Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***
Raspunsuri - Pagina 14
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg am vb ieri cu carmenada, va saluta pe toate.incearca sa-si revina dupa pierderea suferita.in rest sunt bine, ina e la fel de nemancacioasa ca restul bebelusilor.e frumoasa, creste si le bucura fiecare clipa.vor pleaca in vacanta. o sa isi reia activitatea la noi la intoarcere. |
Pupici multi la Carmen si la Ina!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Doamne ajut!![]() Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Pt Magdy si pt Maria! Nu stie nimic nici o noutate despre ele?www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui anamariame
Doamne-ajuta! Neaparat sa ne spui si noua imediat ce ai vesti! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Doamne ajuta sa stea Maria cat mai mult in burtica, sa se nasca pe cat posibil aproape de termen, si mami ei sa fie bine, sa treaca cu bine peste toate problemele.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Chiar ca Dyana nu a scris de multa vreme! Si nici Floric! Helaaaaaaaau, tufete?... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Diaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Am uitat sa pun linku' :http://community.webshots.com/album/578467672ocJHYX ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Ce strengarel maricel si frumos ai tu acolo!

Iti spun un secret
...seamana asa bine cu fi-miu.www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui adrisimo28
![]() ![]() bine ai revenit ![]() dragastoasa de Drg ![]() |
Kea
ma bucur sa te regasesc!

Ayla21 spune:
Noi ne pregatim sa mergem la un party la Mc Donald, la prietena lui Claudiu. Asa i-a spus la tati aseara ca el vrea bani sa-i cumpere cadou la prietena lui de ziua ei.
Va pupam!
denisamada spune:
Cati si noi tot pe-acolo suntem cu greutatea.... ce-i drept... Adela nu prea mananca mai nimic... 
pt Magdy si Maria
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Mihaela, habar n-am ce se intampla cu webshotul la tine; incearca sa intri de pe semnatura mea, logheaza-te si vezi ce se mai intampla.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

dragastoasa de 
Eva Maria (23 aprilie 2009)
: