Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Oh, Anca, imi cer scuze ca te-am suparat, chiar daca putin. Nu a fost nici pe departe aceasta intentia mea, si nici nu am scris pe vreun ton anume. Departe de mine gandul de a te "certa".Eu chiar credeam ca ai terminat de multa vreme de confectionat "surprizele" (mai ales ca nimeni nu a mai pomenit nimic de ele) si ma intrebam cum de eu nu am primit-o, pentru ca stiu ca ti-am trimis poza. Ma simteam cumva "left-out", mai ales ca banuiam ca surpriza continea si o poza cu Eva mik.Asadar, imi cer scuze inca o data, si te rog sa ma crezi ca nu am avut in plan niciun ton rautacios .Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, uite, exact entuziasm si nerabdare vroiam eu sa exprim prin acel mesaj Si mi-a iesit grozav Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Denisamada, distractie frumoasa la prima aniversare in casa noua!Io am o intrebare: in the real life, ti se spune "Denisa" sau "Madalina", ca vad ca fetele care au avut onoarea de a te cunoaste in persoana iti zic care cum?

Denisa este numele de lupta. Acasa sunt Madalina si mai des Madi.

Asa, acum am citit ca raspunsese si Pisik.

Ma intorc sa mai recuperez ceva, ca tare vorbarete ati fost astazi.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pfui, al meu abia acum a adormit. Si acum m-am prins de ce: vrea sa sada in sufragerie, unde e muzica, is jucarii, e si mami... O sa incerc sa ii incropesc un culcush aici, poate pica si el mai repede, ca ieri la 22.30 noi eram inca in parc

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ilinca, ai mare dreptate.mi-am propus sa ma controlez in astfel de momente, desi e tare greu.
azi ma gandeam ca sa-mi iau fata si sa ma duc peste ei sa le zic ca nu plec fara bani ca m-a dat al meu afara din casa. si-asa is 6 insi in 2 camere, ce nu mai incap si eu cu maria?

anamariame, multam pt pontul cu taxa de timbru.

ilinca, ma ajuti cu webshots+ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

vin si eu sa ma plang

sunt tare amarata
aseara am fost iarasi pe la doctori (parca trebuie sa semnez condica la ei din 2 in 2 zile) pentru ca micsunica a ajuns sa nu mai manance absolut nimic. Concluzia este ca i-am dat peste cap stomacul cu siropurile de panadol/nurofen .... iar hieraciditate... iar reflux
Astazi iarasi nu a mancat nimic pana acum si problema cea mai mare este ca nici macar apa nu pot sa o fac sa inghita. Am luat-o de la capat cu losecul (pe care am avut marele noroc sa mi-l inghita). Acum asteptam sa se trezeasca si sa insistam cu apa.
Rosu'n gat nu a trecut. Ar trebui sa o mai fasai cu tantum dar mi-e frica da stomacel asa ca am renuntat si la asta. Iar problema cu nasucul (ca m-am plimbat si pe la orl aseara) - poate fi inflamat ceva acolo de la ultima noastra lovitura de duminica (a cazut cu capul de tocul usii, ocazie cu care si-a si julit un pic nasucul) sau pot fi multe alte cauze care mi-lea spus dar nu m ai am puterea sa detaliez acum. Aspiratul nu rezolva nimic ba din contra. Asa ca avem de facut 5 zile aerosoli cu dexametazona+ser si picaruri cu ophtamezone.

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

gianina, sa se faca micsunica bine.
stii ce mi-a fost mie recomandat pt rosu in gat? albastru de metil.
eu ii pun mariei preventiv in gat cate o pipeta. e ca naiba la gust, dar ea sta mititica.ii pun de ex.cand iesim afara si am stat pe langa copii care au tusit, sau stim ca erau bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, Gianina Biata micsunica
Mihaela, te-as ajuta cu webshotul dar n-am inteles care e problema; vad ca de la semnatura ti-au disparut albumele!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
i-am dat peste cap stomacul cu siropurile de panadol/nurofen .... iar hieraciditate... iar reflux

Off, imi pare tare rau pt Andreea. Sper sa isi revina cu stomacelul, cand incep problemele, una nu vine niciodata singura.
Acum, daca ai vazut ca poate avea probleme de la siropuri, te rog cand mai e nevoei (da Doamne sa nu fie nevoie niciodata, dar asta e imposibil) incearca sa alternezi cu supozitor pt scaderea febrei. Asa patim si noi la siropuri (si nu avem asa probleme ca voi) si de aceea nici nu le dau, ci ce se poate, prefer supozitor, spray sau inhalatii.
Multa sanatate micsunicii!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

ILINCA, nu ma lasa nici sa ma loghez.aseara am incarcat pozele, dar nu-mi arata albumele. cand dadeam pe albume, imi apareau doar pt o sec si dispareau. tb sa instalez ceva?

bianca, tinem pumnii sa sune aia indiferent ce-or spune, dar bine ar fi sa-ti dea vesti bune.

Mergi la inceput