Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)
Raspunsuri - Pagina 18
briza_marii spune:
Tocmai ce am tras un chiot de l-am facut pe sot sa vina tot intr-un suflet. BB a papat 50lm de piure f lichid, asta dupa ce dimineta a mancat jum de nectarina cu o pruna (ieri s-a cam chinuit sa faca kk). Nu stiu dc i-a fost rusine ca m-am plans de el, sau daca a fost efectul reinceperii Debridatului (de ieri tot isi freca piciorusele si urla cu biberonul in gura, asa ca de diminieata i-am dat 2.5ml de debridat)Am sunat-o si pe mama la tara sa ne laudam
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
vladimirescu spune:
mai scriu un pic, desi nu mi-e bine deloc
Nu am mai avut alte crize de rinichi - m-am tot gindit ca zicea odata Ella ca barbatul ei s-a chinuit citeva zile sa elimine de la rinichi si ca durea groaznic... of, pina nu te doare pe tine nu intelegi ce inseamna "groaznic"... In fine, incerc sa ma tratez si poate nu s emai repeta.
Iau antibiotic Klacis (claritromicina), vad ca dupa 3 ziel incepe deja sa scada bronsita. In schimb am gura mereu amara, sint lipsita de energie, ametita si cu stare de greata. Si lactatia e varza, sinii f moi, Floricica suge un pic si gata... nu inteleg cu ce se hraneste.
I=am dat LP acum 1 ora dupa alaptat ca m-am gindit ca a mincat f putin, si nu m-a onorat, lipaie un pic de curiozitate dar nu-l intereseaza. Noroc ca am inceput diversificarea, ca stiti ca nu creste decit lent, dar nici semne de flamind nu da, sincer nu-mi imaginez cu ce traieste el, ca ziua pot sa nu0i dau 5 ore sa manince si nu zice nimic, iar cind il pun la sin nu se repede deloc sa manince...
hai ca v-am pus creieru pe moate cu incilcelile mele, dar macar asa o sa va asortati cu creierul meu :))
asteropipan spune:
salut, fetelor!!!!!!
AMI cu jazzul m-ai bunghit si pe mine.imi place la nebuuunieeeee.
am pus acum pe youtube(ca imi e lene sa ma ridic sa caut cd-ul)
si ghici , ii place si lui fiimea, dar nu ca sa doarma , ci sa asculte
asculta asa de serioasa si mai si da cate un zambet cateodata.
si acum cand s-a terminat melodia a inceput sa dea din maini si sa faca aaaaa sa pun alta
http://www.youtube.com/watch?v=Grjn5hvBrdU&feature=related
asta i-a placut f mult
si mamicii la fel
va pupicim
siiii
LA MULTE LUNITE SI ANI sarbatoritelor de azi
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
Dianami spune:
Vladi, le poti amesteca. Le dizolvi in biberon si ii dai cu lingurita. Poti si in suc de caise, daca nu cumva asta ii da durerile de burtica .
Pt. probleme la rinichi:
-Sepia CH 9 (tot remediu homeopat), 4 bobite de 3 ori pe zi. Evita intervalul 15-17. Respecti jumatatea de ora inainte/dupa masa, nu bea cafea, evita ciocolata, cacaua, menta (inclusiv pasta de dinti mentolata).
Pt. calculi:
-caldura locala, hiperdiureza si antispastice, presupun ca asta faci deja
-un remediu homeopat bun este Calculi renales 30 CH, o bobita la 4 zile, dimineata, de 7 ori
Daca stii compozitia calculilor, poti sa-ti mai recomand ceva.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
irinabobe spune:
fetelor si noi avem probleme cu gazele. noaptea e foarte agitat dn cauza asta asa ca sunt chiuna. ziua e mai simplu ca daca mai topaie , se mai agita la elimina mai usor...insa noaptea e crima .
vladi eu am incercat chamomilla din pacate nu am vazut niciun efect, poate merge la tine...am vazut pe net printre remedii homeopate ca se mai recomanda pt gaze Colocynthis si carbo vegetabilis (carbune),o sa intreb si eu dr marti dc sunt bune si i le pot da ca sunt zombi de nesomn...
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteropipan salut, fetelor!!!!!! AMI cu jazzul m-ai bunghit si pe mine.imi place la nebuuunieeeee. am pus acum pe youtube(ca imi e lene sa ma ridic sa caut cd-ul) si ghici , ii place si lui fiimea, dar nu ca sa doarma , ci sa asculte asculta asa de serioasa si mai si da cate un zambet cateodata. si acum cand s-a terminat melodia a inceput sa dea din maini si sa faca aaaaa sa pun alta http://www.youtube.com/watch?v=Grjn5hvBrdU&feature=related asta i-a placut f mult si mamicii la fel va pupicim siiii LA MULTE LUNITE SI ANI sarbatoritelor de azi CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!! |
Frumoasa. Insa www.youtube.com/watch?v=oBAPFTYGwhY&NR=1" target="_blank">asta mi-a placut mai mult.. dupa melodia lui George Michael.
Irina Paula (8 martie 2010)
Ina_3040 spune:
Ufff Vladi sanatate multa si din partea noastra, am auzit si eu ca sunt dureri mari. iti trimitem o si tinem pumnii sa treaca cat mai repede.
Fetelor am tot uitat sa va zic, daca vedeti ceva super pe net si nu livreaza in Romania eu ma ofer sa le comand aici si vi le trimit cu toata placerea. Eu mai comand aici de pe kiabi, la redoute, etc.
pupici si nu v-am uitat cu cartea, cum apuc trimit.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
babyangel spune:
La multe lunite fericite celor 4 iepurase si singurului iepuras serbat azi!!!!
Ia uitati ce suparat este Codrin cand ma aude dar nu ma vede!! Pe fundal e vocea lui tati care face misto de el!
http://www.youtube.com/watch?v=ufy48S6ETVc
iar aici sta in funduletz!!
http://www.youtube.com/watch?v=YxopQZjVWyo&feature=channel
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
Dianami spune:
Anca, pupam falcutele lui be-be-be-be-be .
Am ramas restanta cu pozele si cu filmuletele, poate diseara apuc sa le vad pe toate.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
babyangel spune:
Dianami,
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a