Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)
Raspunsuri - Pagina 15
nibi_niki spune:
Neata
Anca multumim de cafea.Cred ca in curand o sa mi-o fac si pe a 2-a
Roxi,hai ca dau si eu o cafea.Cum iti place?
Vroiam sa-i spun Bumbitzei ca are o fetita frumusica foc.Sa stii ca ti-am "barfit-o" aseara cu Alina.
Am stat cu Alina aseara la un pahar de vin.Mi-am dat seama ca mai am asa putin pana la botez si nu am organizat nimic.Nici cu fotograful nu am vb nici de aranjat biserica,"ceaunul",nimik.Dar mai e timp berechet.Ce nu am facut in 2 luni de cand am stabilit data fac acum in 3 saptamani.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
briza_marii spune:
Anca nu am luat-o ca pe o morala..chiar iti multumesc pt sfaturi. Am retinut faza cu placintarul..dar parca sa zic ca nu am vazut inca prin piata....sau sunt eu asa de ametita ca nu am vazut bine. O sa caut. Si cum sa il fac? Copt in cuptor? Sau fiert? Steamer nu am
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
oanaiacovita spune:
Neata!
Azi nu dau meniu deca pt dimineata. para+para ca suntem constipati.
La pranz o sa iau un borcanel, ca mergem in mall sa ne intalnim cu o prietena si baietelul ei.(Rebi ma intalnesc cu Bea si Ivan.).
Bumbita ai o papusica scumpica foc foc.
Roxi vreau si eu sac de la Kiabi. Off, ca astia nu deschid si aici???? Apropo, la C&A nu au? Ca ala se deschide in Sept.
Mno, nu mai pot sta ca fug sa pregatesc cupilul.
O sambata frumoasa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
oana cred ca au si la CA nu m.am uitat
tre sa ma pregatesc de botez dar mi.e lene...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
iliraluca spune:
Buna dimi,
Mi-am facut si eu un capuccino si il savurez acum. Bumbacelul s-a trezit la 09.00, a papat si vad ca s-a culcat la loc. Puiul meu bun...
Vazut filmulet de Bumbitza, minunata Ilinca.
Astero,
Chiar ai cu ce te lauda. Si eu astept acest moment sa ma bucur ca imi spune si mie mama.
Roxana,
Eu de cand o am pe Kira am avut cateva episoade de mall, mai dese decat inainte, ne mai ascundeam de canicula dar , la fel ca tine nu s-a intamplat sa plecam fara sa cumparam ceva. Am vazut acum saculetii de la Kiabi si imi plac, trebuie sa ajung sa iau.
Am fost si noi ieri la medic pentru ca s-a trezit cu un ochisor umflat. Nu era nimic, cred ca de la curent sau aer. Acum e ok si am vorbit si despre diversificare. Trebuie neaparat sa cumpar ulei de porumb si rapita si putem incepe.
Andra,
Mi-am dus aminte de praz. Este printre legumele de inceput din schema mea de diversificare doar ca mi-a spus sa pun decat o treime din partea alba. Scrie ca este dulce si foarte usor de tolerat de bebelusi. Eu abia astept sa incepem, sper sa ii placa papita pe care i-o pregatesc.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
babyangel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
de la mancare sau regim? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Sa stii ca asa am facut si noi haz de necaz..o fi de la regim . Se pare totusi ca siferea de mult timp de ceva boala grava( nu s-a mentionat)!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
babyangel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_s
de fapt nu este constipat in sensul sa nu iasa afara mai multe zile, ci la consistenta ma refeream , e mai tare , dar face zilnic si fara sa se chinuie, ii dau si protectis ca sa "il tin la zi" cu kk si ii dau cu moderatie cam tot ce constipa si incerc sa ii dau in ziua respectiva si ceva mai laxativ POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! [/b] |
Andra exact asa fac si eu cu papa si la fel de "preventiva " sunt si eu cu constipatia...doar ca nu ii dau protectis. Se pare ca problemele de constipatie din copilarie vor duce la probleme gastro-intestinale la varsta adulta. Si eu am problema asta cu Lucas
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Neata! Azi nu dau meniu deca pt dimineata. para+para ca suntem constipati. La pranz o sa iau un borcanel, ca mergem in mall sa ne intalnim cu o prietena si baietelul ei.(Rebi ma intalnesc cu Bea si Ivan.). Bumbita ai o papusica scumpica foc foc. Roxi vreau si eu sac de la Kiabi. Off, ca astia nu deschid si aici???? Apropo, la C&A nu au? Ca ala se deschide in Sept. Mno, nu mai pot sta ca fug sa pregatesc cupilul. O sambata frumoasa. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Hi,
da, la C&A au si chiar frumoase si convenabile la pret cu maneci cusute direct sau care se desfac cu fermoar; in general la C&A gasesti lucruri frumoase pentru bebelusi si copii.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Dianami spune:
'Neata!
La multe lunite Maria Emilia , Iris Alexandra , Melina Isabel si Lavinia Valentina !
4 fete cucuiete!
Prazul are efect laxativ si e mai usor tolerat decat ceapa. Eu pun doar partea alba la fiert (proportional cu restul legumelor) si mixez cu totul.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
ami_84 spune:
Neata.
Iau si eu niste cafea fetele ca azi Irina s-a trezit de dimineata tare fata de obicei..
Citisem la pufuleti de mamici la care bebelusii nu vroiau sa pape cu lingurita si le-au dat cu degetul. Cum nici azi nu vroia sa pape fructe, zic hai sa incerc. Binenteles m-am spalat si i-am dat.. a mancat cu cea mai mare placere. Dupa ce i-am dat asa de cateva ori, i-am dat cu lingurita si a mancat tot borcanelul.
Numai ca la sfarsit am observat ca era un pic rosie la tample. O fi de la fructe? Azi a fost a cincea zi de piersica si a doua de para..
Faza ca nu vor sa spuna de ce a murit Monti, eu cred ca ii va face pe multi sa renunte la dieta lui. Eu cel putin asa a-si face... "pai daca la el nu a mers".. cred ca ar gandi multi.
La multi ani sarbatoritelor din 28: Maria de Oanka, Iris de Andira, Melina de 2Anke, Lavinia de Brumari!!
O zi buna si WE placut.
Irina Paula (8 martie 2010)