Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)
Raspunsuri - Pagina 4
stefimic spune:
salutare, hai ca intr-un final am reusit si eu sa pun pozici pe picasa.
aseara am stat pana tarziu si am reusit sa admir fiecare iepuras in parte si toti sunt minunati.
am vazut-o pe BRIANA ce draguta si mare s-a facut si ce plete are.
am vazut o mamica tare draguta si o silueta de invidiat(NAFI).
PETRU care seamana leit cu mamai SILVIA.
iar de smecherila cu telefonul din doatre nu mai vorbesc, tare dragut este ERIC de mami OANA.
l-am vazut si pe domnul care are intalnire cu fetele si se imbraca chic-ALBERT.
o imagine tare frumoasa cu INGRID de mami CRISTINA.
am vazut botezul unei frumoase domnisoare SOFIA.
imagiea unei mamici fericite si a mininii lor MARA
LINDAL voi chiar nu glumiti cu statul in picioare?
am vazut ce mare si draguta s-a facut GIA.
acum am reusit sa vad si eu ce mandrete de baieti are VLADI, tare frumosi amandoi.
am vazut-o si pe JOY cu buculitele ei simpatice.
am vazut cum doarme un iepuras ANDREI de la SUCEAVA.
un turban haios foc si copilul de asemenea SARA
MARIA-EMILIA s-a facut o mare domnisoara.
ROBIN cel mare si dragut care s-a bucurat impreuna cu mami de prezenta lui buni.ce frumos este la voi acolo.
am vazut o petala frumoasa foc la botez-ELIZA.
o familie fericita si implinita are MIHAELAGROSAN.sa fiti fericiti toata viata voastra.
am vazut fete dragute la CONSTANTA, ce dragute sunt impreuna si ce maricica s-a facut si IOANA.
despre ELA si trupa ei ce pot sa mai spun decat ca sunt mortali, i-mi place GEORGE la nebunie, dar si mamica deasemenea.
si am mai vazut un ERIC dragut de mami BRIZA.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
si pentru ca tot vorbiti de diversificare hai sa spun si eu cateva cuvinte cu ce papam noi.
avand in vedere ca papam inca laptic de la mami am inceput diversificarea la 5 luni, as mai fi vrut sa astept dar nu mai luase in greutate de 2 luni si am zis ca trebuie.
si acum papam doar 2 mese de mancare solida si restul lapte.
dimineata pe la 9 ii dau frucetele: mar+para/mar+piersica/+biscuite sau cereale.
apoi pe la 13 papam supa din legume, radacinoase, gen: morcovel, ardei gras, dovlecel, telina, astazi am adaugat si cartoful si peste cateva zile vreau sa bagam carnita de pui si apoi sa introducem si noi iaurtelul, si apoi vom mai vedea.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramy77 REBIANATu nu mai pui niste pozici cu voi? |
Am mai pus ieri doua dar n-am mai zis... periodic sterg din cele vechi si mai adaug in loc.
Anca, Ami, Oana mercic pt raspunsul referitor la cantitatea de lapte bauta/zi
Asteropi pe un’ umbli??
Dianami multam’ mult pentru site-uri, sunt minunate! Ella am salvat link si de la cel cu povesti citite
Miria la fel face si Mara… se rasuceste in tot patul, trage pernele, ridica ceaceaful etc, se foieste f mult cand e treaza.
Cristina30 multam’ pt info despre puseele de crestere! Mi-e util sa stiu ca alea-s manifestarile si nu altceva.
Oana felicitari pt performanta de a inlocui masa de fructe!!
Cata multu’
Mami de doua minuni: Luca si Mara
nafi spune:
STEFIMIC - vazut pozici cu copii superbi! La inceput m-am gandit ca si Ioana tot cu tine seamana dar pe urma am vazut poza cu sotul si observ ca va asemanati mult! Stefan e f frumushel! ( si imi place tare numele asta!) Cred ca ieri am uitat sa-ti zic LA MULTI ANI IOANEI ptr cele 6 lunitze!
Ah..si mersi ptr aprecieri! desi am pus si eu poze care sa ma arate intr-o lumina mai buna. ca am unele in care se vede rau tare cat de cocosata am ajuns de cand umblu in brate cu panzer-ul asta mic!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
Rebiana27 spune:
Meniu Mara:
- dimi- laptic
- masa de fructe: piersica, para, mar (simple sau combinate; uneori adaug cereale)
- masa de pranz = piureul de legume
- gustare: laptic simplu sau laptic cu cereale
- seara: laptic
- peste noapte are una, maxim doua treziri pt laptic
Mami de doua minuni: Luca si Mara
nafi spune:
STEFIMIC - vorbeai tu de silueta! dar pe REBIANA o vazusi?!! aia da silueta de invidiat la o mamica!
REBIANA - arati super! iar Mara e de pupacit toata toata! vad ca si ea are pufishor pe cap ca si Ricky. e ca un bobocel de rata cu pufuletul ala pe cap! eu il pup pe-al meu pe cap de-l zapacesc! trebuie sa am grija sa ma spal pe dinti de cate ori ciugulesc ceva caci altfel i-as transforma capul bietului copil intr-un menu!
Povestea lui Ricky
dayanara spune:
stefi super pozele! grasuna ta e frumoasa foc si stefan seamana cu tine, asa.mi pare
rebiana tare poza cu papusa, de fapt papusile supraetajati
imi plac mult bentitele marei
child aceeasi problema o aveam eu ivan, textura piureului de legume sau fructe, pt asta il treceam printr.o sita in felul asta iesea ca la borcan, si.l accepta usor, era f fin
cristina pediatrul meu imi va recomanda lp2 de la 6 luni exact ca la ivan, apoi sunt unii care spun sa tinem 1 pana la 1 an...cum spune nafi, na intrebam sa.mi fac o mica idee...ca mare scofala nu cred ca e
despre prosoape aveam eu o dilema, de cate ori cumpar noi sunt groaznice, pana nu se uzeaza un pic nu te poti sterge cu ele! exista vreun truc ceva sa nu mai fie asa pufoase?
nafi umiditate 90%? o doamne! in bucuresti era 80 si muream
aici in madrid acum e 40% dar a fost si 20 de aveam nevoie de umidificator, la mare aici e tot cam 80 cred
unde plec eu in vacanta sunt 20 de grade, chiar 17 se "moare" de frig, abia astept :)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nafi spune:
Acum ca m-am pus pe uitat la poze si pe scris...am vazut-o si pe iepurica de Marcela.
MARSY - frumoase amandoua! blonde si obrajii rumeni, pleznind de sanatate! o bucurie ptr ochi sa va priveasca omu'! si Marcela are niste copanele grasunele de nota 10!
KOSSIR - pe unde umbli? ceva poze noi cu Sofia nu ne arati?
VLADI - sper ca te simti mai bine! si nu te mai agita ca numai mama rea nu esti tu!
Ma dus sa ma odihnesc un pic ca acum se trezeste musiu Riccardo si ma baga'n priza pana pe la 6 cand trebuie sa pape.
O seara placuta fetelor!
Povestea lui Ricky
iliraluca spune:
Noi avem baby phone cu monitor de la summer infant, cam mare monitorul si este fara baterii, decat la priza dar se vede super bine si noaptea. Cand am plecat la mare am vrut sa cumparam unul cu unitatea parentala portabila, graco, l-am probat si noaptea se vedeau decat niste umbre. Sotul meu a venit cu ideea sa luam un prelungitor luung si asa am transformat monitorul in unul portabil si muuult mai ieftin.
Discutia cu lp, foarte interesanta, o sa imi intreb si eu din nou pediatra care este diferenta si daca 2 umfla, asta ne mai trebuie.
Oana, multumesc ca ai trecut-o pe Kira pe prima pagina.
Am vazut ca nu e nimeni care are datele completate nascuta in februarie, asa ca daca ai timp, trece-ma pe mine pe 05.02 sa fie totusi cineva.
Roxana, stiu primark de la Londra, e ok daca ai timp sa cauti lucruri dragute si intr-adevar ieftine. Ma uit in Ikea de saculet, as vrea eu sa stea in el, multumesc.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
nafi spune:
DAYANARA - da! 90% !
Vacanta la 20 de grade e un vis! Distractie placuta!
Asta vara cand erau caldurile astea de foc am scapat si noi la Dublin si acolo erau 17 grade! cand ne-am intors acasa, hainele in bagaje erau inca reci si am sarit ele sa ne racorim!
Cat despre prosoape si eu patesc la fel cand sunt noi dar le-am venit de hac spalandu-le de cateva ori de mana cu sapun de casa si fara sa pun balasam de rufe la sfarsit.
Mie imi plac tare mult prosoapele acelea de la hoteluri care aproape te zgarie cand te stergi cu ele si absorb apa imediat!
Povestea lui Ricky