Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Rebiana27 spune:
Cataam vazut poze cu Ioana (La multi ani pentru implinirea celor 6 lunite!) si Stefi. Sunt copii minunati; formati, cu totii, o familie frumoasa!
Nafi multam' Esti o draguta! Si eu o pup mult pe Mara pe caputz... peste tot de fapt! La fel si pe Luca; nu putea sa faca el nota discordanta.
Roxi
Mami de doua minuni: Luca si Mara
cristina30 spune:
nu stiu ce sa spun de prosoape, pana acuma am avut cele mici cumparate de la Tchibo, TCM, sunt grecesti.. dar deja au peste 10 ani si am nevoie de noi... vorbesc de prosoape mai mici de fata si miine, mie-mi pla uni, albe de fata si bej deschis de miini; si apoi Magnus are prosopu lui, portocaliu, vreo 4 bucati, am cumaparat acu 3 luni si pentru Ingrid roz tot de la Christy.. sunt faine; daca le vreti moi poate o spalare la 60 sau 75 de grade? ca doar is 100 % bumbac... de vreo luna nu mai folosesc balsam... m-am covins ca nu e asa de bine... ajuta otetu lu bunica daca vreti haine moi, sau uscarea la masina... ale copiilor merg toate la masina la noi...
a, m-am uitat pe pagina de la Hipp, in Spania nu este decat Hipp3 si uite la noi cate sunt, de aici ii voi da lui Ingrid cred si probiotik
http://www .hipp.de/index.php?id=9
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Rebiana27 spune:
Castelana pe ce continent ti-ar placea sa va mutati? (fiecare cu curiozitatile lui ) Abia astept postarile tale despre viitorul vostru locsor... asa de captivata am fost acum un an pe timpul asta cand descriai Borneo!!
iliraluca spune:
Rebi,
superba poza cu papusile tale. Ai doi copii minunati.
Am vazut pozele cu Daria Marcela, mooamaaa ce ochi are, Briana in poza zece pare ca se gandeste sa rezolve ceva probleme existentiale, Ricardo este un barbatel adevarat care seamana cu tati, asa mi se pare mie si tari si comentariile, bravo. Ioana de Stefimic este o scumpa si cred ca rasfatata de toata lumea, fratiorul un dulce. Am mai zis, avem niste copii superbi, foarte veseli. Nu cred ca am mai vazut poze cu asa multi copii de varsta asta dar sigur nu am mai vazut asa veselie.
pe toata lumea
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
dayanara spune:
cristina e si 1 si 2
http://www.hipp.es/productos-detalle.php?cat=8&pro=34
e pagina aiurea iar la 1 nu au voie sa puna imagini, de obicei pt a vedea lp 1 tre sa fii medic sa intri cu nu stiu ce cod in anumite pagini ale unor marci de lp
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Rebiana27 spune:
Ileana
Am stabilit ca maine de dimi sa-i dau Marei mar cu scortisoara. Pun "reteta", poate mai inspira pe cineva: tai un mar mare in felii, deasupra presar un vf de cutit de scortisoara, adaug apa si pun la fiert cca 15 min. La final scot feliile de mar, le blenduiesc si servesc copilu'.
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 Ileana Am stabilit ca maine de dimi sa-i dau Marei mar cu scortisoara. Pun "reteta", poate mai inspira pe cineva: tai un mar mare in felii, deasupra presar un vf de cutit de scortisoara, adaug apa si pun la fiert cca 15 min. La final scot feliile de mar, le blenduiesc si servesc copilu'. Mami de doua minuni: Luca si Mara I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Exact asta am in plan eu pentru maine dimineata.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
stefimic spune:
multumim frumos pentru aprecieri, sunteti dragute ca de obicei, sincer eu zic de IOANA ca seamana cu mine mica, acuma vom vedea cand va mai creste.
multumim frumos si pentru urarile de ieri, a facut si mandruta mea o jumatate de anisor, ce repede trece timpul.
parca parca as mai vrea inca o data sa mai trec prin minunata sarcina, chiar si cu probleme.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
referitor la parutul care nu prea este, sa stiti ca eu tot cred ca la un an vom putea face codite desi vedeti si voi cat par avem noi acum.
apropo mai este cineva care nu are cercei, asa ca noi?
noi am dat gaurile in maternitate, le-au dat prost, foarte jos, pediatrul ne-a pus sa ii dam jos si sa asteptam sa se astupe, si acum tot zice ca avem timp, dar eu ma gandesc ca a crescut destul de mult si mi-e frica sa nu fie dureros.
ce ziceti?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)