Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***242***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Copilul meu trezit la 8 nu da semne sa se culce...are o energie de n-am vazut! eu sunt franta si ea, nimic.
am fost aseara la pediatra. 80 de cm, 8,800 kg si o lista de analize sa depistam de ce nu ia in greutate si de ce e alba-palida.
va pup, ma duc sa mai fac o incercare

Fiica Ploii

poate fi giardia si lipsa de fe

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28
Citat:
Copilul meu trezit la 8 nu da semne sa se culce...are o energie de n-am vazut! eu sunt franta si ea, nimic.am fost aseara la pediatra. 80 de cm, 8,800 kg si o lista de analize sa depistam de ce nu ia in greutate si de ce e alba-palida.va pup, ma duc sa mai fac o incercareFiica Ploii
poate fi giardia si lipsa de fe dragastoasa de Drg
la lipsa de fier ne-am gandit si noi, ca si la viermisori. facem analize pt toate, vedem ce-o iesi...a adormit, dupa 2 ore de "lupte" si foiala. cred ca ma bag si eu langa eaFiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

Copilul meu trezit la 8 nu da semne sa se culce...are o energie de n-am vazut! eu sunt franta si ea, nimic.

Al meu, de la 7, la fel...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Dar cativ, si tu esti micutza si slabutza, poate seamana mai mult inspre tine...De cand nu a mai luat in greutate? De ce ai cantarit-o, ai observat ca a slabit sau a stagnat? Intreb fiindca eu nu am mai cantarit-o de 2 luni. Atunci avea 9 kile 300. Poate ar trebui sa mai trec pe la medicul de familie sa vad cum mai sta. Desi cu atata energie nu cred ca mai iau ei tare mult in greutate in perioada asta...
Acum imi dau seama ca eu de prin iunie nici vigantol nu i-am mai dat; Ca nu i-am dat niciodata; Fe nu i-am mai dat de cand avea vreo 8 luni si a zis pediatra in care am incredere ca nu e nevoie...Eu parca-s dintr-o secta, ceva mormoana, n-am treaba cu analize, cu medici:))) Ma ghidez numai ochiometric si sper ca am o intuitie buna...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

maria mea a adormit fara tzitzi si fara degetel. i-am dat sa suga, dupa care i-am zis ca facem nani, si ca tzitzi deja s-a culcat, sa n-o mai deranjeze.faza e ca a venit peste mine in pat, pe perna mea, s-a cuibarit in bratele mele si a adormit atat de frumos.nu-mi venea sa ma dezlipesc de ea. am facut-o pt ca-i tineam cald si la ce caldura avem noi sigur nu-i tb asta.

Mergi la inceput

cativ, stiu ce zici. maria mea a stat vreo 4 luni intepenita la 8800. eram disperata. apoi sarit la 9.130, apoi a scazut in perioada in care eram eu prinsa cu lucrarile iar la 8840gr, apoi a urcat la 9360 si dupa ce am venit de la lepsa am cantarit-o la nana si avea 9670, hranita cu tzitzi in proportie de 80%.
mi-a crescut inima.

la 8 luni am facut si noi analize si am luat o luna fe.
si a mea e palida, dar nu stiu daca nu cumva ma mosteneste pe mine.atunci stau linistita.
noi n-am facut nici acum pentaximul.dr. nu raspunde sa intreb daca mai vine sau nu gratuit.

Mergi la inceput

mie mi-a tzatzait fundu dupa ce am venit de la munte, ca am tinut-o pe maria numai la pielea goala si in picioarele goale. iar in living aveau piatra pe jos si era rece rau.faza era ca mai treceam incinse de-afara in vila unde era foarte rece.in prima seara am imbracat-o, dupa care chiar si seara am lasat-o cat mai goluta.
am stat amandoua numai in picioarele goale.ne-a incaltat in ultima zi la plecare.
mi-a fost frica sa nu raceasca la burta ca taica-sudar vad ca e ok.cand cred ca am comis-o cu ceva, suplimentez cu multa tzitzi. adica tzitzi peste tzitzi.

Mergi la inceput

am vb ieri cu carmenada, va saluta pe toate.incearca sa-si revina dupa pierderea suferita.in rest sunt bine, ina e la fel de nemancacioasa ca restul bebelusilor.e frumoasa, creste si le bucura fiecare clipa.vor pleaca in vacanta. o sa isi reia activitatea la noi la intoarcere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

anamaria

despre surpriza, mai sunt cateva fete care mai au de primit, dar cred ca nu ai inteles 2 chestii:

1. manufacturarea surprizei [nu o divulgam inca, pt fetele care asteapta cumintele, si care sunt din bucuresti parca] inseamna niste timp, eee, si nu am mai avut chiar asa timp, imi trebuie cam 1 ora per bucata, materialele le am demult pe toate. Insa cand mai fac cate una, pac, trimit surpiza la mamica, si insusis momentul sosirii surpizei este chiar o surpiza in sine, de asta nu prea scriu despre.

2. cand mi-am dorit sa fac aceasta surpriza, prin noiembrie-decembrie 2009, am tot cerut fetelor cate 1 poza, si am primit doar vreo 30 si ceva, apoi pe rand inca unele, cam 40 in total. Acasa pe calcu am folder cu toate pozele, o sa ma uit daca esti si tu. Daca nu, o sa-ti zic maine, si daca iti doresti, o sa-mi trimiti poza. :)

Nu vreau sa te supar, dar un picut m-a cam deranjat tonul mesajului tau... mai ales ca eu stiu cat am tot scris sa imi dea fetele poze, si stiu cata munca am pus in ele, si eu si v+t, tocmai pt ca este o supriza aparte, si care este rezistenta in timp, si chiar utilizabila [gianina stiu ca a SI folosit-o excat cum mi-am dorit eu], si acum citind mesajul tau m-am simtit ca la scoala certata pt teme nefacute. Eu sunt genul de om care, ceea ce fac din dragoste, vreau sa fac totusi dintr-un spirit liber, nu ca ma forteaza cineva... De aceea am facut surprizele in ritmul meu [lent, , ca inca nu le-am terminat], dar TOCMAI pentru ca am vrut ca, la fiecare surpriza confectionata sa am doar sentiment de relaxare si placere, nu de munca sub un deadline. Oricum, vestea buna este ca doar un picut m-a deranjat tonul, si deci nu sunt suparata, asa ca vb maine despre surpriza pt tine, daca am poza sau nu. Eu vreau sa fac pe multi fericiti si, pana la urma, important este ca iti doresti aceasta surpriza, si atunci am sa ti-o daruiesc.

Edit: gresisem insusi anul nasterii lui bb3!!!!! Creier de femeie :))...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eeee, gicutza-contra, eu intrebarea lui anamariame nu am perceput-o cu reprosh, ci cu nerabdare si entuziasm tocmai datorita faptului ca i-a placut ideea
Dar daca tot suntem la mustrari, uitasem sa paruiesc pe cineva, si anume pe Mihaela:
pai tufato, normal e ca pentru niste idioti nesimtiti tu sa-i dai bataie la fund celei mai angelice bebelushe, sa te rastesti la ea?! Pai du-te si infige-ti mainile in ciuful nesimtitei si al tot neamului care o sfatuieste "de bine" sa te traga pe sfoara, dar nu-ti mai revarsa nervii pe Maria. Eu iti inteleg perfect neputintza si ciuda, dar cand iti mai vine sa urli la fata sau s-o atingi, fugi in alta camera si striga, da pumni in pereti sau in propriul cap (sa nu te superi pentru sfatul asta, caci ghici cine face asa? Exact, chiar eu, nu mi se intampla des, dar mi se intampla)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput