Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Vorbiti de sac de dormit de vara, si noi avem unul, dar cum Justina sta invelita nu are rost sa o pun in el.
Se mai foieste, tranteste picioarele in pat, dar cand ma trezesc o gasesc invelita.

Cred ca am descoperit "buba", de ce nu papa si se vaita Justina..din cauza gazelor (noroc cu tine Bumbitza, merci!). Asa ca azi dimineata s-a dus sotul si mi-a luat Bonisan (il terminasem si nu am m continuat)..a papat binisor m dvm, vedem cand se trezeste cum va fi.
Mi-a luat si Sab Simplex..voi continua cu Bonisan (asta i l-am dat din prima luna) si dupa ce-l terminam vedem si cum reactioneaza si la Sab Simplex.
Uff..ca nu stiam ce sa-i mai fac.

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Eric Petrus, Maria Emilia, Iris Alexandra, Melina Isabel si Lavinia Valentina!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

va rog lamuriti-ma cu Chamomilla...
Scuze, sint in urma cu citeva pagini de citit.
Intru doar sa intreb pe cine se pricepe cum sa dau Chamomilla 7ch lui Floricica...
Mi-e rusine ca intreb pt ca Dianami si alte fete au explicat de mult eori cum se face dar mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta... iertare!

Floricica are nist egaze care-l supara rau de tot, urla ca din gura de sarpe, parca sintem in trimestrul 1... O fi de la supa si suc de fructe, habar nu am. Se linisteste dupa ce elimina gaze (cu greu), apoi peste 1 ora iar il apuca... Am avut aproape nopate alba, sint chiauna.

Am Chamomilla 7ch in casa, am retinut ceva cu 3 granule dizolvate, sa nu atinga metal... dar nu stiu cind sa le dau si de cite ori, rog informare ca la prosti :))
Nu stiu daca e important, dar zic aici si ca face aerosoli cu Dexametazona de 2-3 ori pe zi si are candida in gura pe care nu pot s-o tratez ca glicerina cu stamicin o refuza, urla, e tare amara, nici nu vrea sa suga din cauza ei... (am retinut ceva cu Candida homeopat, o sa cumpar si din aia).

Nu ma duce capul ce altceva sa mai fac - o sa cumpar niste Bonisan... parac am niste Colic Baby prin casa... Cu Chamomila asta as vrea oricum sa incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

I-am pus Irinei jazz si a adormit..

Irina Paula (8 martie 2010)

are gusturi fine mandra ta! al meu doar o data a reusit performanta asta dar cu Iron Maiden! (dupa incercari esuate cu Sarah Brightman preferata mea!)

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Da e faina. Si eu ascult des. E gen ambiance. Uite www.ambiancejazzonline.com/" target="_blank">linkul ca-i de pe net.

MERCI

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Vladimirescu Bonisan-ul e bun..cel putin in cazul nostru..dar cum am intrerupt a inceput iar sa aibe dureri.
Culmea, noaptea e linistita si doarme..numai ziua are probleme si cand ii dadeam biberonul..dupa care adormea.
Sper sa gasiti o solutie si sa scapati de dureri (gaze).

Edit: Nu stiu cum se administreaza Chamomilla 7ch.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Vladi, Chamomilla ii dai 3 bobite de 3 ori pe zi, dizolvate in putina apa.
La fel Candida.
Nu se ating bobitele cu mana sau cu metal, foloseste un biberon in care le pui si il agiti pana se dizolva.
Trebuie sa le dai la macar 30 min dupa o masa, iar apoi 30 min nu-i dai nimic sa inghita.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

'Neata!

La multe lunite Maria Emilia , Iris Alexandra , Melina Isabel si Lavinia Valentina !

4 fete cucuiete!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Avem si-un flacau , pe Eric Petrus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Alina, nu m-am mai uitat pe ianuarie .

La multe lunite, Eric Petrus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Anca nu am luat-o ca pe o morala..chiar iti multumesc pt sfaturi. Am retinut faza cu placintarul..dar parca sa zic ca nu am vazut inca prin piata....sau sunt eu asa de ametita ca nu am vazut bine. O sa caut. Si cum sa il fac? Copt in cuptor? Sau fiert? Steamer nu am

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Briza, in piata nu gasesti.Eu il iau din Kaufland , la fel ca si cartoful dulce. Copt e bestial de bun, dar merge si fiert 10-15 minute , apoi blenduit. Si nu uita sa-l lauzi daca papa 2-3 lingurite. E foarte important!! E important sa-l lauzi pentru orice progres, orice lucru bun!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Anca nu am luat-o ca pe o morala..chiar iti multumesc pt sfaturi. Am retinut faza cu placintarul..dar parca sa zic ca nu am vazut inca prin piata....sau sunt eu asa de ametita ca nu am vazut bine. O sa caut. Si cum sa il fac? Copt in cuptor? Sau fiert? Steamer nu am

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Briza, in piata nu gasesti.Eu il iau din Kaufland , la fel ca si cartoful dulce. Copt e bestial de bun, dar merge si fiert 10-15 minute , apoi blenduit. Si nu uita sa-l lauzi daca papa 2-3 lingurite. E foarte important!! E important sa-l lauzi pentru orice progres, orice lucru bun!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Eu dupa ce papa Irina, bat din palme si zic bravoooo!! si ea rad cu gura pana la urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

dianami saru'mina!
Daca ii iau si Candida, pot sa dau odata cu Chamomilla, sa dizolv impreuna?
Granulele le dizolv in apa sau merge si in suc de caise :)?
(trebuie sa-ti zic ca Floricica nu a priceput pina in ziua de azi cum se trage din biberon, lingurita e de baza la noi :)

nafi multumesc de sfatul pt rinichi, am notat si o sa incerc. Pina acum nu am avut o criza mai mare, se pare ca atunci cind m-am speriat plecasera noste cristale mai mari. Da' mai am unele de eliminat, beau ceai in nestire pt moment.

ioanact multumesc de info cu Bonisan - sper sa mearga si la mine :) Sanatate si liniste si la voi!

Mergi la inceput