Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)
Raspunsuri - Pagina 16
nafi spune:
Bun gasit mamici de iepurici!
LA MULTI ANI IEPURICELOR CARE MAI ADAUGA AZI O LUNITZA !
noi am avut o noapte cu bune si rele. ne-am culcat la 23.30 si de la 3 la 4.30 am avut meci , eu si rikcy contra gazelor. scor 1-0 ptr noi dupa un meci fara prelungiri. s-a incheiat cu un kk de zile mari si un somnic de la 4.30 la 9.
Azi ar trebui sa fie cam ultima zi de canicula caci de maine au anuntat racoare Era si timpul ca nu mai suportam!
In 2 ore trebuie sa ajunga sotul acasa. vom fi together 3 zile dupa care iar separati 4 dar urmate de alte 5 zile lipiti toti 3
Trebuie sa imi cumpar biletul de avion ptr RO zilele astea ca sa prind un promo la Carpatair caci sunt unicii cu zbor direct verona bucuresti si fara promo au niste preturi Cred ca data va fi in jur de 20 octombrie ca sa nu vin cand se face prea frig.
Ah..VLADI ..cum te mai simti? sa stii ac eu am scapat de nisip la rinichi cu Garlic & parsley de la California Fitness sau Calivita , nu mai stiu exact cum se numeste acum. au produse naturale si f bune. le folosim in familie de ce putin 10 ani si ne-au scos din multe belele.
Acum numar minutele pana vine maritul!
Va doresc un weekend placut
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
dayanara spune:
vedeti?¿ ala care a inventat supa de varza n.a murit
si eu tot la fel: pun partea alba a prazului; a fost una din primele legume introduse lui ivan
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ami_84 spune:
Am uitat sa scriu meniul de azi:
- para cu piersica;
- dovlecel, morcov, albitura; (cu legumele momentan stationez pana ce introduc masa de fructe)
- cereale.
Bumbitza, Nafi - si eu eram la inceput in plop (referitor la diversificare).. dar dupa ce o sa ii faceti de vreo cateva ori sa vedeti ca nu o sa vi se mai para asa greu. Nu tb sa faceti nu stiu ce retete de fazan umpluti cu coacaze ... fierbi doua legume, le pasezi si gata mancarica. Tb sa le respecti pe cele pt varsta lor; pt inceput, legume: dovlecel, morcov, cartof dulce, rad alba, dovleac galben si fructe: para, mar, piersica, caisa, avocado. Pana ce le introduceti pe acestea, trece luna si trecem la etapa urmatoare de fructe si legume (pt care tb sa ma interesez si eu).. O sa va fie usor o sa vedeti.
Vroiam sa mai scriu ceva dar am uitat.
Irina Paula (8 martie 2010)
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara vedeti?¿ ala care a inventat supa de varza n.a murit roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
nafi spune:
AMI - multi ptr incurajari! da, cred ca oricum pediatra imi va da ceva reguli de urmat, indicatii pretzioase...si cum eu sunt mare amatoare de legume si fructe o sa pap cot la cot cu veveritzul
DAYANARA - ai fost tare cu supa de varza!
Povestea lui Ricky
ami_84 spune:
Nafi cu siguranta iti va spune si pediatra. Eu doar vroam sa va incurajez.
Ma retrag ca bantui pe aici singura. Week-end placut!!
ami_84 spune:
Mi-am amintit, Roxana petrecere frumoasa la botez. Sa fie Silvana cuminte si sa nu planga deloc!!
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 I-am pus Irinei jazz si a adormit.. Irina Paula (8 martie 2010) |
are gusturi fine mandra ta! al meu doar o data a reusit performanta asta dar cu Iron Maiden! (dupa incercari esuate cu Sarah Brightman preferata mea!)
Povestea lui Ricky
ami_84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nafi
are gusturi fine mandra ta! al meu doar o data a reusit performanta asta dar cu Iron Maiden! (dupa incercari esuate cu Sarah Brightman preferata mea!) Povestea lui Ricky http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629 Mami de veveritz (19.04.2010) |
Da e faina. Si eu ascult des. E gen ambiance. Uite www.ambiancejazzonline.com/" target="_blank">linkul ca-i de pe net.