceva de la Danone, nici noi nu consumam. De cateva zile ii dau lui Ianis cascaval de capra Bio "Andechser Natur, Bio-Ziegen-Butterkase, aus 100% Bio-Ziegenmilch, laktosenfrei", cam scumput (18 lei 6 feliute) dar din cauza dietei datorate gastroenteritei sau ce-o fi avut el in BG...

Mababei, pai cum nu ne vedem? In lista trecuta a lui Novus erai in capul listei, te-am si notat (si bucurat) ca sa stiu cu cine ne vedem in octombrie...

Gaza, si Ianis trecuse printr-o faza de super-mamosenie, dar la mare abia astepta sa scape de supliciul "cina" ca sa alerge la dancing cu o bulgaroaica de vreo 7 ani Katia Ma si gandeam ca asta-i abia inceputul, sa vezi peste vreo 16 ani ce ma lasa cu ochii-n soare si pleaca la discoteca Chiar am plans in seara aia, eu fraiera visam ca toata viata va fi trup si suflet lipit de mine Dar acum dupa episoadele cand a fost bolnavior+maselute+mucisori+alintaceala, iar e dependent de mine, Dan zice aseara: "parca l-a vazut pe D-zeu, asa s-a luminat la fata cand te-a vazut!"

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Monica, ai incercat sa+i dai Luanei si iaurt de-asta:
http://www.andechser-molkerei.de/bioprodukte/produktsortiment/jogurt_dessert/?tx_ttproducts_pi1[backPID]=20&tx_ttproducts_pi1[product]=86&tx_ttproducts_pi1[cat]=11&cHash=7088642ea2
? Alternativa bio la danonino

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

am reusit sa pun cateva poze de la LEPSA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Noi ne pregatim sa mergem la un party la Mc Donald, la prietena lui Claudiu. Asa i-a spus la tati aseara ca el vrea bani sa-i cumpere cadou la prietena lui de ziua ei.
Va pupam!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

pai cum vine asta cuscra, clau calca stramb?
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mihaela, nu merge linkul cu poze. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

nici pe direct?
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5510116254728377810

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Miha, nici asa nu merge; asa am patit si eu; trebuie sa dai optiune de vizualizare celor carora le trimiti linkul. Trebuie sa deschizi albumul , sa dai 'editati", de acolo alegi "proprietatile albumului", apoi "visibility" si acolo "oricine are linkul". Sper ca ai inteles ceva, ca nu prea le am cu astea tehnice. Pup!

revin mai tarziu la povesti

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

A si daca vreti sa faceti muffins si nu aveti tavile necesare, puteti sa cumparati numai hartia (care se gaseste cred in orice magazin mai rasarit) si procedati ca aici:
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8849/Briose-cu-visine/" target="_blank">http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8849/Briose-cu-visine/

Keutu cheliutu

Kea, bine ei revenit! Bravo sportivului Keutu!

Multumesc frumos pentru reteta de muffins Abia astept s-o prepar Bineinteles ca voi lua cupe din hartie, daca tava e atat de problematica...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ana, nimic anume. Grupa e cu copii e la 1 an la 3 jumate, fiecare e cu mama, sunt si niste antrenori pe acolo dar nu folosesc la prea multe pt grupa asta de varsta, sunt saltele de diferite forme (urca pe ele, coboara, trec pe sub ele, se baga in ele, dar nu trebuie sa faca nimic anume, copilul face ce are el chef), sunt multe mingi, o trambulina, niste inele, niste lazi de diferite marimi pe care se urca si de pe cea mai inalta sar pe o saltea mare, cercuri, spaliere etc. Almeu la primele sedinte a testat tot, la ultima, verifica usa de iesire in caz de incendiu, era gramada pe o mocheta rulata, tragea de niste corzi cu care se prind saltelele groase la sfarsitul orei... Imi place ca la inceput se sta in cerc si se canta, la sfarsit la fel (se marcheaza inceputul si sfarsitul orei) si la sfarsit saltelele mici se pun pe niste carucioare ca sa le scoatem din sala si pe saltele se pun copiii si se mai plimba prin sala , imi place de nu mai pot. Daca vine noul aparat pana luni (azi l-am stricat pe cel vechi), fac poze si pun pe contul comun, sa va faceti o idee.

Ina, sa ai multe body-uri la indemana, Keutu asa tare a transpirat in scaun, ca l-am schimbat de vreo 8 ori pana in ro. Si am plecat noaptea, aerul conditionat a mers continuu fixat pe 21 de grade si tot era fleasca.

Keutu cheliutu

Cum imi imaginez eu, arata ca o sala de gimanstica sportiva..., cel putin eu asa mi amintesc din copilarie.

Eu i-am pus un cearsaf (de patut bebe) in scaunul de masina, chiar daca transpira macar statea pe bumbac si nu pe sintetica aia de pe scaun

Mergi la inceput